- 20 Ekim 2014
- 1.779
- 1.432
- 333
- Konu Sahibi gamzeliim00
-
çok üzüldümm.. kısmet diyelim belki de hayırlısı böyle. ve kimyasal ardından sağlıklı gebelik olma ihtimalide yüksekmiş. Moralini bozma güzel düşün :) Çok geçmiş olsunGitti ki bebeğim kimyasal olmuş sıfırlandı betamadet olmayı bekliyorum
Bebeğim gitti falan deyip de daha cok uzme kendini, daha bölünme aşamasında bir hücreydi öyle düsün ben de 2 kez kimyasal yaşadım erken test yaptigim icin farketmistim senin gibiGitti ki bebeğim kimyasal olmuş sıfırlandı betamadet olmayı bekliyorum
Evett o kadar haklısın ki işte insan daha önce yaşamışta olsa ilk gibi yaşıyor yine acıyı. Birşey sorucam ben size . Ben kimyasal olduğunu kabul ettim adetimi bekliyorum gelen giden yok ağrılarım yarı yarıya indi . Ama benim midem bulanıyor pis koku geliyor burnuma sürekli nefes almaktan soğudum bu normal mi adetten sonra geçer miBebeğim gitti falan deyip de daha cok uzme kendini, daha bölünme aşamasında bir hücreydi öyle düsün ben de 2 kez kimyasal yaşadım erken test yaptigim icin farketmistim senin gibidaha önce de yaşamişsin bunu hatta biliyosun, 5.haftada kalbi atmaya basliyor canlaniyor embriyolar, bi kere de 9.haftada dusuk yaptim ben allah kimseye yasatmasin oylesi daha zor kalp sesini duyup da kaybetmek, hatta daha buyuk bebekler de kaybedilebiliyor allah gostermesin kimseye. Hissedebiliyorum yine de ne kadar hayal kirikligi yasadigini uzuldugunu bir hucre bile olsa ama moral bozmak yok olacak vucut hazirliyor kendini, bazen terslikler olabiliyor iste döllenme asamasinda. Rahim de akilli kabul etmiyor daha en baştan. Oyle olmasa ne cok engelli bebek dogardi ya da dogduktan sonra yaşamazdi. Allahin bir hikmeti bu da
Kimyasal olduğu kesin mi ? Psikolojik de olabilir belki mide bulantisi.Evett o kadar haklısın ki işte insan daha önce yaşamışta olsa ilk gibi yaşıyor yine acıyı. Birşey sorucam ben size . Ben kimyasal olduğunu kabul ettim adetimi bekliyorum gelen giden yok ağrılarım yarı yarıya indi . Ama benim midem bulanıyor pis koku geliyor burnuma sürekli nefes almaktan soğudum bu normal mi adetten sonra geçer mi
Kesin canım malesefKimyasal olduğu kesin mi ? Psikolojik de olabilir belki mide bulantisi.
Canım ben kimyasal geçirdim bir kaç gün önce biliyorsun. Ama hâlâ adet olmadım sağ göğüs ucum dokunursam acıyor baya kasıklarımda ağrı var akıntı da var adet gecikmemin 18.gunu olacak bir bilgin varmı bu konuda acaba normalmidir 2 hafta olacak neredeyse kimyasal geçirdigimi ogreneli hâlâ adet olmadım acaba yanlış teshismiydi yaaReglden 4 5 gün öncesine kadar sonuç veriyor
Ya doktor 2 hafta önce kimyasal dedi ama ben hâlâ adet olmadımEn son ne zaman kan vermiştiniz
Canim kimyasal olmasi icin adet olman lazim bide betan oyle duşerYa doktor 2 hafta önce kimyasal dedi ama ben hâlâ adet olmadım
Devlet Hastanesine güvenmiyorum ya sacma sapan iş yaptılar benden 26 tane tahlil almış 3 dkda sonuç çıkardılar hastane tikabasa doluydu anlamadim ne olduğunuCanim kimyasal olmasi icin adet olman lazim bide betan oyle duşer
Tekrar evde idrar testi yapmadin mi? Eger hamilelik yoksa baska bir sorun olabilir bence baska bir kadin dogum doktoruna görün derim ultrasonla baksin.Devlet Hastanesine güvenmiyorum ya sacma sapan iş yaptılar benden 26 tane tahlil almış 3 dkda sonuç çıkardılar hastane tikabasa doluydu anlamadim ne olduğunu
Sen gene tekrar bi kan ver bence bide kimyasal gebelik adetle atilir 2 gunde bi kan verseydin degerin artiyormu diyeDevlet Hastanesine güvenmiyorum ya sacma sapan iş yaptılar benden 26 tane tahlil almış 3 dkda sonuç çıkardılar hastane tikabasa doluydu anlamadim ne olduğunu
Kimyasal regl ile gelir genelde. Kimyasalı regl ile atıyorsun diye biliyorum açıkçası. Ancak doktorlar düşük sonrası 30-45 gün arası gecikmeyi normal buluyorlarCanım ben kimyasal geçirdim bir kaç gün önce biliyorsun. Ama hâlâ adet olmadım sağ göğüs ucum dokunursam acıyor baya kasıklarımda ağrı var akıntı da var adet gecikmemin 18.gunu olacak bir bilgin varmı bu konuda acaba normalmidir 2 hafta olacak neredeyse kimyasal geçirdigimi ogreneli hâlâ adet olmadım acaba yanlış teshismiydi yaa
Bende hâlâ olamadım işte arada ağrı geliyor geçiyor göğüslerimin uçları da acıyorKimyasal regl ile gelir genelde. Kimyasalı regl ile atıyorsun diye biliyorum açıkçası. Ancak doktorlar düşük sonrası 30-45 gün arası gecikmeyi normal buluyorlar
Evet bu sefer başka bir hastanede kan vermeyi düşünüyorumSen gene tekrar bi kan ver bence bide kimyasal gebelik adetle atilir 2 gunde bi kan verseydin degerin artiyormu diye
Kist vs olsugunda hissediyorum çok zayıf olduğum içinTekrar evde idrar testi yapmadin mi? Eger hamilelik yoksa baska bir sorun olabilir bence baska bir kadin dogum doktoruna görün derim ultrasonla baksin.
Tekrar testlere devam et bakalım. Belki de kimyasal değildi yaşadığın. Bir doktor ile de mutlaka görüş gerekirse ultrason ile bakılsın belki içerde bi kanama alanın oluşuyordur. Allah korusun kist vs oluşuyor olabilirBende hâlâ olamadım işte arada ağrı geliyor geçiyor göğüslerimin uçları da acıyor
Cuma günü gidicem inşallah ya bakalim hayırlısı olsun bence gebelik yok içimden öyle geçiyor hevesim bir kere kırıldı çünkü pozitif hissedemiyorum ama hayırlısı olsunTekrar testlere devam et bakalım. Belki de kimyasal değildi yaşadığın. Bir doktor ile de mutlaka görüş gerekirse ultrason ile bakılsın belki içerde bi kanama alanın oluşuyordur. Allah korusun kist vs oluşuyor olabilir
Allah yardımcınız olsun inşallah. Bir hastalık bir sorun çıkmadıkça her ay yeni bir umut. Yıkılmanıza gerek yok. Bir kez kimyasal bile olsa gebe kalmışsınız, bu sağlıklı olduğunuzu ve gebe kalabildiğinizi gösterir en azındanCuma günü gidicem inşallah ya bakalim hayırlısı olsun bence gebelik yok içimden öyle geçiyor hevesim bir kere kırıldı çünkü pozitif hissedemiyorum ama hayırlısı olsun
Evett bu şekilde kendimizi teselli ediyoruz eşimle . Umut var ama şu an içinde olduğum duruma da bir açıklık getirebilsem daha da rahatlayacagimAllah yardımcınız olsun inşallah. Bir hastalık bir sorun çıkmadıkça her ay yeni bir umut. Yıkılmanıza gerek yok. Bir kez kimyasal bile olsa gebe kalmışsınız, bu sağlıklı olduğunuzu ve gebe kalabildiğinizi gösterir en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?