- 1 Ekim 2013
- 379
- 31
- 48
- Konu Sahibi Asrindeniz123
-
arkadaşlar az önce test yaptım c yazan kısımda tek çizgi oldu ama t yazan kısım kırmızı karışık bişeler oldu hamilelik varmı yok mu lütfen cevap yazın dünde yaptım aynısı oldu testmi bozuk yoksa hamilemiyim :S
Cnm umut vermek gibi olmasın da bende de aynısı olmuştu ben gebeymisim ertesi gün kanda öğrendim istersen farklı bi markayla tekrar dene inşallah istediğin sonucu alırsın
arkadaşlar az önce test yaptım c yazan kısımda tek çizgi oldu ama t yazan kısım kırmızı karışık bişeler oldu hamilelik varmı yok mu lütfen cevap yazın dünde yaptım aynısı oldu testmi bozuk yoksa hamilemiyim :S
ya ama ben korunmasız ilşkiden sonra hemen norlevo hap içtim bebek olmamamsı için ve 2 gün snra kanamaa başladı 4 gün sürdü pazar günü bitti dün ve bugün test yaptırdım bu ertesi gün hapları cok etkiliymiş buna rağmen hamile kelma ihtimalim varmı ki :s
Hmm durum şimdi değişti ozaman gebe değilsin ki kanamada gelmiş zaten iki gündn fazla gelen kanama gebe olmazsın cnm merak etme gebe değilsin
ayy içimi rahatlattınız teşekkür ederim inşallah öyledir
cnm akşam acile git beta hcg kan testi yaptır işte 1 saat sonra sonuçta cıkıyor izin almana gerek yokki ben öyle yapıyorum
öyle yapcm artık cnm
ayy içimi rahatlattınız teşekkür ederim inşallah öyledir
test yaptın mı canım ne oldu. ertesi gün hapı aldıysan ihtimal çok düşük
yaptım negatif cıktı ama bu 2 gündür mide bulantısı yasıyorum ya of yine korkularım başladı :S
psikolojiktir. gebelikte mide bulantısı 8 9 haftalık olunca başlıyor
inşallah öledir bnde öyle düşündüm ama emin olamadım yarın kan testi yaptırcam cıkarmı n et bişe
kaç gün geçti adetin? 1 gün bile gecikse idrarda çıkıyo yani benim öyle oldu
kaç gün geçti adetin? 1 gün bile gecikse idrarda çıkıyo yani benim öyle oldu
inşallah öledir bnde öyle düşündüm ama emin olamadım yarın kan testi yaptırcam cıkarmı n et bişe
Daha çok var çıkacağını sanmam.birr hafta sonra yaptir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?