Testime bakabilir misiniz

Kızlar sonucum çıktı 45,41
Pozitif ama çok yüksek değil. Geç döllenme de olabilir kimyasal da. Sonradan üzülmemen için diyorum lütfen negatif yorum olarak düşünme. Geç döllenme ise artış devam eder 2 günde bi kan verip kontrol ettir. Kimyasal ise düzenli artış olmuyor zaten adet başlıyor sonra da.

İnşallah değildir, ama bence geç döllenme ve sağlıkla gelcek inşallah

Kızlar sonucum çıktı 45,41
Hayırlı olsun cnm bebişin değerin güzel benim ilk değerim 23.4tü yani senin değerinden bile düşüktü hiç stres yapma o güzelce artacak inşallah sağlıkla gelsin bebecikkkk

Benimde iki gün önce 37.7 cikmisti bu sabah tekrar kan verdim 150,8 çıktı sende iki gün sonra kan tahlili ver büyük ihtimalle yüksek çıkar

Hayırlı olsun cnm bebişin değerin güzel benim ilk değerim 23.4tü yani senin değerinden bile düşüktü hiç stres yapma o güzelce artacak inşallah sağlıkla gelsin bebecikkkk
Çok teşekkür ederim canımm inşallah sağlıkla artar

Benimde iki gün önce 37.7 cikmisti bu sabah tekrar kan verdim 150,8 çıktı sende iki gün sonra kan tahlili ver büyük ihtimalle yüksek çıkar
Bende perşembemi versem cumamı versem tekrar bilemedim canım sence napayımm

Ayy bana umut oldunuz tamda hayırlı olsun yazacaktım bu yorumunuzu gördüm öncelikle Allah hayırlı etsin sağlıkla inşallah bende de yağ görüntüsü polikistik over var hormonlar kötüydü düzeldi 2 kez çatlatma yaptım bende sizin gibi olmadı şuan adet oldum olcam yani.. başka ne yaptınız acaba kafa san attım oldu demeyin lütfen çok zor bişey gerçekten kafadan atmak.. kilo varmı mesela sizde? Ve miyom dediğiniz polikistik kistleri mi yoksa onun dışında olan miyomlar mı?

usg görüntüsü olcakdı klavye yanlış yazmış

Merhaba inşallah sizinde regliniz gelmez ve pozitifi görürsünüz bu sefer başka inanın hiçbir şey yapmadım doktorun verdiği vitaminleri bile bırakmıştım biliyomusunuz 1yıldan fazla kullandım ve baktım olacağı yok yeter dedim daha fazla ne bu kadar para dökeceğim bu ilaçlara ne de robot gibi saati saatine ilaç içeceğim... Aklımdan tabikide çıkaramadım bebek konusunu çünkü çevrem hep çocuk, sürekli birilerinin hamilelik haberini alıyorum falan o yüzden asla aklımdan atamıyodum hatta son zamanlarda üzülmüyoda değildim Allahım benim neden olmuyo diye. Sadece şey doğru ama bu ay olmaz dediğim ay oldu, çünkü yumurtlama dönemimi falan kaçırmıştık muhtemelen geç yumurtladım öyle tuttu

Teşekkür ederim canım inşallah maalesef iğne tutmadı çatlatma bu yüzden 1-2 güne adet olcam inşallah bi sonraki ayda tutar.. ah ah keşke bende olmaz deyip olsaydı bazen gülüyorum sonra bir hüzün kaplıyor içimi niye diye isyan ediyorum Allah tekrar hayırlı etsin sağlıkla gelsin

Amin canım inşallah sağlıkla doğsun hayırlı evlat olsunda başka bişey istemiyorum.. bende çok ağladığımı bilirim... ama ne yaparsak yapalım vaktinden önce çiçek bile açmazmış derler ya aynı o hesap. Aylarca olmadı, çatlatma denedik 2 sefer öyle bile olmadı ama şimdi hiçbir takviye kullanmadan iğne vurulmadan bugün bu güzel haberi aldım, inşallah en hayırlı vakitte darısı isteyen herkesin başına rabbim kimseyi bu arzuyla sınamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…