- 29 Aralık 2022
- 206
- 73
- 28
- 27
- Konu Sahibi merveogrtmnn
-
Yarın alacağım eczaneden kanamam hiç olmadı saat 11 civarında yaptım 3 saatte bu kadar koyulaştıElinizde baska kaset test varsa yarın tekrar yapın koyulaşma var mı kontrol edin kanamanız oldu mu hiç
Kimyasaldan dolayı kan verip ümitlenmemek için en iyisi bu sekilde takip etmek. Testten 3 4 tane alın ve ya her gün ya da 2 günde bir yapıp koyulaşmayı takip edinYarın alacağım eczaneden kanamam hiç olmadı saat 11 civarında yaptım 3 saatte bu kadar koyulaştı
Çok teşekkür ederim öneriniz için mutlaka yapacağımKimyasaldan dolayı kan verip ümitlenmemek için en iyisi bu sekilde takip etmek. Testten 3 4 tane alın ve ya her gün ya da 2 günde bir yapıp koyulaşmayı takip edin
İnşallah bu sefer gebesinizdir ve sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Rabbim gönlünüze göre hayırlısını versin..Çok teşekkür ederim öneriniz için mutlaka yapacağım
Tek dileğimİnşallah bu sefer gebesinizdir ve sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Rabbim gönlünüze göre hayırlısını versin..
Belli bir dakikadan sonraki koyulaşmayı dikkate almamalısınız. 4 saate o testin doğruluğu gidiyor.Yarın alacağım eczaneden kanamam hiç olmadı saat 11 civarında yaptım 3 saatte bu kadar koyulaştı
Evet doğruBelli bir dakikadan sonraki koyulaşmayı dikkate almamalısınız. 4 saate o testin doğruluğu gidiyor.
Bende şubat ayında geçirdim kimyasal gebelik korkulacak bişey değil normal bir durum ilerisini etkilemez demişti doktorum. Stres sana da bebeğine de zarar verir canımAralık ayında kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum kan vermeye ümitleniyorum sonra
Benim arkadaşım 2 kere kimyasal geçirdi üst üste 3. Gebeliğinde çok şükür şu an bebeğini kucağına aldı tabiBende şubat ayında geçirdim kimyasal gebelik korkulacak bişey değil normal bir durum ilerisini etkilemez demişti doktorum. Stres sana da bebeğine de zarar verir canım
Ah çok şükür Rabbim bidaha yaşatmasın kimseye yaBenim arkadaşım 2 kere kimyasal geçirdi üst üste 3. Gebeliğinde çok şükür şu an bebeğini kucağına aldı tabi
Amin aminAh çok şükür Rabbim bidaha yaşatmasın kimseye ya
Benimde çizgim biraz silik bugun kan vereceğim heyecanlıyımAmin amin
Sen tekrar test yaptın mı?Benimde çizgim biraz silik bugun kan vereceğim heyecanlıyım
Amin amin
Ben kan için bayramdan sonraya kadar bekleyeceğim umutlanmak istemiyorumBenimde çizgim biraz silik bugun kan vereceğim heyecanlıyım
Verdim sonuçlar yarın çıkacakmış yamerveogrtmnn kan verdin miiii
Nasıl anladıniz kimyasal gebelik olduğunu, testinizde çizgi çıkmış miydi?Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum kan vermeye ümitleniyorum sonra
O kadar uzun sürmüyor ya sağlık ocağında mı verdinVerdim sonuçlar yarın çıkacakmış ya
Evet çıkmıştı 2 gün arayla test verdim yükselme vardı ama daha sonra doktora gittim o da beta istedi 4 gün de 48den 65e çıktı biz genellikle bu gebeliklere kimyasal gebelik diyoruz dedi 2-3 hafta geçti üstünden kendiliğimden regl olmayınca iğne vuruldum ondan sonra düşük yaptımNasıl anladıniz kimyasal gebelik olduğunu, testinizde çizgi çıkmış miydi?
Anladım. Bende de 1.20 çıktı ancak kese gozukmuyor dedi net bişey söyleyemedi doktorEvet çıkmıştı 2 gün arayla test verdim yükselme vardı ama daha sonra doktora gittim o da beta istedi 4 gün de 48den 65e çıktı biz genellikle bu gebeliklere kimyasal gebelik diyoruz dedi 2-3 hafta geçti üstünden kendiliğimden regl olmayınca iğne vuruldum ondan sonra düşük yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?