Testere Dişli aslanpençesi fsh Dengeleyici regl duzenleyici

testere dişli aslanpençesi deneyip reglisi duzenlenen varmı

• Ankete Katılan
    55
Benim fsh hormunum geçen ay 9,30 çıktı yumurtalarım sınırda dedi bi dahaki hafta gel tekrardan yapalım dedi bu sefer yumurtalarım geçen aya göre iyi fsh hormonum 11,35 çıkmış bana dr şimdi tüp bebek dedi. Bende bugün testere dişli aslan pençesi kürüne başladım inş faydasını görürüm. Bu arada 32 yaşindayım 1o yaşında oğlum var.

kızlar slm bu fsh nın normal degerının kac olması gerekıyor benım ıkı gebelıgım oldu ama ıkısını de kaybettım sımdı detaylı test yaptırıyorum hormon testı yapıldı adetıN 3. gunu tsh 3,49 fsh 10,23 lh4,3 prolaktin 17,27 cıktı bırsey demedı dr sonuclara toplu bakacam dedı sımdı dıger sayfalarda fsh 11-12 olanlar küre baslamıs ben de mı baslasam acaba normal degerı kac bu fsh nın

Bende testere dişli aslan pençesi bitkisini yeni aldım yarın başlayacağım hadi hayırlısı....

arkadaşlar merhabalar, siteye yeni üye oldum hatta ilk mesajım gecen ay 15 gün soğan kürü kullandım adetim bitti ve testere dişli aslan pençesine başlıycam, ama aktarlardan ve internette hep aslan pençesi otu var yani testere dişli yazmıyor, siz nereden temin ettiniz önerdiğiniz bi site varmı yada marka.. aslan pençesi ile testere dişli aslan pençesi farklı demi ?

Kızlar merhaba ben bu küre geçen ay başladım bir hafta sonra ara vereceğim bir ay sonra da bitecek. Ben işe yarayacağından umutluyum. Öncesinde iki ay soğan kürü yaptım kist vardı kontrole gitmedim ama geçti. Yaşım 37 bir kez doğal yolla gebe kaldım geçen yaz. Bebeğimi 9 haftalıkken kaybettim. Bundan sonra her şey iyi olacak inanıyorum.

ben de internetten aldım Google'a testere disli aslan pençesi yazınca satın alma yolları çıkıyor ben gitti gidiyordan aldım

Ben bizim mahallenin aktarından aldım testere dişli aslan pençesi bitkisi yaprakları tırtıklı oluyormuş aktarcı gösterdi aldım..

Merhaba bayanlar!
neredeyse 2 yil ugrastim bebek sahibi olmak icin. Incir kuru, sogankuru, testere disli aslan pencesi, klomen hepsini uyguladim ama nafile... Taaa ki bi arkadasim bana hacamattan bahsedene kadar! 3 seans hacemat yaptirdim ve ondan sonraki ay hamile kaldim. Hem efendimizin sunneti bircok hastaliga sifa hemde hamile kalmama vesile oldu! tabi bol bol dua internette tesbihat buldum onlari cekmeye camistim. once dualar sayesinde sonrada hacamatin vesile oldugunu dusunuyorum! Rabbim tum isteyenlere nasib etsin inseAllah hamile olanlarda evlatlarini saglikli bi sekilde kucaklarina alsinlar ins. Duanizi eksik etmeyin! Topik acip hikayemi paylasip baskalarina yardimci yada vesile olmakisterdim ama acamiorum bu siteden anlamiorim fazla!...

Merhaba. Hamileliginiz devam ediyor mu

Benimde bir kızım var 10 yaşında.Ben 36 yaşındayım.kızımdan sonra 2 düşük yaşadım FSH 14 çıkıyordu. Günde 2 bardak Testere dişli aslan pençesi çayı içtim. Ve ilk ay hamile kaldım. Bu çayı şiddetle tavsiye ederim

Canim gercekten senin adina cok sevindim hayirli olsn bende bu ay ictm yumurtlamaya kadar gunumde 11 gunun icndeyim gec

Adetim iki gun falan gecince kanda baktirdim 0.100 cikti bidahada test falan yapmadim bisey cikmaz diye

canım senin adına çok sevindim bana da umut oldun

Merhaba öncelikle anne olacağınız ıcın çok sevındım.Acabasızın fsh amh e2 lh kaçtı hacamat yaptırdınız bırde hacamatı nerde yaptırdınız rıca etsem Hacamatı belli bir gün mü yaptırdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…