- 7 Mart 2019
- 68
- 32
- 3
- 32
- Konu Sahibi Ebru agaoglu
-
Cok gecmis olsun .gebelige engel mi bu vajinusmusAslımda benim için bu ihtimal bile çok güzel bir yıl vajinısmus sorunuyla uğraşıp atlatmış biri olarak
Bu siteye çok kötü bir zamanda üye oldum çıkmazdaydım bu site sayesinde vajınısmusu yendim yenenlerin hikayelerini okudum cesaret aldım ben de bir gün yenicem buraya yapıcam dedim oldu.şimdi hamile olmak isteyen olanların mesajlarına bakıyorum bende ilerde yazarım diyorum inş isteyen herkese nasip etsin Allah sağlıklaBen folik asit kullandim 1.5 ay 1 hafta omce adet agrilarim basladi birise yaramiyor bunlar dedim attim hicbirsey hissetmedim sonra .gebelikte 1.aya kadar bir fark olmazmis zaten .boyle konular insani piskolojik olarak cok yipratan konular haklisiniz herseyin vakti var stres yapmayın ben kan tahlilini gorene kadar sevinmeyecem bile
Evlenene kadar bende bilmiyordum yanı hiç ilişkiye girememe aşırı korku vardı bende düşünün o durumdan hamilelik ihtimalini düşünmek çok güzel benim içinCok gecmis olsun .gebelige engel mi bu vajinusmus
Silik çıktıysa kendimden biliyorum pozitif oluyor hayırlı olsunBel ağrım cok fazla bulantimda var. Ancak ben bunlari adet olacağım diye düşünüyordum. Bikac gün once rest yaptım negqtif cıktı suan 36. Günüm ve 6 gün geciktim .test yaptım çok silik cikti .litfen yardım edin ....
Ben bikac kere okudum duygusal olarak kitu hissettim somra uye bile olmadan bıraktım gecenlerde dikkatimi cekti uye oldum basima bole seyler gelincede yazmak istedim .bende de bartolin kisti olusmustu onu ogrenmek icin arastirken tekrar geldim buralaraBu siteye çok kötü bir zamanda üye oldum çıkmazdaydım bu site sayesinde vajınısmusu yendim yenenlerin hikayelerini okudum cesaret aldım ben de bir gün yenicem buraya yapıcam dedim oldu.şimdi hamile olmak isteyen olanların mesajlarına bakıyorum bende ilerde yazarım diyorum inş isteyen herkese nasip etsin Allah sağlıkla
Evet faydalı oluyor benceBen bikac kere okudum duygusal olarak kitu hissettim somra uye bile olmadan bıraktım gecenlerde dikkatimi cekti uye oldum basima bole seyler gelincede yazmak istedim .bende de bartolin kisti olusmustu onu ogrenmek icin arastirken tekrar geldim buralara
İnş bendede olur hamilelik belirtiniz varmıydı farklı normalden
Suan hamile misiniz?
Rabbim kicaginiza almayida nasip etsin insallahHayir sadece adet belirtim vardi. Kasik ağrısı, bir sey akiyormus hissi.. Hatta adet olmamama ragme. 1 paket ped harcadim hazirliksiz yakalanmayayim belli ki adet olucam yakinda diye.
1 2 gun geçtiğinde test negatifti. Sonra 1 Hafta olduğu gun acik pembe bir akıntı geldi. Ben bu akintidan suphelendim adetim böyle baslamaz cunku benim koyu renkle baslar.
Hemen erken gebelik testi aldim. Orda ikinci cizgiyi gördüm cok şükür. Kostum kan testi yaptirdim Hcg 72 ydi. Sonra duzenli sekilde artmaya devam etti dun de keseyi gördük cok şükür.
Geç dollenme olmus :)
Istiyorduk bir suredir .insallah guzel olurSilik çıktıysa kendimden biliyorum pozitif oluyor hayırlı olsunumarım planlıdır
Orkidan dolayi mi oluştu bu hastalikEvlenene kadar bende bilmiyordum yanı hiç ilişkiye girememe aşırı korku vardı bende düşünün o durumdan hamilelik ihtimalini düşünmek çok güzel benim için
Rabbim kicaginiza almayida nasip etsin insallah
Gönlümüze gore olsun ozamn insallahAmiiiinnn <3
Çift cizgiyi görünce iş bitmiyor kizlar. Ondan sonrası da stresli.
Hcg duzenli artmis mi, kimyasal gebelik mi dış gebelik mi, kese görülecek mi, kalp atışları duyulacak mi.... Dogana kadar icimiz surekli pır pır edecek belli ki :)
Yaptiniz mi testSizin paylaşımınız bana cesaret verdi diğer aylardaki tek çizgiden sonra pes ettim bakmaya. Bir tane test alıp yapacağım. Aşırı bel ağrım var üst bacağımda sızlıyor kasık ağrım ara ara oluyor. Sanki adet olmuş gibiyim ama ilk defa öncesi böyle şeyleri yaşıyorum iki gün gecikti benimki de
Rabbim hayırlısını versin. Stres yapmayin yeter .Tahmin ettiğim gibi hamile değilim artık kısmet gelecek aya
Hayırlısı olsun hakkınızdaBenimde bel ve kasık ağrım vardı adetim dün geçti gittim kan verdim 0.100 çıktı. Negatif. Hala da hasta olmadım bel kısmımda hala ağrı var
Stres yapıyorum nereye gitsek geç kaldınız niye çocuğunuz olmuyor yorumları yapıyorRabbim hayırlısını versin. Stres yapmayin yeter .
Oyle insanlar bitmiyor hicbiry yerde .ben bastan beri istemiyoruz daha erken ne acelemiz var dedim hep sizle oyle deyin işe yarıyor..Stres yapıyorum nereye gitsek geç kaldınız niye çocuğunuz olmuyor yorumları yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?