Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır kullanmadımMerhaba transferden önce veya transferden sonra ovitrelle vurundunuz mu? Veya başka çatlatma iğnesi? Eğer vurunmadıysanız var gibi duruyor![]()
O zaman tek çare kan vermek. Testlerin algısı kaç hcg bilmiyoruz. İnşallah kat kat artar sımsıkı tutunurHayır kullanmadım
Testler fotograftakinden daha belirgin zaten ama işte hiç koyulasmiyor
Yine kimyasal mı diye endişe ediyorum
Testlerin algısını biliyorumO zaman tek çare kan vermek. Testlerin algısı kaç hcg bilmiyoruz. İnşallah kat kat artar sımsıkı tutunur![]()
İnsallah isteyen herkesin bir an önce duası kabul olsunMerhaba bende 7sinde transfer oldubenimde 5 gün embriyosu dördüncü gününden itibaren hep test yaptım hepside silik çizgi ilk iki üç dakikada çıktı pazar günü kan verecem hayırlısıyla vardır inşaAllah
Rabb'im emeklerimizi boşa çıkarmasın sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere
![]()
Yaaa hade hayırlısı olsun canım benimle de paylasirmisin sonucunu lütfenİnsallah isteyen herkesin bir an önce duası kabul olsun
Ben pazara kadar dayanamayacağım birazdan giderim acile gibi geliyor![]()
Tamam canım tabi ki paylaşırımYaaa hade hayırlısı olsun canım benimle de paylasirmisin sonucunu lütfençünkü testlerinin aynı bende kimyasal olmasından çok korkuyorum test yapmayida bıraktım kan vermeyi bende çok çok istiyorum ama eşim bırakmıyor
güzel sonuçlar alırsın inşallah banada umut olursun
![]()
Yaaa inşallah eslerimize babalar günü hediyesi olurTamam canım tabi ki paylaşırım
Ben de eşimden habersiz gideceğim
Güzel bir sonuç olursa süpriz yapmış olurum![]()
Papatya geldim test verdim insallah sonucumu sana yazarımYaaa inşallah eslerimize babalar günü hediyesi olurcanım bide testlerde HCG algısı demişsin nasıl anlaşılıyor banada bilgi verebilirmisin
![]()
Yaaa hade hayırlısı olsun canımPapatya geldim test verdim insallah sonucumu sana yazarım
Taksici öyle bir getirdiki midem çok bulandı dedim kesin hamileyim
Gülelim biraz diye söylüyorum bakalım nasip
İnsallah mutlu haberler alırız
İnsallah canım iki saate yazarım ben sanaYaaa hade hayırlısı olsun canımmerakla bekliyorum inşaallah miniklerimiz bizimledir
![]()
Tamm canim bekliyorumİnsallah canım iki saate yazarım ben sana![]()
Yok valla papatyaÇıkmadı mı daha meraktan çatladım valla![]()
Ayy hayırlısı ile ciksada valla yaYok valla papatya
Çıksa aklimdasin da iste çıkmıyor![]()
Papatya inan hala çıkmadı artık arayıp öğrendimAyy hayırlısı ile ciksada valla ya![]()
Yaaa maşallahhhhhh vallahi billahi kendi sonucummus gibi sevindim hayırla sağlıkla ilerlesin inşallahPapatya inan hala çıkmadı artık arayıp öğrendim
64 çıktı![]()