Aynrn oyle yap canim, hadi umarim iyi haberler verirsinSaolasın cnm ilaçla igneyle dusmesmi dedim hyr dedi ama başka bi Dr goruncem pek guwenlir gelmedi banada
İnsalh cnm ya cok saolEsralh post: 45961366 .!.:Aynrn oyle yap canim, hadi umarim iyi haberler verirsin
Canım benim ben başka doktorada git derim kürtaj basit işlem değil kendine garantiye al başkalarına da danış öyle hareket etSonunda korktuğum başıma geldi tahlil sonuçlarını aldım Dr kürtaj olman gerekiomus parça kalmış dedi benim anlamadığım muayene olurken içime okdr alet sokan Dr parçadan faln bahsetmesi sadece enfeksiyon olabilir dedi bu Dr nasl oluoda tahlil sonucuna bakarak kurtaja karar werio tuaf olanida benim kanamam durdu we hiç agrim yok
Bu arada geçmiş olsun canımYa bende çok korkuorm kurtajdan ama bugün muayeneye gttim aletle baktılar çatalca parça kalmış die bisey demedi enfeksiyon olabilir dedi tahlil istedi tahlil sonucu başka Dr girdi parça kalmış kürtaj olman lazm dedi kanamamda yok agrimda(( nabicami sasrdim
Dimi ya bende ole diorm cnm insalh gerek kalmaz benim anlamdgm agrim kanamam YK ck şükür bide ultrasonla görülmeyen şey tahlilde nasl çıktı ben yrn gene bi doktora gdicem bakalım hayırlısıE-tbzk post: 45961643 .!.:Canım benim ben başka doktorada git derim kürtaj basit işlem değil kendine garantiye al başkalarına da danış öyle hareket et
Çok teşekkür ediyorum Canım, sağolasın. Ben de şartları zorlayıp gidecem o Zaman doktora. Malum, nisanı da boş geçmek istemiyorum. Tabi Allah hayırlısını versin.Canım ben dr gittim genel kontrol yaptırdım dr. verdi bana vitaminlerim çok düşük decavit verdi folik asit at dedi iyi beslen dedi stres yapma dedi canım
Geçmiş olsun Canım, Allah yardımcın olsun.Dimi ya bende ole diorm cnm insalh gerek kalmaz benim anlamdgm agrim kanamam YK ck şükür bide ultrasonla görülmeyen şey tahlilde nasl çıktı ben yrn gene bi doktora gdicem bakalım hayırlısı
Amin insalh cumlemizn yardmcisi olsun cnm saolasınebruu05 .!.:Geçmiş olsun Canım, Allah yardımcın olsun.
Aynen canım boş geçirme sen herşey bebek içinÇok teşekkür ediyorum Canım, sağolasın. Ben de şartları zorlayıp gidecem o Zaman doktora. Malum, nisanı da boş geçmek istemiyorum. Tabi Allah hayırlısını versin.
Yarın benide habersiz bırakma canım dualarım seninle Rabbim şifa versinÇok teşekkür ediyorum Canım, sağolasın. Ben de şartları zorlayıp gidecem o Zaman doktora. Malum, nisanı da boş geçmek istemiyorum. Tabi Allah hayırlısını versin.
Önceki sayfalarda doktora gideceğini okumuştum canım sen ne yaptın? Gidebildin mi? Allah yardımcın olsun. Ben belirsizlik içindeyim. Adet oldum mu olmadım mı bilemedim. Artık birkaç gün daha sabretmem gerek sanırım.Kızlar naptinizz ??
kızlar mrb ben bisey sormak istiyorum konuyla ilgili degil ama 10 haftalık hamileydim cuma gecesi ewde dusuk yaptım ama bebek faln herşey dustgunu gördüm daha sonra parçalarda dusurdum ama Dr kontrole gitmedim agrim yok ama kanamam war az bisey kurtaja çok korkuorm acaba parça kalmismidr
Kızlarrrr bişey sorcam acaba bu idrar testleri adet geciktkten Bi gün sonra yanlş çkma ihtimali var mıdır
Bu kesin çıkar diyen idrar testlerinden bile dmi sağlık ocağına gttm pazartesi çkar ddi özel hastane de 80tl dediEnn temizi kan tahlili bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?