- 11 Temmuz 2021
- 98
- 40
- 8
- 29
- Konu Sahibi Sude korkmaz
-
Ama kanamada var nette baktım dusukte olabilir diyor bu beni korkutuyor oysaki çok sevindimTeste göre var görünüyor önceki konunuzu bilmiyorum ama bi kan testi verin içiniz rahat etsinİnşallah hamilesinizdir ❤
Kendinizi çok yormamaya çalışın dinlenin iş yapmayın bir süre ve bir kadın doğum doktoruna görünün düşük önleyici ilaçlar var onlardan verebilir. Kanama ne şekilde?Ama kanamada var nette baktım dusukte olabilir diyor bu beni korkutuyor oysaki çok sevindim
İlk iki gün hafif pembemsi ama dünden beri hem sancım var kanamamda kırmızıKendinizi çok yormamaya çalışın dinlenin iş yapmayın bir süre ve bir kadın doğum doktoruna görünün düşük önleyici ilaçlar var onlardan verebilir. Kanama ne şekilde?
Gebelik gözüküyor canım bence kanaman varsa hemen şimdi bi doktora gitmelisinArkadaşlar lütfen buraya bakar mısınız cuma günü yazdım hamilelik olabilir mi diye belirtileri söyledim ve kanamam vardı dedim imkansız ve test tutum umitsizce böyle çıktı lütfen bilgisi olanlar yazsın kaç aydır bekliyorum hamile olabilir miyim sevinçten ağlıyorumEki Görüntüle 2930767
Bi doktora kesin gidin dediğim gibi önleyici ilaç verebilirİlk iki gün hafif pembemsi ama dünden beri hem sancım var kanamamda kırmızı
İnşallah düsük değildir ikinci teste tuutum inşa da ikinci çizgi oluştu silik şekilde buda bana umut veriyor anlamadım gitti
Doktora gittin acil kadın doğuma düşük önleyici verecek sizeArkadaşlar lütfen buraya bakar mısınız cuma günü yazdım hamilelik olabilir mi diye belirtileri söyledim ve kanamam vardı dedim imkansız ve test tutum umitsizce böyle çıktı lütfen bilgisi olanlar yazsın kaç aydır bekliyorum hamile olabilir miyim sevinçten ağlıyorumEki Görüntüle 2930767
Tamam çok teşekkür ederimBi doktora kesin gidin dediğim gibi önleyici ilaç verebilir
Tamam çok teşekkür ederimBi doktora kesin gidin dediğim gibi önleyici ilaç verebilir
Bugün pazar yarın gidecem 8nsallah sağolasınDoktora gittin acil kadın doğuma düşük önleyici verecek size
İnşallah bişey olmam tamam teşekkür ederimGebelik gözüküyor. Ama madem kanamaniz var bı doktora gidin hemen
Tamam sağolasın canımGebelik gözüküyor canım bence kanaman varsa hemen şimdi bi doktora gitmelisin
Tabi ki var daha ne kadar belirgin olabilir kiArkadaşlar lütfen buraya bakar mısınız cuma günü yazdım hamilelik olabilir mi diye belirtileri söyledim ve kanamam vardı dedim imkansız ve test tutum umitsizce böyle çıktı lütfen bilgisi olanlar yazsın kaç aydır bekliyorum hamile olabilir miyim sevinçten ağlıyorumEki Görüntüle 2930767
Ayy Allah'ım ya kaç aydır bekliyordum bı bilseniz çok sağolunTabi ki var daha ne kadar belirgin olabilir ki
O kanamaları bende 12. Haftaya kadar devam etti . İnşallah bir şey olmaz ama yine kanamanız olursa doktora gidin kesinAyy Allah'ım ya kaç aydır bekliyordum bı bilseniz çok sağolunsadece kanama korkuttu beni
Valla ben burdayım diyor kuzum direk kan verArkadaşlar lütfen buraya bakar mısınız cuma günü yazdım hamilelik olabilir mi diye belirtileri söyledim ve kanamam vardı dedim imkansız ve test tutum umitsizce böyle çıktı lütfen bilgisi olanlar yazsın kaç aydır bekliyorum hamile olabilir miyim sevinçten ağlıyorumEki Görüntüle 2930767
Teşekkür ederim aynen giderim çünkü çok bekledinm bu bebişi inşallah hayırlısıyla bişey olmaz sağolasınO kanamaları bende 12. Haftaya kadar devam etti . İnşallah bir şey olmaz ama yine kanamanız olursa doktora gidin kesin
Çok teşekkür ederim canım iki kere verdim değerler iyi yine verdim bugün sadece diyorum inşallah hayırlısıyla gelir dış gebelikten çok korkuyorumValla ben burdayım diyor kuzum direk kan vermaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?