Evet canım yumurtluyosun değerlendir
Canım bence 1 günün daha var. Yarın çatlayacakmış gibi, tam koyu olmamış. Ama ağrı da girdiyse eli kulağındadır bence değerlendir :)
Değerlendir canimTeşekkür ederim cnm dün değerlendirdik bu akşammı değerlendireyim yarın mı sence
Değerlendir canim
Aynı senin durumunda olmuştum. Ovulasyondan 1 gün önceyi değerlendirmiştik. Sonra ertesi akşam kasık ağrım başlamıştı ve tekrar değerlendirmiştik :) sonuç pozitif oldu şükür. Ama bence bir önceki günkü ilişkiden hamile kaldım. Çünkü yumurta çatladığında içerde zaten spermler vardı. Bence bu akşamı da değerlendir.Teşekkür ederim cnm dün değerlendirdik bu akşammı değerlendireyim yarın mı sence
Canm ust uste yapmayin sperm sayisi ve kalitesi azalir sabah olursa daha iyi olur spermler daha kaliteli gelir
Evet sabah imkanı varsa daha iyi ama eğer yoksa yarın akşamı bekleme benceCanm ust uste yapmayin sperm sayisi ve kalitesi azalir sabah olursa daha iyi olur spermler daha kaliteli gelir
Aynı senin durumunda olmuştum. Ovulasyondan 1 gün önceyi değerlendirmiştik. Sonra ertesi akşam kasık ağrım başlamıştı ve tekrar değerlendirmiştik :) sonuç pozitif oldu şükür. Ama bence bir önceki günkü ilişkiden hamile kaldım. Çünkü yumurta çatladığında içerde zaten spermler vardı. Bence bu akşamı da değerlendir.
Çünkü yarın akşamı beklersen ve yumurta şuan çatlıyorsa 24 saat geçmiş olacak. Yumurtanın da ömrü o kadar zaten yetişemeyebilirsin
Hayırlısı olsun canım :) inşallah gönlünce olsun :))Ne güzel cnm umarım bende senin gibi olurum perşembe ve cumartesiyi değerlendirdik o zaman bu akşamda olsun :))
Evet ozellikle sabah erken saate kalite yuksek oluyormus esinede keciboynuzu ozu yedirebilrsin yine kalite artiyor yine ins.en kisa zamanda hamile kalirsin
Hayırlısı olsun canım :) inşallah gönlünce olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?