teste 2 gün kala kahverengi leke ???

NADYA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
291
5
96
İstanbul
merhaba
6 aralıkta transferim oldu.testim yarın.
dün herşey yolundayken birden çamaşırıma kahverengi leke geldi.
doktorum coraspin içme dedi
bu ne demek şimdi
herşey bittimi(
lütfen bana moral verin
bunu yaşayan varmı aranızda?

canım korkma bende aynı şeyi yaşadım. benimde test günümden bir gün önce kahverengi lekelenmem oldu ve 4 gün sürdü iğne kullandım düşük engelleyici bir gün sonra kan tahlilimde hamile olduğumu gördüm ve şuan 9 haftalık hamileyim

kan tahlilinden birgün önce lekelenmeli olduğum gün idrarda gebelik testi yapmışdım ondanda silik olarak 2. çizgi çıkmışdı

Ya bu tarz lekelenmeye yerleşme kanaması diyolar okuduklarımdan hep öle biliyorum .....işallah yerleşmedir canım

teşekkür edrim cevaplarınız için.
içim biraz rahatladı.
yarın testimin sonucunu bildiricem.
inşallah benim miniklerde yerleşmeye çalışıyordur

Aslında kahverengi olması iyi diye duymuştum hep . kırmızı olunca korkun derler ama ondan da korkmayın , çünkü ben test günüme 1 gün kala resmen regl gibi kanamam ve ağrılarım oldu ama gidip test yaptırdık ve hamileymişim
İnşallah siz de güzel ve hayırlısıyla molumlu sonuç alacaksınız .. Bence test gününüze kadar sabırlı ve umutlu olun .. Allah hakkınızda hayırlısını versin :Saruboceq:

çok sağolun .sonuç iyide olsa kötüde olsa moralimi düzelttiniz
yarın sabah erkenden gidip kan vericem
hakkımda hayırlısı olur inşallah.

benim lekelenmem geçti galiba.yani kahverengi değil koyu krem renge döndü.
bir kere kimyasal gebelik yaşamıştım.o zaman lekelenmem 10 gün sürmüştü.
bende en çok bundan korkuyorum.ama inşallah herşey yolunda gider.

ne güzel işte .. yarın inşallah güzel heberler verirsin bize Şeniz

Tebrik ederim NADYa ...Hamilesin ..Şeniz
Rabbim sonuna kadar yardimciniz olsun ...
Kollarina almayi nasip etsin ... Sagliklaa ...

çok sevindimm benimde trasfer yapılalı bir hafta oldu.4.5 günde ağrılarım oldu şimdi ara sıra sağ kasığıma sancı saplanıyor geçiyor.sonuç günü yaklaştıkça heycanlanıyoruz.kısmet

tebriklerrrrrrrrrrrrrrr :lepi:
Allah tamamına erdirsin canım :Saruboceq:

çok ama çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
mesajımı biraz ruhsuz bulmuş olabilirsiniz:))
daha önce bir kere kimyasal gebelik yaşamıştım.
değerim 600 çıkmıştı.tabi bende hamileyim diye havalara uçmuştum.sonra her gün düştü değerim(
o yüzden sevincim kursağımda.
yarın hayırlısıyla değerin yükseldiğini göriuim asıl o zaman sevinicem.allahım3.5 senelik çabamı boşa çıkarmaz inşallah
allah herkese yardım etsin arkadaşlar.

canım tbr ederim yükselir inşallah değerin 9 ay sorunsuz hamilelil yaşarsın inşallah darsısı başımıza

tebrikler nadya işallah ikinci tahlilinde güsel çıkar darısı başımıza

kahverengi lekelenmeler bende de var.ilk gördüğümde hemen doktorumu aradım.ya tutmadığını ya da tutunmaya çalışma olduğundan diye açıklıyoruz bu durumu dedi.
yarın kısmetse testim var.dilerim iyi bir sonuç alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…