Teste bakarmısınız

trkn0709

Çınar 👦 Yasemin👧 Arel
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
3.517
2.886
133
32
Herkese iyi akşamlar kızlar son bat tarihim 22 şubat ve 28 günde bir düzenli adet görüyorum bazen 1 gün erken yada geç gelebiliyor. Tahmini yumurtlama günüm 7-8 mart diye çıkıyor hesaplamada şimdi demek istediğim bir anda sol kasığıma ağrı girdi ve test yaptım sonuç böyle. Erkenmi yumurtlama oluyor . tam anlamıyorun bu ovülosyon testini

Eklentiler

• IMG_5453.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 94
Evet canım yumurtluyosun değerlendir

Canım bence 1 günün daha var. Yarın çatlayacakmış gibi, tam koyu olmamış. Ama ağrı da girdiyse eli kulağındadır bence değerlendir :)

Canım bence 1 günün daha var. Yarın çatlayacakmış gibi, tam koyu olmamış. Ama ağrı da girdiyse eli kulağındadır bence değerlendir :)

Ağrı ile nasıl tuvalete koştum anlatamam cnm peki dün biz değenlendir bugünde olsa sağlıklı olurmu 1 gün bekleyin diyorlar ya kalitesi için

Canm ust uste yapmayin sperm sayisi ve kalitesi azalir sabah olursa daha iyi olur spermler daha kaliteli gelir

Teşekkür ederim cnm dün değerlendirdik bu akşammı değerlendireyim yarın mı sence
Aynı senin durumunda olmuştum. Ovulasyondan 1 gün önceyi değerlendirmiştik. Sonra ertesi akşam kasık ağrım başlamıştı ve tekrar değerlendirmiştik :) sonuç pozitif oldu şükür. Ama bence bir önceki günkü ilişkiden hamile kaldım. Çünkü yumurta çatladığında içerde zaten spermler vardı. Bence bu akşamı da değerlendir.
Çünkü yarın akşamı beklersen ve yumurta şuan çatlıyorsa 24 saat geçmiş olacak. Yumurtanın da ömrü o kadar zaten yetişemeyebilirsin

Ne güzel cnm umarım bende senin gibi olurum perşembe ve cumartesiyi değerlendirdik o zaman bu akşamda olsun :))

Evet ozellikle sabah erken saate kalite yuksek oluyormus esinede keciboynuzu ozu yedirebilrsin yine kalite artiyor yine ins.en kisa zamanda hamile kalirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…