- 7 Mart 2019
- 68
- 32
- 3
- 32
- Konu Sahibi Ebru agaoglu
-
Evet duruyorTestin resmini atabilir misin duruyorsa
Evet duruyor
Bariz belli canım yaa Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlereEvet duruyor
Kasık ağrılarım cok fazla zaten adet oluyor gibi ağrıyorBenimde belirtilerim bel agrisi ve adet olacakmisim gibiydi aynı.. hala bile belim ve kasiklarim agiriyor.
Testte cizgin de var masallah hadi hemen kanda ver kesinlestir bu güzel haberi
Haklısınız biraz daha geçsin öyle yapayım2 gün geciktiginde yaptim çıkmadı bende istersen biraz daha bekle 6. Günde cıktı.
Sizin bel ağrınız ne zaman başlamıştı.ilk test zamanı da ağrınız var mıydı2 gün geciktiginde yaptim çıkmadı bende istersen biraz daha bekle 6. Günde cıktı.
Evet vardi ozamn dahs çoktu. Şuan azaldı.Sizin bel ağrınız ne zaman başlamıştı.ilk test zamanı da ağrınız var mıydı
Hayırlı olsun sana da .Insallah sagsaglim alırsın kucağına. Pazartesi bende verecrm ınsallah .Benim de aşılamadan 8 gün sonra test yaptım silik çizgi çıktı bugün 10 günüm kan verdim hamileyim belirtilerim yorgunluk bel ve kasık ağrısı şişkinlik meme ağrısı miğde bulanması inşallah hamilesindir canım
Hayirli olsun canim tebrikler buyuk ihtimalle hamilesin gozunuz aydin
Rqbbim isteyen herkese versin insallah..Bariz belli canım yaa Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlere
İnşallah canım rabbim isteyen herkese versinHayırlı olsun sana da .Insallah sagsaglim alırsın kucağına. Pazartesi bende verecrm ınsallah .
Amin canım bende kan vercem p.tesi inşallah hakkımızda hayırlısı olsunRqbbim isteyen herkese versin insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?