Testime bakar mısınız

Canım benimde böle çıkmıstı işte suan 6+2 yiz bana göre pozitif hamilesin
Ayyy Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah banada öyle geliyor . Gözle görülebiliyor ikinci çizgi testin markası miratech erken gebelik testi umarım yanlış sonuç değildir ama hâlâ adet olmadım belim ve kasıklarım adet olacakmisim gibi ağrıyor bugün hastaneye gidip kan vermeye calisicam

Geçen ay 45.günde oldum 28 gün normal adet dönemiyse benim şu an gecikmemin 2-3.günü oluyor
Anladım canım bence sürekli kan verip yıpratma kendını üç gün falan bekle sabret tekrar idrar testi yap evde çizgi koyulaşırsa kan vermeye öle git ben öle yapmıştım

Anladım canım bence sürekli kan verip yıpratma kendını üç gün falan bekle sabret tekrar idrar testi yap evde çizgi koyulaşırsa kan vermeye öle git ben öle yapmıştım
Sence yükseliyor mu bence yükselmis yaa

Kız betam 29 unda verdiğimde 0.314 tü bugün verdim 1,7 çıkmış yükseliyor mu acaba
Gebelik daha cok yeni kana karismaya baslamis olabilir benim 3. küsür bisey ciktiginda kaset testte silik cizgi görmüştüm. Bence ucuz testlerden alip evde koyulasmaya bakin her sabah. Kan vermeyin bosuna 2 gunde 1.

Gebelik daha cok yeni kana karismaya baslamis olabilir benim 3. küsür bisey ciktiginda kaset testte silik cizgi görmüştüm. Bence ucuz testlerden alip evde koyulasmaya bakin her sabah. Kan vermeyin bosuna 2 gunde 1.
Teşekkür ediyorum güzel yorumunuz için ihtimalle verseniz motive oluyorum dunki erken testle bugunki erken testinin arasinda ki fark bu . Bu arada altta ki testi 1,07 çıkan tahlilde sonra yaptım merak edip

Eklentiler

• IMG_20230101_201239.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 142
Teşekkür ediyorum güzel yorumunuz için ihtimalle verseniz motive oluyorum dunki erken testle bugunki erken testinin arasinda ki fark bu . Bu arada altta ki testi 1,07 çıkan tahlilde sonra yaptım merak edip
İnsallah 2023 kucaginiza bebeginizi verir saglikla Kanda yükselmeye bakarsak 2 gunde bir 2 katina cikmasi gerek sizinki 3 kattan fazla yukselmis yani yok diyemeyiz yeter ki boyle yukselmeye devam etsin. Takipteyim sizi merak ettim bu testler kurudugu icin bisey diyemiycem sabah kaset testle yeni yapip atarsaniz hemen kurumadan yorumlarim kaset testler inanin daha guvenilir bu erken olanlar cok sahte cizgi cikariyo

Bu da hemen çıktı bugünkü testim dunkine göre daha net hemde inşallah güzel dualarınızın eksik etmeyin inşallah cuma günü müjdeli haberleri sizlere de veririm

Eklentiler

• IMG_20230101_214929.webp
    8 KB · Görüntüleme: 142
Bu da hemen çıktı bugünkü testim dunkine göre daha net hemde inşallah güzel dualarınızın eksik etmeyin inşallah cuma günü müjdeli haberleri sizlere de veririm
evet cok silik var bence sabredin yükselecek değer, çok çok erken yakalamışsınız döllenmeden sonra 7.gün falan heralde bugun iliskinin zamanini hatirliyorsanız tabi cunku ben döllenmenin 10.günü test yapmıştım silik cizgiydi, değerim ertesi gün 16 cikmisti. Dualarım sizinle

Erken gebelik testlerinin yanılma payı yüksek oluyor burda kaç kişiden duydum emin olmak için kaset test yapın Allah gönlünüze göre versin
Bugün tekrar yaptım ilk idrar değil bu arada ve tekrar gebelik testi verdim 1,07 çıktı sanirim anca yükseliyor

Eklentiler

• IMG_20230101_214929.webp
    8 KB · Görüntüleme: 130
Gözün aydın canim erken olabilir yükselir daha benimde ilk baslarda testlerim negatif çıkmışti cuma doktora gittim keseyi gördüm biraz daha sabredin
Teşekkür ederim canım dua eder misin bana nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…