- 8 Eylül 2015
- 485
- 161
- 103
- 41
İçtiğiniz dönemde uyku hali, yorgunluk gibi şeyler oldu mu?Testere dişli diye söylersen aktarlar veriyor. Ben paket olarak aldım.
Regline nasil bir faydasi oldu acabaTestere dişli diye söylersen aktarlar veriyor. Ben paket olarak aldım.
Bana olmadi belki kansizlik vardir sende ?İçtiğiniz dönemde uyku hali, yorgunluk gibi şeyler oldu mu?
Kansızlık sorunum yok. Bu ara bir yorgunluk var acaba ondan mi demiştim ama... Belki havalardandır.Bana olmadi belki kansizlik vardir sende ?
tatlım mecidiyenin sonunda aktarlar var oraya sordunmu?Merhabalar aslan pençesini nerden temin ettim acaba ben sAmsunDa bulamadim
Anammm sen ne biliyosun mecidiyeyi ne biliyorsun yok hic sormadim orayatatlım mecidiyenin sonunda aktarlar var oraya sordunmu?
samsunda yaşıyorum canım..orada var aktarlar...Anammm sen ne biliyosun mecidiyeyi ne biliyorsun yok hic sormadim oraya
Ya sizde kullandiniz mi ben ciftlikte aradim hic bulamadim yani latincesine bakip ariyorum bulamadimsamsunda yaşıyorum canım..orada var aktarlar...
Kullanmadım canım ...ama prolaktinim yükselmeye başladı doktor ilaç yazarsa önce bunu denemeyi düşünüyorum..Ya sizde kullandiniz mi ben ciftlikte aradim hic bulamadim yani latincesine bakip ariyorum bulamadim
Sanmiyorum kurden oldugunu yorgunlugunun bebisten olmasinKansızlık sorunum yok. Bu ara bir yorgunluk var acaba ondan mi demiştim ama... Belki havalardandır.
Yok :) Allah şimdi isteyenlere versin. Bekarım, kistler yüzünden içiyorum.Sanmiyorum kurden oldugunu yorgunlugunun bebisten olmasin
Amiiin Allah isteyenlere versin bana dua et ozaman Kist icin sogan kürü uygula canimYok :) Allah şimdi isteyenlere versin. Bekarım, kistler yüzünden içiyorum.
Gecmis olsun yardimci olamicam sana ama bitkisel oldugu icin yan etkisi olurmu bilmiyorum kalp falan diyosun ciddi konular bunlarprotez kalp kapagim takildi Clexane igne kullaiyorum Testere dişli aslan pençesi bu durumda kullanılır mi
merhaba,bende iki aydır testere dişli aslanpençesi kullanıyorum,bende yumurta rezerv azlığı var,iki kez tüp bebek denemesi yaptık ikiside olumsuz oldu ne yazıkki..saraçoğlu tarafından gönderildi kürler,birde civanperçemi var listemde ama henüz ona başlamadım..civanperçemi adet getiriyormuş sanırım..benim zaten düzensiz adet problemim var,21 22 25 günde bir oluyorum..ben önce soğan suyu kürü,arkasından aslanpençesi kürü ile ilk ay düzene girmişti adetim...şimdi yine devam ediyorum..bu arada incir kürü de yapıyorum..hakkımızda hayırlısı inşallah..
Ben de yaptım bu kürü 2 ayda tüm değerler düzeldi. Mutlaka yapın.
Merhaba cnm uzun zaman olmuş yazmışsınız ama size bir şey sormak istiyorum sonuçtan memnun kalmışsınız ben bu gün adet oldum iki buçuk aydan sonra soğan kuru sayesinde oldum belirtmek istedim şimdi bu kürü adetli iken baslasam sorun olur mu siz içtiniz mi adetli iken..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?