Test silik çıktı cok hafif belli adetim 6 gün gecikti şuan 36. Günümdeyim aşırı bel ağrım ve bulantim var

Sizin bel ağrınız ne zaman başlamıştı.ilk test zamanı da ağrınız var mıydı
Ozamnda ağrım vardi .hatta daha fazlaydı ama adet olacagim zaten bel agrisi oluyor bende oyle diye düşündüm. Şuan agrilar cok hafifledi .Hâlâ adet olmayı bekliyorum bwn

Benimde1gun gecikti ve hamilelik istiyorum ama test yaptım negatif çıktı malesef

Gec dollenme olduysa hemen çıkmıyor eger adet olmazsaniz saglik ocagina gidin insallah pazartesi
İnşallah gidecem birde ben çok hassas biriyim yani hamile olsam hemen hissederim diye düşünüyorum o yuZden umudum pek Yok sizce doğru mu düşünüyorum

İnşallah gidecem birde ben çok hassas biriyim yani hamile olsam hemen hissederim diye düşünüyorum o yuZden umudum pek Yok sizce doğru mu düşünüyorum
Ben folik asit kullandim 1.5 ay 1 hafta omce adet agrilarim basladi birise yaramiyor bunlar dedim attim hicbirsey hissetmedim sonra .gebelikte 1.aya kadar bir fark olmazmis zaten .boyle konular insani piskolojik olarak cok yipratan konular haklisiniz herseyin vakti var stres yapmayın ben kan tahlilini gorene kadar sevinmeyecem bile

Aslımda benim için bu ihtimal bile çok güzel bir yıl vajinısmus sorunuyla uğraşıp atlatmış biri olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…