- 8 Eylül 2015
- 485
- 161
- 103
- 41
ben bu kürü çok kez yaptım ağrı olmamıştı.aç karna içmelisin. belki midende başka bir sıkıntı varsa ondan olabilir.Herkese merhaba, benim çikolata kistlerim var. Bu sebeple soğan kürü uygulamıştım. Sonra testere dişli aslan pençesi de yapmam gerektiğini, bu şekilde daha etkili olacağını öğrendim. 7-8 gündür küre devam ediyorum; ancak bir şey öğrenmek istiyorum. Testere dişli aslan pençesi mide hassasiyeti yaratıyor mu? Dünden beri midem ağrıyor. Biraz acı yemiştim ve ağrıyı ona bağlamıştım; ama ilk defa acı yemiyorum sonuçta. Midesine dokunan var mı, merak ettim.
Cevap için teşekkür ederim. Sabah kahvaltıdan 2 saat sonra, akşam yemekten 2 saat sonra ya da yatmaya yakın içiyorum.ben bu kürü çok kez yaptım ağrı olmamıştı.aç karna içmelisin. belki midende başka bir sıkıntı varsa ondan olabilir.
Az derken duzenli ama az mi gelior adet? Dokora ciktinmi hic?Kizlar ya benim gibi adeti az olan varmi 1 yildir boyle neyle duzeltebilrrim bunu nolur yardim edin banaa
Evet düzenli ama az geliyor doktora gittim ama birseyin yok dedi kurtaj oldum birkere onun bir etkisi mi acabaAz derken duzenli ama az mi gelior adet? Dokora ciktinmi hic?
Hormonsal bir sorunun yoksa sogan kurunu tavsiye ederim. Bi defa sogan kuru yaptim ama simdilik aslan pence si yapiorum tekrar bu kur bitince sogana gecicem ins. Eger kurlere ragmen duzelmipsa adetin bi muayene ol derimEvet düzenli ama az geliyor doktora gittim ama birseyin yok dedi kurtaj oldum birkere onun bir etkisi mi acaba
Ama suni farkettim hayit kullandim 1 ay kahverengi olurdu kanamam 3.4.gun hic kahverengi olmadi bu ay hayiti ictikten sonraHormonsal bir sorunun yoksa sogan kurunu tavsiye ederim. Bi defa sogan kuru yaptim ama simdilik aslan pence si yapiorum tekrar bu kur bitince sogana gecicem ins. Eger kurlere ragmen duzelmipsa adetin bi muayene ol derim
Bende hayit tohumu icsemmi ozaman bendede kahverengili oluo basinda ve sonunda. Kac gun kullandin ve nasil uyguladin?Ama suni farkettim hayit kullandim 1 ay kahverengi olurdu kanamam 3.4.gun hic kahverengi olmadi bu ay hayiti ictikten sonra
Ben hala iciyorum sabah ac karnina cay bardagiyla ictim bu ay hic kahverengini gormedimBende hayit tohumu icsemmi ozaman bendede kahverengili oluo basinda ve sonunda. Kac gun kullandin ve nasil uyguladin?
Tskler bilgilendirdigin icinBen hala iciyorum sabah ac karnina cay bardagiyla ictim bu ay hic kahverengini gormedim
Fazla kullanmakta iyi deil deniliyor yabanci sitelerde siz nekadar kullandiniz?MERHABA ARKADAŞLAR
Fsh degerlerim çok yüksek çıkıyor. Faydası olcağını düşündüğüm tüm bitki Çaylarını denedim ama aslanpencesi kadar etkili bir çay görmedim.Şunu net söyleyebilirim, adet kanamalarım çok düzeldi. Rabbim herkese şifalar versin insallah. Kür tariflerinde 2 aylık olarak veriyor, siz rahatsızlığınız geçene kadar yapın. Sevgiler
Merhabalar aslan pençesini nerden temin ettim acaba ben sAmsunDa bulamadimBen de yaptım bu kürü 2 ayda tüm değerler düzeldi. Mutlaka yapın.
Aktarlarda satılıyor.Merhabalar aslan pençesini nerden temin ettim acaba ben sAmsunDa bulamadim
Iki turlusu var latince ismine bakip ariyorum ama testere disli olanini bulamadim benAktarlarda satılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?