Test tuttum pozitif mi acaba

Sude korkmaz

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2021
98
40
8
29
Arkadaşlar lütfen buraya bakar mısınız cuma günü yazdım hamilelik olabilir mi diye belirtileri söyledim ve kanamam vardı dedim imkansız ve test tutum umitsizce böyle çıktı lütfen bilgisi olanlar yazsın kaç aydır bekliyorum hamile olabilir miyim sevinçten ağlıyorum

Teste göre var görünüyor önceki konunuzu bilmiyorum ama bi kan testi verin içiniz rahat etsin İnşallah hamilesinizdir ❤

Ama kanamada var nette baktım dusukte olabilir diyor bu beni korkutuyor oysaki çok sevindim
Kendinizi çok yormamaya çalışın dinlenin iş yapmayın bir süre ve bir kadın doğum doktoruna görünün düşük önleyici ilaçlar var onlardan verebilir. Kanama ne şekilde?

Kendinizi çok yormamaya çalışın dinlenin iş yapmayın bir süre ve bir kadın doğum doktoruna görünün düşük önleyici ilaçlar var onlardan verebilir. Kanama ne şekilde?
İlk iki gün hafif pembemsi ama dünden beri hem sancım var kanamamda kırmızı
İnşallah düsük değildir ikinci teste tuutum inşa da ikinci çizgi oluştu silik şekilde buda bana umut veriyor anlamadım gitti

Gebelik gözüküyor canım bence kanaman varsa hemen şimdi bi doktora gitmelisin

Bi doktora kesin gidin dediğim gibi önleyici ilaç verebilir

Doktora gittin acil kadın doğuma düşük önleyici verecek size

Tabi ki var daha ne kadar belirgin olabilir ki

Valla ben burdayım diyor kuzum direk kan ver maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…