Testime bakar mısınız

Aa yarın hemen kan testi verin Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah
Bugün verdim canım 0.314 çıktı demiştim ya bugün ki testim de 1,07 çıktı sanırım artıyor eve gelince de bu testi yaptım böyle çıktı artıyor heralde sizce ?

Adetine ne kadar vardı gecikmen oldu mu
Benim bende polikistik over olduğu için değişiyor inanirmisin ya geçen ay 45.gün oldum . 28.gunden hesaplarsak gecikmenin 3.günü bugün ama 45 günden hesaplarsak daha var bilemiyorum yani ben bu ay adetim bittiği gibi civan perçemi kullandım 10 gün boyunca . Yumurtlama döneminde kullanmadım. Benim yumurtlama oluyor ama geç oluyor sanırım zamanında oldu yada gecikenden daha erken oldu artık bilmiyorum olmuş biseyler

Bugün verdim canım 0.314 çıktı demiştim ya bugün ki testim de 1,07 çıktı sanırım artıyor eve gelince de bu testi yaptım böyle çıktı artıyor heralde sizce ?
Seni üzmek istemem ama 5 değerinin altı negatif maalesef bende 3 defa kimyasal geçirdim değerim 6 olduğunda bile test kuruyunca belirgin ince kırmızı bir çizgi oluşuyordu .Hatta bir kere benim testim de bu şekilde çıktı erken gebelik testlerinin kendi çizgisi oluyor maalesef .Kaset testler daha güvenilir..

Hatta burda konu bile açmıştım prodictor dü testin markası fotosunu da ekleyim açtığım konularda bile var ..

Canım şu an negatif olduğunu zaten biliyorum. Benim betamda herkesin dikkatini çeken bir artıs var ve gebelik testlerim günden güne daha da belirginleşiyor . Testimin çizgisi de kuruma çizgisi değil çünkü son yaptığım 2-3 dakika içerisinde gözle görebilecek kadar belirginlesti. Kimyasalı daha önce bende 1 kez geçirdim artış yerine test çizgisinde azalma oldu ve sonrasında adet geldi senin yaptığın o test markası beni 2 kez yanılttı kuruma çizgisini veriyor bende sonradan görüp acaba mi diyip az sevinmedim az da yere çakılmadı duygularım ama şu anki testlerimde koyulaşma var canım

Eklentiler

• IMG_20230102_000718.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 120
  • IMG_20230102_000728.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 98
Hamilesin benimde aynı böyleydi fırlattım arka bahçeye sonra ikinci test yaptım iki gün sonra tam net gözüktü
Bunlar da bu aksamki testlerim ve bugün kan verdim 1,07 çıktı . Hala negatif sayılır ama ilk verdiğim 0.314 çıkmıştı artış var dimi

Eklentiler

• IMG_20230102_000731.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_20230102_000714.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 80
canim bu markayi guvenmi 10 liralik test bile daha net sonuc verir
Canım tek bu pozitif çıkmadı baska erken testte silik pozitif çıktı . Ayın 30 unda yaptığım bundan da silikti çizgi netleşmeye baslamis sanırım artışta inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…