Çok haklısın canım senin adına çok mutlu oldum burda görünce mutlu oluyorum böyle haberlereAmin canım inşallah sağlıkla doğsun hayırlı evlat olsunda başka bişey istemiyorum..bende çok ağladığımı bilirim... ama ne yaparsak yapalım vaktinden önce çiçek bile açmazmış derler ya aynı o hesap. Aylarca olmadı, çatlatma denedik 2 sefer öyle bile olmadı ama şimdi hiçbir takviye kullanmadan iğne vurulmadan bugün bu güzel haberi aldım, inşallah en hayırlı vakitte darısı isteyen herkesin başına rabbim kimseyi bu arzuyla sınamasın
İnşallah bir gün hatta enn yakın zamanda bende senin konuna girer mutluluğunu paylaşırım, inanıyorum ki çok az kaldı o zamanaÇok haklısın canım senin adına çok mutlu oldum burda görünce mutlu oluyorum böyle haberlereinşallah bir gün..
Evet canım çıktı 45 küsürNaptın canım çıktı mı sonucun
Güzel sözlerin ve dileklerin için çok teşekkür ederim canım inşallahİnşallah bir gün hatta enn yakın zamanda bende senin konuna girer mutluluğunu paylaşırım, inanıyorum ki çok az kaldı o zamana
Adetin ilk gününden itibaren say 14-15gün sonra ilişkiye gir cnm öyle oluyor çocuk inan günlerine dikkat et Allah sana da nasip etsinAyy bana umut oldunuz tamda hayırlı olsun yazacaktım bu yorumunuzu gördümöncelikle Allah hayırlı etsin sağlıkla inşallah bende de yağ görüntüsü polikistik over var hormonlar kötüydü düzeldi 2 kez çatlatma yaptım bende sizin gibi olmadı şuan adet oldum olcam yani.. başka ne yaptınız acaba kafa san attım oldu demeyin lütfen çok zor bişey gerçekten kafadan atmak.. kilo varmı mesela sizde? Ve miyom dediğiniz polikistik kistleri mi yoksa onun dışında olan miyomlar mı?
Dün gece oldum 15 gün sonra ilişki mi öneriyorsun şimdi canımAdetin ilk gününden itibaren say 14-15gün sonra ilişkiye gir cnm öyle oluyor çocuk inan günlerine dikkat et Allah sana da nasip etsin
Adet döngünüz 28-30 gün civarı ise adet başlangıcından 14 gün sayıp o gün 2 gün öncesi 2 gün sonrasıdır muhtemelen. Ovulasyon testi ile takip edebilirsiniz daha sağlıklı olur.Dün gece oldum 15 gün sonra ilişki mi öneriyorsun şimdi canıminşallah kendiliğinden olur mucize olur benim için
O Faslı geçtim ben canım ovulasyon felan 3 senedir kullanıyorum adet düzensizliği vardı yeni yeni toparlanıyor hormonlar ve tedavi görüyorum o ilaçlarla da ovulasyon kullanılmıyor az önceki yorumumun sebebi bu ay ara vercez başka bır sıkıntı araya girdi bu önümüzdeki ay tedaviye mola koycaz dinlenirsem belki olur kendi kendine çok ilaç kullandım ya öyle kendimce düşünüyorum pko var bende kilo var sık diyete tekrar girmeliyim biraz kilo verdim adet olmaya başladım biraz daha verirsem herhalde gebelik olur diye düşünüyorumAdet döngünüz 28-30 gün civarı ise adet başlangıcından 14 gün sayıp o gün 2 gün öncesi 2 gün sonrasıdır muhtemelen. Ovulasyon testi ile takip edebilirsiniz daha sağlıklı olur.
Evet pcos varken kilo problem oluyor. Soğan suyu yaptınız mı ibrahim saraçoğlu'nun tarifi pcos için de öneriliyor diye biliyorum.O Faslı geçtim ben canım ovulasyon felan 3 senedir kullanıyorum adet düzensizliği vardı yeni yeni toparlanıyor hormonlar ve tedavi görüyorum o ilaçlarla da ovulasyon kullanılmıyor az önceki yorumumun sebebi bu ay ara vercez başka bır sıkıntı araya girdi bu önümüzdeki ay tedaviye mola koycaz dinlenirsem belki olur kendi kendine çok ilaç kullandım ya öyle kendimce düşünüyorum pko var bende kilo var sık diyete tekrar girmeliyim biraz kilo verdim adet olmaya başladım biraz daha verirsem herhalde gebelik olur diye düşünüyorum
Aynen duydum ama soğan kürünü yapmadım güzel temizlesede rahimi inceltiyor ve öyle birşey ki ben progestan almama rağmen az kalınlaşıyor böyle riski göze alamam yoksa rahimi kalınlaştırmak için uğraşırım bu seferde tabi ki risk almak lazım çocuk için herşey değer aslında çok elim gitti geldi soğanlaraEvet pcos varken kilo problem oluyor. Soğan suyu yaptınız mı ibrahim saraçoğlu'nun tarifi pcos için de öneriliyor diye biliyorum.
Adetin ilk gününden itibaren 14 yada 15. Gün cnm gir ilişkiyeDün gece oldum 15 gün sonra ilişki mi öneriyorsun şimdi canıminşallah kendiliğinden olur mucize olur benim için
Onu hiç duymamıştım o zaman bilemedimAynen duydum ama soğan kürünü yapmadım güzel temizlesede rahimi inceltiyor ve öyle birşey ki ben progestan almama rağmen az kalınlaşıyor böyle riski göze alamam yoksa rahimi kalınlaştırmak için uğraşırım bu seferde tabi ki risk almak lazım çocuk için herşey değer aslında çok elim gitti geldi soğanlarayapim mi yapmiyim mi diye ama korkuyorum
Sorunu olmayan yine iyi canım hayıt ta kullandım hem hapını hemde tohumu mahf etti hormonlarımı herkese yaramıyor ya bünyeler bir değil pko olunca bi çok şey dokunuyor 3 sene sonra ilk defa herşeyim Refarans aralığında çıktı kan testlerim şoktayım yani inanamadım geçen sene prolaktin fırladı 744 değerine neyse tedavilerle anca indi soğan kürü hep aklımda ama korkudan yapamıyorum belki mesela benim rahim incelmicek ama başka pkoluda inceldi olabilir yani zaten onu bilerek en sona bıraktım en son çare deneyeceğim herhaldeOnu hiç duymamıştım o zaman bilemedimHayıt macunu da var yine faydalı deniyor ben onu da kullandım yumurta kalitesi için ama benim bi sorunum yok sadece yaştan dolayı sağlıklı olsun diye almıştım.
Bana senelerce pko dediler bekarken doğum kontrol hapı kullandırdılar sonra bi doktor değilsin dedi neden bu kadar ilaç kullandın. Sonra prolaktinim yükselip durdu onla uğraştım. Geç evlendim bi kere kalbi durdu bi kimyasal oldu şimdi 10 haftalık merakla bekliyorum inşallah sağlıkla gelir diye sürekli tedirginim. Kadın olmak zor bitmiyor sorunlarSorunu olmayan yine iyi canım hayıt ta kullandım hem hapını hemde tohumu mahf etti hormonlarımı herkese yaramıyor ya bünyeler bir değil pko olunca bi çok şey dokunuyor 3 sene sonra ilk defa herşeyim Refarans aralığında çıktı kan testlerim şoktayım yani inanamadım geçen sene prolaktin fırladı 744 değerine neyse tedavilerle anca indi soğan kürü hep aklımda ama korkudan yapamıyorum belki mesela benim rahim incelmicek ama başka pkoluda inceldi olabilir yani zaten onu bilerek en sona bıraktım en son çare deneyeceğim herhaldeRisk almadan bişey olmuyor malesef
Ya öylemi sizide çok uğraştırmışlar yine nasip olmuş allah hayırlı etsinBana senelerce pko dediler bekarken doğum kontrol hapı kullandırdılar sonra bi doktor değilsin dedi neden bu kadar ilaç kullandın. Sonra prolaktinim yükselip durdu onla uğraştım. Geç evlendim bi kere kalbi durdu bi kimyasal oldu şimdi 10 haftalık merakla bekliyorum inşallah sağlıkla gelir diye sürekli tedirginim. Kadın olmak zor bitmiyor sorunlarİnşallah en kısa sürede güzel haberler alır sağlıkla alırsın kucağına bebeğini
Hiç ilgisi yok onları içmekle , pko varken mecbur içiliyor. Kafamıza göre de içmiyoruz doktor söylüyor. En kısa zamanda güzel haberlerini okuyalım buralardaYa öylemi sizide çok uğraştırmışlar yine nasip olmuş allah hayırlı etsinSağlıkla gelsin bebişin bana da çok kullandırttılar eşim bana sitem ediyor isyan ediyor şimdi onları içmeseydin olur du diyor
İnşallah canımHiç ilgisi yok onları içmekle , pko varken mecbur içiliyor. Kafamıza göre de içmiyoruz doktor söylüyor. En kısa zamanda güzel haberlerini okuyalım buralarda
0.10 değere göre hamilelik yok. İlk 5 dakika içinde çıkan sonuç önemli deniyor ama bu kadar koyu kuruma çizgisi de hiç denk gelmedim, daha silik oluyor genelde kuruma çizgisi. Birkaç gün bekleyin, gecikme devam ederse kan verin tekrar benceEki Görüntüle 3218622 Eki Görüntüle 3218622 Merhaba benimde bir saat sonra testim pozitif oldu pcos var adetlerim düzensiz kan verdim 0.100 çıktı geç döllenme olabilir mi sizce tekrarlamalı mıyım kan testini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?