Testime bakar mısınız

Gitti ki bebeğim kimyasal olmuş sıfırlandı betam adet olmayı bekliyorum
Bebeğim gitti falan deyip de daha cok uzme kendini, daha bölünme aşamasında bir hücreydi öyle düsün ben de 2 kez kimyasal yaşadım erken test yaptigim icin farketmistim senin gibi daha önce de yaşamişsin bunu hatta biliyosun, 5.haftada kalbi atmaya basliyor canlaniyor embriyolar, bi kere de 9.haftada dusuk yaptim ben allah kimseye yasatmasin oylesi daha zor kalp sesini duyup da kaybetmek, hatta daha buyuk bebekler de kaybedilebiliyor allah gostermesin kimseye. Hissedebiliyorum yine de ne kadar hayal kirikligi yasadigini uzuldugunu bir hucre bile olsa ama moral bozmak yok olacak vucut hazirliyor kendini, bazen terslikler olabiliyor iste döllenme asamasinda. Rahim de akilli kabul etmiyor daha en baştan. Oyle olmasa ne cok engelli bebek dogardi ya da dogduktan sonra yaşamazdi. Allahin bir hikmeti bu da

Evett o kadar haklısın ki işte insan daha önce yaşamışta olsa ilk gibi yaşıyor yine acıyı. Birşey sorucam ben size . Ben kimyasal olduğunu kabul ettim adetimi bekliyorum gelen giden yok ağrılarım yarı yarıya indi . Ama benim midem bulanıyor pis koku geliyor burnuma sürekli nefes almaktan soğudum bu normal mi adetten sonra geçer mi

Kimyasal olduğu kesin mi ? Psikolojik de olabilir belki mide bulantisi.

Reglden 4 5 gün öncesine kadar sonuç veriyor
Canım ben kimyasal geçirdim bir kaç gün önce biliyorsun. Ama hâlâ adet olmadım sağ göğüs ucum dokunursam acıyor baya kasıklarımda ağrı var akıntı da var adet gecikmemin 18.gunu olacak bir bilgin varmı bu konuda acaba normalmidir 2 hafta olacak neredeyse kimyasal geçirdigimi ogreneli hâlâ adet olmadım acaba yanlış teshismiydi yaa

Devlet Hastanesine güvenmiyorum ya sacma sapan iş yaptılar benden 26 tane tahlil almış 3 dkda sonuç çıkardılar hastane tikabasa doluydu anlamadim ne olduğunu
Tekrar evde idrar testi yapmadin mi? Eger hamilelik yoksa baska bir sorun olabilir bence baska bir kadin dogum doktoruna görün derim ultrasonla baksin.

Devlet Hastanesine güvenmiyorum ya sacma sapan iş yaptılar benden 26 tane tahlil almış 3 dkda sonuç çıkardılar hastane tikabasa doluydu anlamadim ne olduğunu
Sen gene tekrar bi kan ver bence bide kimyasal gebelik adetle atilir 2 gunde bi kan verseydin degerin artiyormu diye

Kimyasal regl ile gelir genelde. Kimyasalı regl ile atıyorsun diye biliyorum açıkçası. Ancak doktorlar düşük sonrası 30-45 gün arası gecikmeyi normal buluyorlar

Kimyasal regl ile gelir genelde. Kimyasalı regl ile atıyorsun diye biliyorum açıkçası. Ancak doktorlar düşük sonrası 30-45 gün arası gecikmeyi normal buluyorlar
Bende hâlâ olamadım işte arada ağrı geliyor geçiyor göğüslerimin uçları da acıyor

Tekrar evde idrar testi yapmadin mi? Eger hamilelik yoksa baska bir sorun olabilir bence baska bir kadin dogum doktoruna görün derim ultrasonla baksin.
Kist vs olsugunda hissediyorum çok zayıf olduğum için ama bu çok farklı bir durum hamilelik belirtilerini yaşıyorum adet yok

Bende hâlâ olamadım işte arada ağrı geliyor geçiyor göğüslerimin uçları da acıyor
Tekrar testlere devam et bakalım. Belki de kimyasal değildi yaşadığın. Bir doktor ile de mutlaka görüş gerekirse ultrason ile bakılsın belki içerde bi kanama alanın oluşuyordur. Allah korusun kist vs oluşuyor olabilir

Cuma günü gidicem inşallah ya bakalim hayırlısı olsun bence gebelik yok içimden öyle geçiyor hevesim bir kere kırıldı çünkü pozitif hissedemiyorum ama hayırlısı olsun

Cuma günü gidicem inşallah ya bakalim hayırlısı olsun bence gebelik yok içimden öyle geçiyor hevesim bir kere kırıldı çünkü pozitif hissedemiyorum ama hayırlısı olsun
Allah yardımcınız olsun inşallah. Bir hastalık bir sorun çıkmadıkça her ay yeni bir umut. Yıkılmanıza gerek yok. Bir kez kimyasal bile olsa gebe kalmışsınız, bu sağlıklı olduğunuzu ve gebe kalabildiğinizi gösterir en azından

Evett bu şekilde kendimizi teselli ediyoruz eşimle . Umut var ama şu an içinde olduğum duruma da bir açıklık getirebilsem daha da rahatlayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…