Testere Dişli aslanpençesi fsh Dengeleyici regl duzenleyici

testere dişli aslanpençesi deneyip reglisi duzenlenen varmı

• Ankete Katılan
    55
protez kalp kapagim takildi Clexane igne kullaiyorum Testere dişli aslan pençesi bu durumda kullanılır mi

protez kalp kapagim takildi Clexane igne kullaiyorum Testere dişli aslan pençesi bu durumda kullanılır mi
Gecmis olsun yardimci olamicam sana ama bitkisel oldugu icin yan etkisi olurmu bilmiyorum kalp falan diyosun ciddi konular bunlar

Reglimde bir değişiklik olmadı. Hormonlarımı dengeledi mesela prolaktinim sınırdaydı. Onu normale cekti.

Merhaba
Yazinizi yenu okudum.aradan cok zaman gecmis ama.umarim gorursunuz.benimde sizin gibi ayni sorunlarim var.yumurta rezerv azligi.fsh cok yuksek.amh cok dusuk.doktorlar erken menepoz olabilir.hemen tup bebek yaptir diyo.ama benim 1 yumurtam olusuyo sadece.bende saracoglundan erken menepoz kuru aldim.hayit tohumu testere disli aslan pencesi civan percemi.sizde bunlari aldiginizi yazmissiniz.tabi ardan cok zaman gecmis.mutlaka kullanmişinizdir.kullandiginizda bi faydasini gordunuz mu.fsh iniz dustumu.gebelik oldumu acaba.

Ben de yaptım bu kürü 2 ayda tüm değerler düzeldi. Mutlaka yapın.

Merhaba cnm uzun zaman olmuş yazmışsınız ama size bir şey sormak istiyorum sonuçtan memnun kalmışsınız ben bu gün adet oldum iki buçuk aydan sonra soğan kuru sayesinde oldum belirtmek istedim şimdi bu kürü adetli iken baslasam sorun olur mu siz içtiniz mi adetli iken..?

Merhaba hanimlar benimde fsh 14 prolaktin yüksek amh dusuk rezerv azlıgı var doktorlar tup bebk önerdi bende hemen denedim 8 ayda 3 tup bebk denedim sonuç kalitesiz yumurta en doktor donasyon yada evlatlık dedi sinirlerim bozuldu ama ben Pes etmicem soğan kurune başladım adetin 2. Günü bal corek otu tarcin a başlıcam sonra testere disli aslan pencesi ne bakalım ne olcak Allah büyük canınızi Sıkmayın kızlar buda bizim sinavimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…