- 29 Aralık 2022
- 206
- 73
- 28
- 27
- Konu Sahibi merveogrtmnn
-
Kese zaten şu an gözükmez bebeğim 1000-1500lerde kese gözüküyor kaç gün geciktinAnladım. Bende de 1.20 çıktı ancak kese gozukmuyor dedi net bişey söyleyemedi doktor
Daha 1-2 gün normalde erken adet olurdum diye test yapayım dedim çubukta direkt pozitif çıktı cozemedimKese zaten şu an gözükmez bebeğim 1000-1500lerde kese gözüküyor kaç gün geciktin
O zmann gözün aydinGebelik testi silik çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı acaba ? Dün test yaptım 2. Çizgi silik olarak 5 dakika gibi bir sürede belirdi yarın kan testi vereceğim sabırsızlanıyorum
Umarım betan yükselir bebeğim doktor başka ne dedi hiç bilgi vermedi miDaha 1-2 gün normalde erken adet olurdum diye test yapayım dedim çubukta direkt pozitif çıktı cozemedim
Yani kadın çok şaşırdım.dedi test çubuğunda pozitif çıkmasına çok erken sanırım dedi yok da diyemem var da diyemem diyor Çarşamba tekrar test istedi benden :/Umarım betan yükselir bebeğim doktor başka ne dedi hiç bilgi vermedi mi
Yani değer olarak düşük gözüküyor benim ilki 22.9 çıkmıştıYani kadın çok şaşırdım.dedi test çubuğunda pozitif çıkmasına çok erken sanırım dedi yok da diyemem var da diyemem diyor Çarşamba tekrar test istedi benden :/
Test çubuğu yanlış değer veriyor olabilir mi fotosunu atıyorumYani değer olarak düşük gözüküyor benim ilki 22.9 çıkmıştı
Bu şekildeydi ilk testim.Gebelik testi silik çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı acaba ? Dün test yaptım 2. Çizgi silik olarak 5 dakika gibi bir sürede belirdi yarın kan testi vereceğim sabırsızlanıyorum
Evet sağlık ocağında yaptırdımO kadar uzun sürmüyor ya sağlık ocağında mı verdin
Testte bu çizgi hemen çıkmış mıydı yoksa bekleyince mi çıktı ?Test çubuğu yanlış değer veriyor olabilir mi fotosunu atıyorum
Siz şu an hamile misinizO zmann gözün aydinbenmde oyleydi silikti sonradan netlesti zatn bu erken testler yanks cikma ihtimali dusuk mus
Benimde bayagı silik kan verdim yarın çıkacakmış bekliyorum heyecanlaBu şekildeydi ilk testim.
Benimde bayagı silik kan verdim yarın çıkacakmış bekliyorum heyecBu şekildeydi ilk testim.
bthcg değeri 5in altındaysa zaten gebelik yok canım benim 1.20 çıkmıştı geçen ay doktor negatif dedi direkTest çubuğu yanlış değer veriyor olabilir mi fotosunu atıyorum
Hemen ciktiTestte bu çizgi hemen çıkmış mıydı yoksa bekleyince mi çıktı ?
Benimde hemen çıktı bu testler yanıltıyor diyorlar bende beklemedeyimHemen cikti
Resmen insanın duygulariyla oynuyor bu testler bakalım ben de çarşambayı beklicem artıkBenimde hemen çıktı bu testler yanıltıyor diyorlar bende beklemedeyim
Öyle gerçekten sizin ilk gebelik mi ?Resmen insanın duygulariyla oynuyor bu testler bakalım ben de çarşambayı beklicem artık
Canım bence kan testini bi tekrarlatTest çubuğu yanlış değer veriyor olabilir mi fotosunu atıyorum
Evet normalde adetim gecikmezdi belirtiler bir hafta önce başladı geri geçti kasik ağrım normalde bugün falan adet olmam lazımdı ben de test yaptım ama işte kanda düşük ciktiÖyle gerçekten sizin ilk gebelik mi ?
Ben varım canım.Gebelik testi silik çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı acaba ? Dün test yaptım 2. Çizgi silik olarak 5 dakika gibi bir sürede belirdi yarın kan testi vereceğim sabırsızlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?