Test yapsam mı kızlar?

Canım benim ben başka doktorada git derim kürtaj basit işlem değil kendine garantiye al başkalarına da danış öyle hareket et

Bu arada geçmiş olsun canım

E-tbzk post: 45961643 .!.:
Canım benim ben başka doktorada git derim kürtaj basit işlem değil kendine garantiye al başkalarına da danış öyle hareket et
Dimi ya bende ole diorm cnm insalh gerek kalmaz benim anlamdgm agrim kanamam YK ck şükür bide ultrasonla görülmeyen şey tahlilde nasl çıktı ben yrn gene bi doktora gdicem bakalım hayırlısı

Canım ben dr gittim genel kontrol yaptırdım dr. verdi bana vitaminlerim çok düşük decavit verdi folik asit at dedi iyi beslen dedi stres yapma dedi canım
Çok teşekkür ediyorum Canım, sağolasın. Ben de şartları zorlayıp gidecem o Zaman doktora. Malum, nisanı da boş geçmek istemiyorum. Tabi Allah hayırlısını versin.

E-tbzkt8, post: 45961660, member: 739320"]Bu arada geçmiş olsun canım[/QUOTE]
Saolasin cnm

Dimi ya bende ole diorm cnm insalh gerek kalmaz benim anlamdgm agrim kanamam YK ck şükür bide ultrasonla görülmeyen şey tahlilde nasl çıktı ben yrn gene bi doktora gdicem bakalım hayırlısı
Geçmiş olsun Canım, Allah yardımcın olsun.

Çok teşekkür ediyorum Canım, sağolasın. Ben de şartları zorlayıp gidecem o Zaman doktora. Malum, nisanı da boş geçmek istemiyorum. Tabi Allah hayırlısını versin.
Yarın benide habersiz bırakma canım dualarım seninle Rabbim şifa versin

Kızlar naptinizz ??
Önceki sayfalarda doktora gideceğini okumuştum canım sen ne yaptın? Gidebildin mi? Allah yardımcın olsun. Ben belirsizlik içindeyim. Adet oldum mu olmadım mı bilemedim. Artık birkaç gün daha sabretmem gerek sanırım.

E="ebruu05, post: 45970957, member: 723605"]Önceki sayfalarda doktora gideceğini okumuştum canım sen ne yaptın? Gidebildin mi? Allah yardımcın olsun. Ben belirsizlik içindeyim. Adet oldum mu olmadım mı bilemedim. Artık birkaç gün daha sabretmem gerek sanırım.[/QUOTE]
Bikaç gün daha bekle bakalım cnm hayırlısı olsun...dün Dr gittim ama bisey anlamadım catalda baktılar ultrasonda parçayla ilgili bisey demedi enfeksiyon için tahlil istedi sonucu ordan başka bi Dr gordu parça kalmış kürtaj gerek dedi ama bende korkuorm başka yolla dusermi gerçekten parça warmi bilmiorm tekrar başka bi Dr gidicem bakalım insalh gerek kalmaz kurtaja

şakamısın arkadaşım tabiki gideceksin ,

Kızlarrrr bişey sorcam acaba bu idrar testleri adet geciktkten Bi gün sonra yanlş çkma ihtimali var mıdır

="blondgunes, post: 45971133, member: 183499"]şakamısın arkadaşım tabiki gideceksin ,[/QUOTE]
Gitiim tatlım sonucundan korkuodum sadece korktuğumda başıma geldi başka bi hastaneye daha gidicem oda öle derse yapck bisy yok

="herass, post: 45971269, member: 751520"]Bu kesin çıkar diyen idrar testlerinden bile dmi sağlık ocağına gttm pazartesi çkar ddi özel hastane de 80tl dedi[/QUOTE]
Saglik ocagindada bakiolr beta hcg 80 TL boşuna wermemissin iyi yapmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…