- 15 Eylül 2018
- 926
- 659
- 53
- Konu Sahibi Ebru agaoglu
-
Testinin resmini şimdi gördüm cnm, geç döllenme olabilir. Çizgi bariz belli aslında. İnşallah gönlündeki olur cnm2 gün geciktiginde yaptim çıkmadı bende istersen biraz daha bekle 6. Günde cıktı.
InşallahTestinin resmini şimdi gördüm cnm, geç döllenme olabilir. Çizgi bariz belli aslında. İnşallah gönlündeki olur cnm❤
InşallahHayırlı olsun büyük ihtimalle hamilesin :)
Canım çift çizgi gözüküyor. Ben de erken gebelik testinde silik çizgi ile öğrenmiştim bir test daha yap tebriklerEvet duruyor
Pazartesiyi bekleyip kan testi yaptiracam direk .Teşekkür ederim:)Canım çift çizgi gözüküyor. Ben de erken gebelik testinde silik çizgi ile öğrenmiştim bir test daha yap tebrikler
Rabnim isteyen herkese versin insallahBariz belli canım yaa Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlere
Ozamnda ağrım vardi .hatta daha fazlaydı ama adet olacagim zaten bel agrisi oluyor bende oyle diye düşündüm. Şuan agrilar cok hafifledi .Hâlâ adet olmayı bekliyorum bwnSizin bel ağrınız ne zaman başlamıştı.ilk test zamanı da ağrınız var mıydı
Inşallah hayırlısıHayırlı olsun büyük ihtimalle hamilesin :)
Benimde1gun gecikti ve hamilelik istiyorum ama test yaptım negatif çıktı malesefSizin paylaşımınız bana cesaret verdi diğer aylardaki tek çizgiden sonra pes ettim bakmaya. Bir tane test alıp yapacağım. Aşırı bel ağrım var üst bacağımda sızlıyor kasık ağrım ara ara oluyor. Sanki adet olmuş gibiyim ama ilk defa öncesi böyle şeyleri yaşıyorum iki gün gecikti benimki de
Benim ilk yaptığım 2 gün geçmişti çıkmadi onda ama 6. Gün tekrar yaptım silik çıktı suan hayırlısı hepimiz için...Benimde1gun gecikti ve hamilelik istiyorum ama test yaptım negatif çıktı malesef
Benim ilk yaptığım 2 gün geçmişti çıkmadi onda ama 6. Gün tekrar yaptım silik çıktı suan hayırlısı hepimiz için...
İnş bendede olur hamilelik belirtiniz varmıydı farklı normaldenBenim de ayni sizin gibi oldu :)
Suan hamile misiniz?Benim de ayni sizin gibi oldu :)
Gec dollenme olduysa hemen çıkmıyor eger adet olmazsaniz saglik ocagina gidin insallah pazartesiBenimde1gun gecikti ve hamilelik istiyorum ama test yaptım negatif çıktı malesef
Insallah oyledirBen de 6 gun gectikten sonra erken gebelik testiyle ancak ogrenebildim. Gec dollenme olmus. Senin de öyle muhtemelen :) hayirli olsun <3
İnşallah gidecem birde ben çok hassas biriyim yani hamile olsam hemen hissederim diye düşünüyorum o yuZden umudum pek Yok sizce doğru mu düşünüyorumGec dollenme olduysa hemen çıkmıyor eger adet olmazsaniz saglik ocagina gidin insallah pazartesi
Ben folik asit kullandim 1.5 ay 1 hafta omce adet agrilarim basladi birise yaramiyor bunlar dedim attim hicbirsey hissetmedim sonra .gebelikte 1.aya kadar bir fark olmazmis zaten .boyle konular insani piskolojik olarak cok yipratan konular haklisiniz herseyin vakti var stres yapmayın ben kan tahlilini gorene kadar sevinmeyecem bileİnşallah gidecem birde ben çok hassas biriyim yani hamile olsam hemen hissederim diye düşünüyorum o yuZden umudum pek Yok sizce doğru mu düşünüyorum
Aslımda benim için bu ihtimal bile çok güzel bir yıl vajinısmus sorunuyla uğraşıp atlatmış biri olarakBen folik asit kullandim 1.5 ay 1 hafta omce adet agrilarim basladi birise yaramiyor bunlar dedim attim hicbirsey hissetmedim sonra .gebelikte 1.aya kadar bir fark olmazmis zaten .boyle konular insani piskolojik olarak cok yipratan konular haklisiniz herseyin vakti var stres yapmayın ben kan tahlilini gorene kadar sevinmeyecem bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?