Test silik çıktı cok hafif belli adetim 6 gün gecikti şuan 36. Günümdeyim aşırı bel ağrım ve bulantim var

Bu siteye çok kötü bir zamanda üye oldum çıkmazdaydım bu site sayesinde vajınısmusu yendim yenenlerin hikayelerini okudum cesaret aldım ben de bir gün yenicem buraya yapıcam dedim oldu.şimdi hamile olmak isteyen olanların mesajlarına bakıyorum bende ilerde yazarım diyorum inş isteyen herkese nasip etsin Allah sağlıkla

Silik çıktıysa kendimden biliyorum pozitif oluyor hayırlı olsun umarım planlıdır

Ben bikac kere okudum duygusal olarak kitu hissettim somra uye bile olmadan bıraktım gecenlerde dikkatimi cekti uye oldum basima bole seyler gelincede yazmak istedim .bende de bartolin kisti olusmustu onu ogrenmek icin arastirken tekrar geldim buralara

Evet faydalı oluyor bence

İnş bendede olur hamilelik belirtiniz varmıydı farklı normalden

Hayir sadece adet belirtim vardi. Kasik ağrısı, bir sey akiyormus hissi.. Hatta adet olmamama ragme. 1 paket ped harcadim hazirliksiz yakalanmayayim belli ki adet olucam yakinda diye.

1 2 gun geçtiğinde test negatifti. Sonra 1 Hafta olduğu gun acik pembe bir akıntı geldi. Ben bu akintidan suphelendim adetim böyle baslamaz cunku benim koyu renkle baslar.

Hemen erken gebelik testi aldim. Orda ikinci cizgiyi gördüm cok şükür. Kostum kan testi yaptirdim Hcg 72 ydi. Sonra duzenli sekilde artmaya devam etti dun de keseyi gördük cok şükür.
Geç dollenme olmus :)

Rabbim kicaginiza almayida nasip etsin insallah

Gönlümüze gore olsun ozamn insallah

Yaptiniz mi test

Benimde bel ve kasık ağrım vardı adetim dün geçti gittim kan verdim 0.100 çıktı. Negatif. Hala da hasta olmadım bel kısmımda hala ağrı var

Stres yapıyorum nereye gitsek geç kaldınız niye çocuğunuz olmuyor yorumları yapıyor
Oyle insanlar bitmiyor hicbiry yerde .ben bastan beri istemiyoruz daha erken ne acelemiz var dedim hep sizle oyle deyin işe yarıyor..stres olmayınca hersey daha kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…