Testesteron vuran eş

Eşim Çok yakın arkadaşını bu ve benzeri sebepten kaybetti 31 yaşında ani kalp krizi detaylı otopsi de kalbi hızlandıran maddeler çıkmış. yani bence kullanmasın biz çok uyarmıştık kas yapmak için bizi dinlemedi, hatta eşimde yaptıracaktı, ben istemiştim.. içeriğini okuyunca hiç gerek yokmuş dedim çoğu sporcu da kullanıyor zaten vazgeçirebilirseniz iyi olur..

Annem jinekolojik sebeplerle hormon ilacı (östrajen) kullanmıştı bir yıl boyunca ve doktor kontrolundeydi ama meme kanseri olunca genel cerrah doktoru uzun vadede kanser yapar neden kullandınız die kızmıştı .(ilaçtan değil dediler snra ama nette de bakarsanıZ uzun vadede kullanımı ya da kontrolsüz kullanımının bu tarz bir etkisi olabiliyor)

Kuşun ölmesini falan geçtim ama vücuttaki hormonlarla öyle oyun oynar gibi oynamamalı.Kanser şakaya gelmez Allah korusun.

uzun yıllardır yapıyo mu spor yeni başladığı gibi direkt takviyelerle mi yola çıkmış. protein falan düzenli su içip doz aşımı olazsa sıkıntı yapmaz da hormon takviyesi ciddi problem her koşulda

Supplementler direk ögün yerine geçmezee çok sorun yaratmıyor ( sürekli kullanilirsa karaciğer yağlanmasi yapıyor ) testosteron iğnelerinin tam zararlarini bilmiyorum ama sinirli yapıyor onu biliyorum. Profosyonel sporcular bile cok nadir kullanir

Kilonun yol açtığı bambaşka problemler var. Bence böyle düşünmeyin ♥
Aslında buradaki vurgu böyle kötü sonuçlar doğuracak şeylerle uğraşmaması yolsa tabiki farkındayım ve eşim 172 boyunda 70 kilo bir erkek hafif göbeği var o şikayet eder ama dikkat çekmez buna rağmen böyle uğraşları yok yoksa üzülürdüm onu belirtmek istedim aslında

Aslında buradaki vurgu böyle kötü sonuçlar doğuracak şeylerle uğraşmaması yolsa tabiki farkındayım ve eşim 172 boyunda 70 kilo bir erkek hafif göbeği var o şikayet eder ama dikkat çekmez buna rağmen böyle uğraşları yok yoksa üzülürdüm onu belirtmek istedim aslında
Aaa 70 kiloda bir şey yok canım, ben 90+ düşünerel söyledim ♥️

Benim bir tanidigimda vuruyordu o ignelerden ama kalçadan. Kullandığı bazı suplementlerde (hangileri bilmiyorum) kadınlık hormonu salgılanıyormus dengelensin diye o da iğne vuruyordu. Bu süreçte asla şekerli şeyler yemiyordu o da etkiler diyordu falan. Yani net bilgi sahibi değilim fakat böyle duymustum

Back
X