Test sonucuma bakar mısınız ?

submarina

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2024
209
240
18
Herkese merhaba
8 Haziran da 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum
Bir kaç gündür test yapiyorum ama hep silik.
Daha önce de kimyasal geçirmiştim
Yine öyle mi sizce bakar mısınız çok korkuyorum 😔

Eklentiler

• IMG_3044.webp
    IMG_3044.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 154
Merhaba transferden önce veya transferden sonra ovitrelle vurundunuz mu? Veya başka çatlatma iğnesi? Eğer vurunmadıysanız var gibi duruyor 🌼🤲
Hayır kullanmadım
Testler fotograftakinden daha belirgin zaten ama işte hiç koyulasmiyor
Yine kimyasal mı diye endişe ediyorum

Merhaba bende 7sinde transfer oldu🤗 benimde 5 gün embriyosu dördüncü gününden itibaren hep test yaptım hepside silik çizgi ilk iki üç dakikada çıktı pazar günü kan verecem hayırlısıyla vardır inşaAllah 🤲🤗 Rabb'im emeklerimizi boşa çıkarmasın sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere 🌼

O zaman tek çare kan vermek. Testlerin algısı kaç hcg bilmiyoruz. İnşallah kat kat artar sımsıkı tutunur 🙏🙏🥰
Testlerin algısını biliyorum 😀
6. Gün olan kaset test (25 hcg)
Gerisi erken gebelik testi (10 hcg)
Offf insan delirecek gibi oluyor ne kadar zor bir süreç ya beklemekte belirsizlikte

Merhaba bende 7sinde transfer oldu🤗 benimde 5 gün embriyosu dördüncü gününden itibaren hep test yaptım hepside silik çizgi ilk iki üç dakikada çıktı pazar günü kan verecem hayırlısıyla vardır inşaAllah 🤲🤗 Rabb'im emeklerimizi boşa çıkarmasın sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere 🌼
İnsallah isteyen herkesin bir an önce duası kabul olsun ❤️
Ben pazara kadar dayanamayacağım birazdan giderim acile gibi geliyor 😀

İnsallah isteyen herkesin bir an önce duası kabul olsun ❤️
Ben pazara kadar dayanamayacağım birazdan giderim acile gibi geliyor 😀
Yaaa hade hayırlısı olsun canım benimle de paylasirmisin sonucunu lütfen😍çünkü testlerinin aynı bende kimyasal olmasından çok korkuyorum test yapmayida bıraktım kan vermeyi bende çok çok istiyorum ama eşim bırakmıyor🥲 güzel sonuçlar alırsın inşallah banada umut olursun 😍🥰

Yaaa hade hayırlısı olsun canım benimle de paylasirmisin sonucunu lütfen😍çünkü testlerinin aynı bende kimyasal olmasından çok korkuyorum test yapmayida bıraktım kan vermeyi bende çok çok istiyorum ama eşim bırakmıyor🥲 güzel sonuçlar alırsın inşallah banada umut olursun 😍🥰
Tamam canım tabi ki paylaşırım
Ben de eşimden habersiz gideceğim
Güzel bir sonuç olursa süpriz yapmış olurum 😀

Tamam canım tabi ki paylaşırım
Ben de eşimden habersiz gideceğim
Güzel bir sonuç olursa süpriz yapmış olurum 😀
Yaaa inşallah eslerimize babalar günü hediyesi olur😍😍😍 canım bide testlerde HCG algısı demişsin nasıl anlaşılıyor banada bilgi verebilirmisin🤭

Yaaa inşallah eslerimize babalar günü hediyesi olur😍😍😍 canım bide testlerde HCG algısı demişsin nasıl anlaşılıyor banada bilgi verebilirmisin🤭
Papatya geldim test verdim insallah sonucumu sana yazarım ❤️
Taksici öyle bir getirdiki midem çok bulandı dedim kesin hamileyim 🤪🤪
Gülelim biraz diye söylüyorum bakalım nasip
İnsallah mutlu haberler alırız

Papatya geldim test verdim insallah sonucumu sana yazarım ❤️
Taksici öyle bir getirdiki midem çok bulandı dedim kesin hamileyim 🤪🤪
Gülelim biraz diye söylüyorum bakalım nasip
İnsallah mutlu haberler alırız
Yaaa hade hayırlısı olsun canım 😍😍😍 merakla bekliyorum inşaallah miniklerimiz bizimledir 😍😍

Back
X