Testi silik çıkıp gebe olanlar

Yarın alacağım eczaneden kanamam hiç olmadı saat 11 civarında yaptım 3 saatte bu kadar koyulaştı
Kimyasaldan dolayı kan verip ümitlenmemek için en iyisi bu sekilde takip etmek. Testten 3 4 tane alın ve ya her gün ya da 2 günde bir yapıp koyulaşmayı takip edin

Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum kan vermeye ümitleniyorum sonra
Bende şubat ayında geçirdim kimyasal gebelik korkulacak bişey değil normal bir durum ilerisini etkilemez demişti doktorum. Stres sana da bebeğine de zarar verir canım

Bende şubat ayında geçirdim kimyasal gebelik korkulacak bişey değil normal bir durum ilerisini etkilemez demişti doktorum. Stres sana da bebeğine de zarar verir canım
Benim arkadaşım 2 kere kimyasal geçirdi üst üste 3. Gebeliğinde çok şükür şu an bebeğini kucağına aldı tabi

Nasıl anladıniz kimyasal gebelik olduğunu, testinizde çizgi çıkmış miydi?
Evet çıkmıştı 2 gün arayla test verdim yükselme vardı ama daha sonra doktora gittim o da beta istedi 4 gün de 48den 65e çıktı biz genellikle bu gebeliklere kimyasal gebelik diyoruz dedi 2-3 hafta geçti üstünden kendiliğimden regl olmayınca iğne vuruldum ondan sonra düşük yaptım

Anladım. Bende de 1.20 çıktı ancak kese gozukmuyor dedi net bişey söyleyemedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…