- 25 Nisan 2023
- 631
- 272
- 33
- 29
Yaa banada dua et lütfen hamiş kervanına bende katılayimİnsallah canım senden de aynı güzel haberi bekliyorum ben de burda takipteyim
İnsallah ediyorum dua.Yaa banada dua et lütfen hamiş kervanına bende katılayimben pazar günü kan verecem muhakkak haber verecem sana
Bide yukarda yazmışsın ya merak ettim. Gebelik testi nde HCG algılama diye nasıl oluyor banada söylermisin bakayım
Olur canim sağlıkla ilerlesin inşallahİnsallah ediyorum dua.
Bende pazar günü tekrar vercem
O gün yine konuşalım insallh
Hcg söyle oluyor canim
Hani erken gebelik testleri var ya pahalı olanlar onlar daha hassas 10 birim hcg nin üzerini gösteriyor
Diğer kaset test dediklerimiz uygun fiyatlı olanlar 25 birim hcg nin üzerini gösteriyor
Diyelim daha çok yeni hamilesin 17 mesela değerin
O kaset testlerde çıkmaz
Bence en iyi test predictor.Aklinda olsunOlur canim sağlıkla ilerlesin inşallah
Ya şimdi ben ilk pozitif testi gördüğümde görmemişler gibi bir sürü test yaptım
Dört farklı marka yaptım bı tane erken gebelik testi yaptım bı 15 tane rahat yapmisimdirhepsinde de ilk üç beş dakikada çıktı ama sadece koyukasma olmadı hiç belkide çok çok erken yaptığım için koyulaşma olmadı transfer günü hariç 4 5 6 günleri yaptım bide göğüs hassasiyeti geçti gibi ama adet sancısı çok oluyor sende de varmı acaba tabi kişiden kişiye farklılık vardır illa
Aaa yok yok ben artık test yapmiyacamBence en iyi test predictor.Aklinda olsun
Bende çok test yaptim ordan biliyorum daha da alacaksan bundan al bari
Bir de çok su içiyorum papatya, hücreler yenileniyor ya hep şişe ile geziyorum.
Benim en çok bel ağrım oluyor
Uzun süre oturunca hemen ağrıyor kalkıp yürüyorum bir de ara ara rahimde kramp oluyor
Adet öncesine benzer.
Papatya senin tek embriyo muAaa yok yok ben artık test yapmiyacamevet suyu bende çok içiyorum benimde adet sancısı gibi ağrılar oluyor bakalım hayırlara vesile etsin rabbim
Normal kaset test arkadaşımın 6 hcg iken hayalet çizgi çıktı. Çok hayalet gibi de değildi de var olduğu görünüyordu bilemiyorumTestlerin algısını biliyorum
6. Gün olan kaset test (25 hcg)
Gerisi erken gebelik testi (10 hcg)
Offf insan delirecek gibi oluyor ne kadar zor bir süreç ya beklemekte belirsizlikte
Doğrudur valla bir şey diyemiyorumNormal kaset test arkadaşımın 6 hcg iken hayalet çizgi çıktı. Çok hayalet gibi de değildi de var olduğu görünüyordu bilemiyorum
Yok benimki iki embriyo bilmiyom ki canım evet 7sinde transfer oldu 16 da kan ver denildi bana senin günün ne zamanPapatya senin tek embriyo mu
Bir de doktor pazar günü mü test yap dedi sana
Benim ki çok geç tarih verdi ya
Benim de iki embriyoYok benimki iki embriyo bilmiyom ki canım evet 7sinde transfer oldu 16 da kan ver denildi bana senin günün ne zaman
Ayy maşallah tesadüfe bakBenim de iki embriyo
8 in de oldum transfer
20 sinde kan ver dediler
İnsallah canımAyy maşallah tesadüfe bakacaba ikiside tutmusmudur çok merak ediyorum kuzum her hastane farklıdır bence ondan olsa gerek hem ne yapcan kız boşver artık bebislerin seninle sen ona bak
Amin canım olur tabi sonuç çıktığı gibi hayırlısıyla haber ederim sanaİnsallah canım
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız insallah
Pazar yazalım yine sonuçlarımızı
Bu arada testiniz güzel çıkmış sağlıkla ilerler inşallahDoğrudur valla bir şey diyemiyorum
Ama testlerin üzerinde yazan bilgiler benim anlattıklarım
Çok teşekkür ederim,insallah.Bu arada testiniz güzel çıkmış sağlıkla ilerler inşallah
İkinci transferi bekliyorum. Adet olunca başlıycaz bakalım inşalah bu sefer kolayca olurÇok teşekkür ederim,insallah.
Siz hangi asamadasiniz
Olacak insallah hepimizinİkinci transferi bekliyorum. Adet olunca başlıycaz bakalım inşalah bu sefer kolayca olur
dün kan verdim dayanamayıpHayirli olsunerken yapmissiniz testleri
2 gune bir kan verip yukselisi takip edebilirsiniz gizli gizli
Papatya merhaba iyi bayramlar noldu kan sonucun canım merak ettimAyy maşallah tesadüfe bakacaba ikiside tutmusmudur çok merak ediyorum kuzum her hastane farklıdır bence ondan olsa gerek hem ne yapcan kız boşver artık bebislerin seninle sen ona bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?