- 5 Mayıs 2014
- 156
- 44
- 98
- 33
- Konu Sahibi Asrindeniz123
-
arkadaşlar az önce test yaptım c yazan kısımda tek çizgi oldu ama t yazan kısım kırmızı karışık bişeler oldu hamilelik varmı yok mu lütfen cevap yazın dünde yaptım aynısı oldu testmi bozuk yoksa hamilemiyim :S
canım test bozuk aldığın yere geri götür yenisini veriolar
iki oldu aynısı oldu ya gttim 2 kere para verdim aldım parasında deilim net bişe cıkmıyo kötü oluyorum :S
canım bikere banada aynı şey oldu ikiside aynı bozuktu başka yerden al onlarınkinin hepsi belli yani bozuk kaç gün geçti adetin
arkadaşlar az önce test yaptım c yazan kısımda tek çizgi oldu ama t yazan kısım kırmızı karışık bişeler oldu hamilelik varmı yok mu lütfen cevap yazın dünde yaptım aynısı oldu testmi bozuk yoksa hamilemiyim :S
başka bir marka al ya da erken gebelik testi dene daha kesin net sonuç verir.
ya ben norlevo kullandım 3 mayısta ve 2 gün sonra ara kanamam oldu pazar günü bitti dün test yaptım anlamadım bugünde yaptım yine anlamadım normal regl günüm 27 mayısta olmam lazım ama norlevo düzensizlik yapıyormuş.
canım o ilaç ne işe yarıo bilmiorum fakat bana kalırsa idrarda çıkması çok zor çünkü sen 27 s,nden bahsediosun tam 11 gün var tmm düzenni şaşmasını anlıorum ama bana kalırsa adet gününü bekle derim ve çalışmalarada devam belki daha yeni yeni yumurtluosun hiç belli olmaz bak benim çok kasık sancım vardı dr.a gittim adetime 10 gün varken daha yeni yumurtam olduğunu bi kaç güne çatlar dedi yani o yüzden erken daha yinede sen bilirsin
erken gebelil testi nasıl bişe bilmiyorum kinasıl yapcam onu acıklarmısınız rica etsem
norlevoyu kullanmaamın sebebi henüz bebek istemiyoruz kondom yırtılması yani korunmasız ilişki snrası o ilaç içilyo bebek olmasını engelliyor oyüzden kanama olduyine de kan testi kesindir ama çalıştığım için gidemiyorum yaptırmaya
tatlım eczanede satılır o da.aynı bu evde yaptıkların gibi yapıyosun ama biraz pahalıdır. 1 haftalık gebelik bile çıkıyor o testle.
parası sorun deil alırım net bişe cıksında cnm cok saol
canım bence çok erken idrarda çıkmaz varsa bile ayıca dr.a gitmen gerekio belki ilaç sana ii gelmiodur çok geçmiş olsun
hakkında hayırlısı olsun. rica ederim :)
amin çok teşekkür ederim hepimizin hakkında hayırlısı olsun
bu test nekadardır peki
norlevoyu kullanmaamın sebebi henüz bebek istemiyoruz kondom yırtılması yani korunmasız ilişki snrası o ilaç içilyo bebek olmasını engelliyor oyüzden kanama olduyine de kan testi kesindir ama çalıştığım için gidemiyorum yaptırmaya
Cnm akşam acile git beta hcg kan testi yaptır işte 1 saat sonra sonuçta cıkıyor izin almana gerek yokki ben öyle yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?