- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
tamam cnm öyle yapayım kan testı çıksın daha test falan yapmıycammümkünse hiçbişey düşünme canım test de yapma kendini olumsuz etkiliyorsun
tam tevekkülde kal
şimdilik testler hamile olduğunu gösteriyor allah tamamına erdirsin demek düşer
olumlu düşün, güzel düşün güzel olsun
he valla yhaa baktım sımdı yıne çıkmamıs hastaneyı aradım uzerınde calışıyorlar dedıler
ikisinde de var cnm ıkıncısı kırmızıya yakın ılkı silik ama burda boyle çıkmısİlkinde goremedim. 2. De gorur gibiyim sanki. Hayirlisi olsun.
ne calismaymis ama ya sanki senden alinan kanla dna testi yapiyorlaralti ustu hcg ayol
ohhh rahat bı nefes aldım yaaa anlatamam sevıncımı kı dunku testten 22 saat sonra 38 den 66 ya ıyı yukselmıs hemdeyukselmis iste masallah
ohhh rahat bı nefes aldım yaaa anlatamam sevıncımı kı dunku testten 22 saat sonra 38 den 66 ya ıyı yukselmıs hemde
ayy kalkar mıyım kız dahaa sabahtan berı dustu nasıl olsa dıyee uzuluyoırum bennn:) canim benim rabbim tamamini erdirir kucagina almayi nasip eder insallah evet cok guzel artmis sen genede yat dinlen abla cok ayakta durma
yapmıstım da ssıldım dustuyse dıye yaa yapıyım mı yenıdensende hamislik takvimi yaptakvim kardesi olalim
Gözün aydın cnm yükselmiş bak Allahın izniyle. Artık biraz rahat olmalısınkızzzlarrrrr 66.84 cıkmıs
ayy kalkar mıyım kız dahaa sabahtan berı dustu nasıl olsa dıyee uzuluyoırum bennn
ewettt doktorum da kızdı en erken cuma yada cumartesı yaptırcaz dıye tembıhledı benı ayyy ınsallah cnm daha da yukselır bu bebek hayırlısıyla nasıp olur bızeGözün aydın cnm yükselmiş bak Allahın izniyle. Artık biraz rahat olmalısın
yapmıstım da ssıldım dustuyse dıye yaa yapıyım mı yenıden
ayyy tamam tamam gelıo mınık endıse etmıycem guzel yukselıosen hemen kafana gore teshis koyma ama
biliyorsun stres uzuntu yasak
kendine dikkat et abla hadi bakalim bak tutunuyor gelio minik
İnşallah canım herşey çok güzel olacak Allahın izniyle.Kendim hamileymişim gibi sevindimewettt doktorum da kızdı en erken cuma yada cumartesı yaptırcaz dıye tembıhledı benı ayyy ınsallah cnm daha da yukselır bu bebek hayırlısıyla nasıp olur bıze
yaptım bakkkk
Allahım ısteyen herkese yasatsın bunu ama kalp atısını duymadan yıne de kendımı kaptırmıycam ben rabbım almasın bızden cnm yaa 5. gebelıgım sevınemıyorum da o yuzden dustu dustu dıye endıselenıyorumİnşallah canım herşey çok güzel olacak Allahın izniyle.Kendim hamileymişim gibi sevindimBol bol dinlen uzatıp ayaklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?