- 31 Ekim 2021
- 203
- 91
- 28
- Konu Sahibi gamzeliim00
-
Ayyy Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallahCanım benimde böle çıkmıstı işte suan 6+2 yizbana göre pozitif hamilesin
Bu testler yanlış sonuç veriyor. Kaset test ile net sonuç alırsınızBu erken gebelik testi cnm 10 ve 5 HCG arasını ölçüyor ya bunlar
Bunda çok silik çıktığı için kaset sonuç vermez dahaBu testler yanlış sonuç veriyor. Kaset test ile net sonuç alırsınız
Kız betam 29 unda verdiğimde 0.314 tü bugün verdim 1,7 çıkmış yükseliyor mu acabaCanım benimde böle çıkmıstı işte suan 6+2 yizbana göre pozitif hamilesin
Adetine kaç gün var canımKız betam 29 unda verdiğimde 0.314 tü bugün verdim 1,7 çıkmış yükseliyor mu acaba
Canım polikistik over olduğu için adet sürekli geçiyor yumurtlama düzensiz olduğu içinAdetine kaç gün var canım
Geçen ay 45.günde oldum 28 gün normal adet dönemiyse benim şu an gecikmemin 2-3.günü oluyorAdetine kaç gün var canım
Anladım canım bence sürekli kan verip yıpratma kendını üç gün falan bekle sabret tekrar idrar testi yap evde çizgi koyulaşırsa kan vermeye öle git ben öle yapmıştımGeçen ay 45.günde oldum 28 gün normal adet dönemiyse benim şu an gecikmemin 2-3.günü oluyor
Sence yükseliyor mu bence yükselmis yaaAnladım canım bence sürekli kan verip yıpratma kendını üç gün falan bekle sabret tekrar idrar testi yap evde çizgi koyulaşırsa kan vermeye öle git ben öle yapmıştım
Canım inan hiç fikrim yok daha önce böle durumum olmadı ben adet geçikmesi 6 gun beta verdim 212 cıktı 5 gun sonra yine verdim 1998 cıktı 4+5 olmus kese gördük. Galiba 5 ve uzeri cıkınca beta hamılelık oluyorSence yükseliyor mu bence yükselmis yaa
Reglden 4 5 gün öncesine kadar sonuç veriyorBunda çok silik çıktığı için kaset sonuç vermez daha
Gebelik daha cok yeni kana karismaya baslamis olabilir benim 3. küsür bisey ciktiginda kaset testte silik cizgi görmüştüm. Bence ucuz testlerden alip evde koyulasmaya bakin her sabah. Kan vermeyin bosuna 2 gunde 1.Kız betam 29 unda verdiğimde 0.314 tü bugün verdim 1,7 çıkmış yükseliyor mu acaba
Teşekkür ediyorum güzel yorumunuz için ihtimalle verseniz motive oluyorumGebelik daha cok yeni kana karismaya baslamis olabilir benim 3. küsür bisey ciktiginda kaset testte silik cizgi görmüştüm. Bence ucuz testlerden alip evde koyulasmaya bakin her sabah. Kan vermeyin bosuna 2 gunde 1.
Benim 29 değerimi ölçmedi erken gebelik testi kuzenimin 47,5 değerinde aşırı silik çıktıBu erken gebelik testi cnm 10 ve 5 HCG arasını ölçüyor ya bunlar
İnsallah 2023 kucaginiza bebeginizi verir sagliklaTeşekkür ediyorum güzel yorumunuz için ihtimalle verseniz motive oluyorumdunki erken testle bugunki erken testinin arasinda ki fark bu . Bu arada altta ki testi 1,07 çıkan tahlilde sonra yaptım merak edip
Bu da hemen çıktı bugünkü testimİnsallah 2023 kucaginiza bebeginizi verir sagliklaKanda yükselmeye bakarsak 2 gunde bir 2 katina cikmasi gerek sizinki 3 kattan fazla yukselmis yani yok diyemeyiz yeter ki boyle yukselmeye devam etsin. Takipteyim sizi merak ettim bu testler kurudugu icin bisey diyemiycem sabah kaset testle yeni yapip atarsaniz hemen kurumadan yorumlarim kaset testler inanin daha guvenilir bu erken olanlar cok sahte cizgi cikariyo
evet cok silik var bence sabredin yükselecek değer, çok çok erken yakalamışsınız döllenmeden sonra 7.gün falan heralde bugunBu da hemen çıktı bugünkü testimdunkine göre daha net hemde inşallah güzel dualarınızın eksik etmeyin inşallah cuma günü müjdeli haberleri sizlere de veririm
Bugün tekrar yaptım ilk idrar değil bu arada ve tekrar gebelik testi verdim 1,07 çıktı sanirim anca yükseliyorErken gebelik testlerinin yanılma payı yüksek oluyor burda kaç kişiden duydum emin olmak için kaset test yapın Allah gönlünüze göre versin
Gözün aydın canim erken olabilir yükselir daha benimde ilk baslarda testlerim negatif çıkmışti cuma doktora gittim keseyi gördüm biraz daha sabredinBugün tekrar yaptım ilk idrar değil bu arada ve tekrar gebelik testi verdim 1,07 çıktı sanirim anca yükseliyor
Teşekkür ederim canım dua eder misin bana nolurGözün aydın canim erken olabilir yükselir daha benimde ilk baslarda testlerim negatif çıkmışti cuma doktora gittim keseyi gördüm biraz daha sabredin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?