Testi silik çıkıp gebe olanlar

merveogrtmnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2023
823
480
33
Gebelik testi silik çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı acaba ? Dün test yaptım 2. Çizgi silik olarak 5 dakika gibi bir sürede belirdi yarın kan testi vereceğim sabırsızlanıyorum

Merhaba evet ben onlardan biriyim testin fotoğrafı varsa bakıp yorum yapabiliriz. İnşallah gebesinizdir

5 gün gecikti reglim fotoğrafta pek net gözükmüyor olabilir ama normalde biraz daha belli

Eklentiler

• IMG_0401.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 778
5 gün gecikti reglim fotoğrafta pek net gözükmüyor olabilir ama normalde biraz daha belli
Merhaba evet gölge var ama 5 gün gecikmeye biraz az çıkmış yani daha koyu olması gerekirdi sanırım. Fakat geç döllenme olmuş olabilir kan verin bir an önce, hayırlı olsun

Merhaba evet gölge var ama 5 gün gecikmeye biraz az çıkmış yani daha koyu olması gerekirdi sanırım. Fakat geç döllenme olmuş olabilir kan verin bir an önce, hayırlı olsun
Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum kan vermeye ümitleniyorum sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…