- 15 Nisan 2023
- 823
- 480
- 33
- Konu Sahibi merveogrtmnn
-
Bende aynıyım adetim hiç gecikmez ve adet olacak gibiyim ama olmuyorumEvet normalde adetim gecikmezdi belirtiler bir hafta önce başladı geri geçti kasik ağrım normalde bugün falan adet olmam lazımdı ben de test yaptım ama işte kanda düşük cikti
Benimde yarın çıkacak değer bakalım hayırlısı artıkBen varım canım.Eki Görüntüle 3234903 bu testten 2 gün sonra kan değerim 28 çıktı.
Pozitif sonuçlar alırsınız inşallahBenimde yarın çıkacak değer bakalım hayırlısı artık
Dusuk yaptimSiz şu an hamile misiniz
Bthcg benimde 28.9 çıktı hamileyimPozitif sonuçlar alırsınız inşallah
Ay maşallah benimkiyle aynı çıkmış hadi hayırlı uğurlu olsunBthcg benimde 28.9 çıktı hamileyim
Teşekkür ederimAy maşallah benimkiyle aynı çıkmış hadi hayırlı uğurlu olsun
Evet, ayın 10unda gebelik testinde gördüm 12sinde kan verdim 28.4 çıktı 14ünde bi daha verdim o da 75.68 çıkmıştıTeşekkür ederimsiz 2 gün sonra kan verip 2 ye katlanmasını mı beklediniz ?
Yok gibi duruyorbenimde sonucuma bakar mısınız?
Tebriklerİnsallah
Hamileyim
Kaç gün gecikmede çıktı bu sonuçBthcg benimde 28.9 çıktı hamileyim
Çizgi net görünüyor sonucunuz ne olduKızlar merhaba, benim testime de bakabilir misiniz lütfenBu ay 8i yumurtlama günümdü. Hem önceki günü hem de çatlama gününü değerlendirdik. Geçen hafta bir seferlik sarı gibi bir akıntım oldu ama yaklaşık bir buçuk haftadır regl olacakmışım gibi ağrılarım var özellikle Son dört gündür baya arttı ( bel ağrısı özellikle). Dün regl olmam gerekiyordu ama yok. Yanlış umutlara da kapılmak istemiyorum ama çok hafif bir çizgi gördüm gibi bugün. Batmalar da var az çok. Bana da yorum yapar mısınız lütfen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?