İki gün sonra tekrar aynı yerde aynı saatte verin hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsinKızlar sonucum çıktı 45,41
Pozitif ama çok yüksek değil. Geç döllenme de olabilir kimyasal da. Sonradan üzülmemen için diyorum lütfen negatif yorum olarak düşünme. Geç döllenme ise artış devam eder 2 günde bi kan verip kontrol ettir. Kimyasal ise düzenli artış olmuyor zaten adet başlıyor sonra da.Kızlar sonucum çıktı 45,41
İnşallah değildir, ama bence geç döllenme ve sağlıkla gelcek inşallahPozitif ama çok yüksek değil. Geç döllenme de olabilir kimyasal da. Sonradan üzülmemen için diyorum lütfen negatif yorum olarak düşünme. Geç döllenme ise artış devam eder 2 günde bi kan verip kontrol ettir. Kimyasal ise düzenli artış olmuyor zaten adet başlıyor sonra da.
Teşekkür ederimİki gün sonra tekrar aynı yerde aynı saatte verin hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin
İnşallah öyledir öncelikle temennimiz sağlıkla gelmesiİnşallah değildir, ama bence geç döllenme ve sağlıkla gelcek inşallah
İnşallah, teşekküe ederimİnşallah öyledir öncelikle temennimiz sağlıkla gelmesi
Tebrik ederimmm, 2 günde 1 düzenlice kan verin. İnşallah her şey yolunda gider.Kızlar sonucum çıktı 45,41
Hayırlı olsun cnm bebişin değerin güzel benim ilk değerim 23.4tü yani senin değerinden bile düşüktü hiç stres yapma o güzelce artacak inşallah sağlıkla gelsin bebecikkkkKızlar sonucum çıktı 45,41
Çok teşekkür ederimTebrik ederimmm, 2 günde 1 düzenlice kan verin. İnşallah her şey yolunda gider.
Çok teşekkür ederim canımm inşallah sağlıkla artarHayırlı olsun cnm bebişin değerin güzel benim ilk değerim 23.4tü yani senin değerinden bile düşüktü hiç stres yapma o güzelce artacak inşallah sağlıkla gelsin bebecikkkk
Bende perşembemi versem cumamı versem tekrar bilemedim canım sence napayımmBenimde iki gün önce 37.7 cikmisti bu sabah tekrar kan verdim 150,8 çıktı sende iki gün sonra kan tahlili ver büyük ihtimalle yüksek çıkar
Cuma günü daha iyi olurBende perşembemi versem cumamı versem tekrar bilemedim canım sence napayımm
Tamam canım öyle yapayım teşekkür ederimCuma günü daha iyi olur
Ayy bana umut oldunuz tamda hayırlı olsun yazacaktım bu yorumunuzu gördümEvet gittik doktora eşimde bir sorun yoktu, bende de hormon tahlillerim normaldi ama usg de polikistik görüntüsü ve yerleri gebeliği etkilemeyecek şekilde 3 miyomum vardı. 2 kez çatlatma tedavisi uygulamıştı doktorum. O şekilde de olmayınca aralık ayıdan beri ne ilaç ne bir takviye hepsini bırakmıştım işin özü bu şekilde :)
usg görüntüsü olcakdı klavye yanlış yazmışAyy bana umut oldunuz tamda hayırlı olsun yazacaktım bu yorumunuzu gördümöncelikle Allah hayırlı etsin sağlıkla inşallah bende de yağ görüntüsü polikistik over var hormonlar kötüydü düzeldi 2 kez çatlatma yaptım bende sizin gibi olmadı şuan adet oldum olcam yani.. başka ne yaptınız acaba kafa san attım oldu demeyin lütfen çok zor bişey gerçekten kafadan atmak.. kilo varmı mesela sizde? Ve miyom dediğiniz polikistik kistleri mi yoksa onun dışında olan miyomlar mı?
Merhaba inşallah sizinde regliniz gelmez ve pozitifi görürsünüz bu seferAyy bana umut oldunuz tamda hayırlı olsun yazacaktım bu yorumunuzu gördümöncelikle Allah hayırlı etsin sağlıkla inşallah bende de yağ görüntüsü polikistik over var hormonlar kötüydü düzeldi 2 kez çatlatma yaptım bende sizin gibi olmadı şuan adet oldum olcam yani.. başka ne yaptınız acaba kafa san attım oldu demeyin lütfen çok zor bişey gerçekten kafadan atmak.. kilo varmı mesela sizde? Ve miyom dediğiniz polikistik kistleri mi yoksa onun dışında olan miyomlar mı?
Teşekkür ederim canım inşallahMerhaba inşallah sizinde regliniz gelmez ve pozitifi görürsünüz bu seferbaşka inanın hiçbir şey yapmadım doktorun verdiği vitaminleri bile bırakmıştım biliyomusunuz 1yıldan fazla kullandım ve baktım olacağı yok yeter dedim daha fazla ne bu kadar para dökeceğim bu ilaçlara ne de robot gibi saati saatine ilaç içeceğim... Aklımdan tabikide çıkaramadım bebek konusunu çünkü çevrem hep çocuk, sürekli birilerinin hamilelik haberini alıyorum falan o yüzden asla aklımdan atamıyodum hatta son zamanlarda üzülmüyoda değildim Allahım benim neden olmuyo diye. Sadece şey doğru ama bu ay olmaz dediğim ay oldu, çünkü yumurtlama dönemimi falan kaçırmıştık muhtemelen geç yumurtladım öyle tuttu
Amin canım inşallah sağlıkla doğsun hayırlı evlat olsunda başka bişey istemiyorum..Teşekkür ederim canım inşallahmaalesef iğne tutmadı çatlatma bu yüzden 1-2 güne adet olcam inşallah bi sonraki ayda tutar.. ah ah keşke bende olmaz deyip olsaydı bazen gülüyorum sonra bir hüzün kaplıyor içimi niye diye isyan ediyorum Allah tekrar hayırlı etsin sağlıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?