- 2 Temmuz 2022
- 1.120
- 515
- 43
Hayırlı haberlerle inşallahAdet gununden once kanama oldu biraz ama adet olmadim 1 hafta bekledim sonucu ögrenince haber veririm
Ayy insallahÇokta silik değil ben burdayım diyorbenimki bundan silikti
İnsallahinşallah beta değerin de yüksektir çıktı mı sonucun? hayırlı olsun
Cikmadi bekliyorumHayirli olsunnKan sonucunuz kac cikti
eğer özelde yaptırdıysanız testi bence hastanenin kendi e sonuç sisteminden bakın hemen e nabıza düşmeyebiliyor özellerdeİnsallahe nabizdan 15 dk da bi bakiyorum cikmadi
Ozel hastane yakin degil olsun gec olsunda hayirli olsunya da yine dediğim gibi özelde yaptırdıysanız hastaneyi arayın laboratuvara bağlanın mail adresinizi verin çıkar çıkmaz mail atarlar
Kan sonucum cikti 14993 ciktiAdetinizin gecikince mi yaptınız hayırlı olsun birde kan sonucunuzu bizimle paylaşırmisiniz
Yaaaaa maşallah maşallah darısı bana isteyen herkese inşallahKan sonucum cikti 14993 cikti
Cok tesekur ederimYaaaaa maşallah maşallah darısı bana isteyen herkese inşallah
Amin inşallah biraz belirtilerinden ve sürecinde bahsedebilir misin. Test yapmadan önce bat gününden önce dikkatini çeken bir şey oldu mu sana farklı gelen farklı hissettiren neler yaşadın kısacaCok tesekur ederimRabbim isteyen herkese nasip etsin
Bilindik bi belirtim olmadi uyku hali olmasi gerekirken ben gec yattim erken kalktim fazla su icmeme ragmen tuvalete cok ciktim adet gunumden 4 5 gün öncede kanamam oldu simdilik bu kadarAmin inşallah biraz belirtilerinden ve sürecinde bahsedebilir misin. Test yapmadan önce bat gününden önce dikkatini çeken bir şey oldu mu sana farklı gelen farklı hissettiren neler yaşadın kısaca
Var gibi canım tekrarla bakalım iki gün sonra hakkında hayırlısı olsunKızlar adete 4 gün var, akşam üzeri normal kaset test denedim çok çok hafif bir çizgi gölge gibi gördüm ama emin olamadım, siz de bakar mısınız Bi
Amin canım çok teşekkürlerVar gibi canım tekrarla bakalım iki gün sonra hakkında hayırlısı olsun
Hayırlı olsun çok sevindimBilindik bi belirtim olmadi uyku hali olmasi gerekirken ben gec yattim erken kalktim fazla su icmeme ragmen tuvalete cok ciktim adet gunumden 4 5 gün öncede kanamam oldu simdilik bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?