Testere Dişli aslanpençesi fsh Dengeleyici regl duzenleyici

testere dişli aslanpençesi deneyip reglisi duzenlenen varmı

• Ankete Katılan
    55
kan degerlerim yükseldi ama artık adet donemlerim cok fazla agrılı olmaya basladı.nedenini anlayamadım

Gunaydin kizlar, testere disli otu kullanip prolaktini dusen gebe kalan varmi??

ben 1 senedir adet grmüyordum doktora gittim fsh ım 150 çıktı erken menopoz dedi 5:daha yaşım 22 ) şimdi genetik testleri falan yapılcak daha bende kullansam faydası olur mu
bence kesin kullan ben sadece 2 gun ictim 3 gun sonra adet oldm adetim cok duzensiz bu ay 27gun gecikti mesela ama ben sabah aksam ac karna ictim ise yario bnce ins sende faydasini gorursun

merhaba peki ibrahim beye nasıl ulastınız (tabi bi yakınınızdeilse:) bnmde adet duzensizliğim var iki yıldır bebek istiyoruz olmuor 5 ay once hamile kaldım ondada 2 aylık olmadan düştü :S yardımcı olursanız sevinirim

mm çok severim inşallah işe yarar

merhabalar. nereden alabilirim ben bu testere dişli aslan pençesini arkadaşlar ?

aktar yok malesef bizim buralarda, internetten alsam acaba güvenli olurmuki ?

Ben 1 ay sadece akşamlarıbir bardak içtim. Benim adetim gecikti. Sizde de böyle oldu mu?

Merhaba
Kızlar ben içiyorum testere dişli aslanpençesini hormonlarım için çok iyi geldi prolaktin 30 dan 20 ye düştü
LH 22 den 5 e düştü.
adetimin 3. günü hormon tahlili yaptırdım doktorum şuan kesinlikle ilaç kullanmama gerek olmadıgını hamilelik için herşeyin normal oldugunu söyledi.
6 ay önce gittiğimde prolaktin 30 LH 22 iken doğal yoldan hamile kalman çok zor demişti ve ilaç vermşti ben kullanmadım ve bitkisel arayışlara girdim ve çok şükür Şubatta başladıgım tedavim çok güzel cevap verdi.
15 gün soğan kürü - 1 ay testere dişli aslanpençesi - 15 gün soğan kürü - 1 ay testere dişli aslanpençesi içtim
Şuan 3 kez soğan kürüne başlıcam ve 4. kez içip bitiricem.
buarada adetlerimin düzene girdiğini söylemeyi unuttum Ocaktan beri ilaç kullanmıyorum ve 30-35 günde adetlerim düzenli geliyor.
Herkese tavsiye ederim.

Merhabalar ben 39 yaşımdayım ikinci çocuğu istedik fakat fsh değerim 17 çıktı..Doktor hiç zaman kaybetmemem gerektiğini bir an önce tüp bebek yaptırmamızı tavsiye etti. Fakat imkanlarımız kısıtlı olduğu için cesaret edemiyoruz.Şuan soğan kürünü kullanıyorum 2 gün sonra bitecek ve ardından testeredişli aslanpençesi uygulamayı düşünüyorum.İnşallah bu sayfada duyduklarım gibi güzel sonuçlara ulaşırım.

Cnm sen de pko mu var bende bugun basladm testere dizli aslan pencesine ins iyi sonuclr aliriz hepimz.

Bendede pko yoktu doktorun söylediğine göre sadece fsh değerinin yüksek olduğunu söyledi ama ben yinede 15 gün soğan kürünü ve ardından şu an 22 gündürde testere dişli aslanpençesini kullanıyorum .iki ayı tamamlayıp hormon testini tekrar yaptırıp ona göre incir kürüne geçmeyi düşünüyorum.ve bu konuda kullananların yorumları bana çok motive edici geliyor.İnşallah durum bizlerdede öyle olur.

I
Ins cnm bende basladm bakalm iciorm ins faydasimi goruruz en kisa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…