Testime bakabilir misiniz

Çok haklısın canım senin adına çok mutlu oldum burda görünce mutlu oluyorum böyle haberlere inşallah bir gün..

Çok haklısın canım senin adına çok mutlu oldum burda görünce mutlu oluyorum böyle haberlere inşallah bir gün..
İnşallah bir gün hatta enn yakın zamanda bende senin konuna girer mutluluğunu paylaşırım, inanıyorum ki çok az kaldı o zamana

İnşallah bir gün hatta enn yakın zamanda bende senin konuna girer mutluluğunu paylaşırım, inanıyorum ki çok az kaldı o zamana
Güzel sözlerin ve dileklerin için çok teşekkür ederim canım inşallah

Adetin ilk gününden itibaren say 14-15gün sonra ilişkiye gir cnm öyle oluyor çocuk inan günlerine dikkat et Allah sana da nasip etsin

Adetin ilk gününden itibaren say 14-15gün sonra ilişkiye gir cnm öyle oluyor çocuk inan günlerine dikkat et Allah sana da nasip etsin
Dün gece oldum 15 gün sonra ilişki mi öneriyorsun şimdi canım inşallah kendiliğinden olur mucize olur benim için

Dün gece oldum 15 gün sonra ilişki mi öneriyorsun şimdi canım inşallah kendiliğinden olur mucize olur benim için
Adet döngünüz 28-30 gün civarı ise adet başlangıcından 14 gün sayıp o gün 2 gün öncesi 2 gün sonrasıdır muhtemelen. Ovulasyon testi ile takip edebilirsiniz daha sağlıklı olur.

Adet döngünüz 28-30 gün civarı ise adet başlangıcından 14 gün sayıp o gün 2 gün öncesi 2 gün sonrasıdır muhtemelen. Ovulasyon testi ile takip edebilirsiniz daha sağlıklı olur.
O Faslı geçtim ben canım ovulasyon felan 3 senedir kullanıyorum adet düzensizliği vardı yeni yeni toparlanıyor hormonlar ve tedavi görüyorum o ilaçlarla da ovulasyon kullanılmıyor az önceki yorumumun sebebi bu ay ara vercez başka bır sıkıntı araya girdi bu önümüzdeki ay tedaviye mola koycaz dinlenirsem belki olur kendi kendine çok ilaç kullandım ya öyle kendimce düşünüyorum pko var bende kilo var sık diyete tekrar girmeliyim biraz kilo verdim adet olmaya başladım biraz daha verirsem herhalde gebelik olur diye düşünüyorum

Evet pcos varken kilo problem oluyor. Soğan suyu yaptınız mı ibrahim saraçoğlu'nun tarifi pcos için de öneriliyor diye biliyorum.

Evet pcos varken kilo problem oluyor. Soğan suyu yaptınız mı ibrahim saraçoğlu'nun tarifi pcos için de öneriliyor diye biliyorum.
Aynen duydum ama soğan kürünü yapmadım güzel temizlesede rahimi inceltiyor ve öyle birşey ki ben progestan almama rağmen az kalınlaşıyor böyle riski göze alamam yoksa rahimi kalınlaştırmak için uğraşırım bu seferde tabi ki risk almak lazım çocuk için herşey değer aslında çok elim gitti geldi soğanlara yapim mi yapmiyim mi diye ama korkuyorum

Adetin ilk gününden itibaren 14 yada 15. Gün cnm gir ilişkiye

Onu hiç duymamıştım o zaman bilemedim Hayıt macunu da var yine faydalı deniyor ben onu da kullandım yumurta kalitesi için ama benim bi sorunum yok sadece yaştan dolayı sağlıklı olsun diye almıştım.

Onu hiç duymamıştım o zaman bilemedim Hayıt macunu da var yine faydalı deniyor ben onu da kullandım yumurta kalitesi için ama benim bi sorunum yok sadece yaştan dolayı sağlıklı olsun diye almıştım.
Sorunu olmayan yine iyi canım hayıt ta kullandım hem hapını hemde tohumu mahf etti hormonlarımı herkese yaramıyor ya bünyeler bir değil pko olunca bi çok şey dokunuyor 3 sene sonra ilk defa herşeyim Refarans aralığında çıktı kan testlerim şoktayım yani inanamadım geçen sene prolaktin fırladı 744 değerine neyse tedavilerle anca indi soğan kürü hep aklımda ama korkudan yapamıyorum belki mesela benim rahim incelmicek ama başka pkoluda inceldi olabilir yani zaten onu bilerek en sona bıraktım en son çare deneyeceğim herhalde Risk almadan bişey olmuyor malesef

Bana senelerce pko dediler bekarken doğum kontrol hapı kullandırdılar sonra bi doktor değilsin dedi neden bu kadar ilaç kullandın. Sonra prolaktinim yükselip durdu onla uğraştım. Geç evlendim bi kere kalbi durdu bi kimyasal oldu şimdi 10 haftalık merakla bekliyorum inşallah sağlıkla gelir diye sürekli tedirginim. Kadın olmak zor bitmiyor sorunlar İnşallah en kısa sürede güzel haberler alır sağlıkla alırsın kucağına bebeğini

Ya öylemi sizide çok uğraştırmışlar yine nasip olmuş allah hayırlı etsin Sağlıkla gelsin bebişin bana da çok kullandırttılar eşim bana sitem ediyor isyan ediyor şimdi onları içmeseydin olur du diyor

Hiç ilgisi yok onları içmekle , pko varken mecbur içiliyor. Kafamıza göre de içmiyoruz doktor söylüyor. En kısa zamanda güzel haberlerini okuyalım buralarda

Hiç ilgisi yok onları içmekle , pko varken mecbur içiliyor. Kafamıza göre de içmiyoruz doktor söylüyor. En kısa zamanda güzel haberlerini okuyalım buralarda
İnşallah canım erkek işte anlamadan konuşuyor

Merhaba benimde bir saat sonra testim pozitif oldu pcos var adetlerim düzensiz kan verdim 0.100 çıktı geç döllenme olabilir mi sizce tekrarlamalı mıyım kan testini

0.10 değere göre hamilelik yok. İlk 5 dakika içinde çıkan sonuç önemli deniyor ama bu kadar koyu kuruma çizgisi de hiç denk gelmedim, daha silik oluyor genelde kuruma çizgisi. Birkaç gün bekleyin, gecikme devam ederse kan verin tekrar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…