- 31 Ekim 2021
- 203
- 91
- 28
- Konu Sahibi gamzeliim00
-
Evet barizmasalperest_anne merhaba bugün yapmadım ama dün yaptım böyle çıktı .ilk testimden daha net farkederseniz Eki Görüntüle 3185774
Ay çok güldüm Allah'ta sizi güldürsünEvet barizMaşallah saglikla ilerlesin saglikla kucagina al insallah bebegini, kesin var ve bu kadar erken yakalayanı da ilk kez gördü bu gözler beta 0,3 lerden tebrik ederim
Heyecanla bekliyorum ben deAy çok güldüm Allah'ta sizi güldürsünçok teşekkür ederim inşallah betam ilk kez 0.314 çıktı o yüzden peşine düştüm ikinci kez verdiğim de 1,07 çıkınca da tamam bu iş oldu dedim tekrar test yaptım böyle çıktı cuma gününü iple çekiyorum tekrar kan vericem normalde yarın vermem lazım ama kolumda derman kalmadı
Ayyy bende böyleydiiiimHeyecanla bekliyorum ben deNormalde doktorlara gostersen bunlari negatif der geçer ilgilenmezler bile biliyoruz ama annelik işte bizim hep umudumuz var, icimize doğar anlarız hissederiz. (Asla testlerle kafayı bozmuş degiliz) 3 sene boyunca flaş isiklarla mi bakmadim, testi bekletip sabah kuruma cizgisine mi sevinmedim, gece acile gidip kan mi vermedim Geçiyor bugünler de işte Allah isteyen herkese nasip etsin güzel haberlere gel insallah.
Aaa pardon miratech ise doğru olabilme ihtimali yüksek bana prodoctor gibi geldi kusura bakmayın bende miratechle öğrendim daha çok yeniysen kanda da 22 çıkmıştı hatta :)Ayyy Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbanada öyle geliyor . Gözle görülebiliyor ikinci çizgi testin markası miratech erken gebelik testi umarım yanlış sonuç değildir ama hâlâ adet olmadım belim ve kasıklarım adet olacakmisim gibi ağrıyor bugün hastaneye gidip kan vermeye calisicam
Aaa pardon miratech ise doğru olabilme ihtimali yüksek bana prodoctor gibi geldi kusura bakmayın bende miratechle öğrendim daha çok yeniysen kanda da 22 çıkmıştı hatta :)
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz
Kimyasal gebelik oldu canım 2 gündür karnım çok ağrıyordu yerleşme ağrısıdır diye düşünmüştüm meğerse kimyasalmisMerhaba kan testi verdiniz mi sonucunuz nedir hamile misiniz merak ettim
Ovulasyon testin mi var mı hiç bi de onunla dene istersen varsa, bazen o da hamilelik olduğunda çift çizgi oluyor diyorlarKızlar buna da bakar mısınız ? Görüyor musunuz sizde ? Kuruma çizgisi olamaz dimi ? Hamile olanlara hayırlı olsun diyorum
Onun kesinliği olmadığı için güvenemiyorumOvulasyon testin mi var mı hiç bi de onunla dene istersen varsa, bazen o da hamilelik olduğunda çift çizgi oluyor diyorlar
Geçmiş olsun bende Kasım ayında geçirdim moral en önemli şey Allah en kısa zamanda sağlıklı bi bebek nasip etsin üzülmeyinKimyasal gebelik oldu canım 2 gündür karnım çok ağrıyordu yerleşme ağrısıdır diye düşünmüştüm meğerse kimyasalmishastaneden geldim 1-2 saat önce . İnanmadım test yaptım çizgi çıkmadı gitti bebeğim
Kız benimki de bugün böyle çıktı Allahım inşallah hamileyizdirKızlar buna da bakar mısınız ? Görüyor musunuz sizde ? Kuruma çizgisi olamaz dimi ? Hamile olanlara hayırlı olsun diyorum
Bende aynı durumdayım buyuk ıhtımal hcg suan cok dusuk. Benım 4 gun once 2.4 tu ve boyle cıktı testım. Bıraz daha bekleyıp kan verın ıstersenız.Kızlar buna da bakar mısınız ? Görüyor musunuz sizde ? Kuruma çizgisi olamaz dimi ? Hamile olanlara hayırlı olsun diyorum
Ah canım ya geçmiş olsun üzülme lütfen en azından hamile kalabiliyosun.. Kimyasalın arkasından hamile kalan çok kişi var bu sitede. İnşallah sağlıklı bir gebelik nasip olur tez zamanda.Kimyasal gebelik oldu canım 2 gündür karnım çok ağrıyordu yerleşme ağrısıdır diye düşünmüştüm meğerse kimyasalmishastaneden geldim 1-2 saat önce . İnanmadım test yaptım çizgi çıkmadı gitti bebeğim
tamda bence gebelik var demeye gelmiştim :)) 2.fotoda silik gördüm. 2günde sıfırdan yükselmesi baya tuhaf olmuş ama sonucta 2ye katlıyor deger :)) bence şimdi kan verin yükselmiştirmasalperest_anne merhaba bugün yapmadım ama dün yaptım böyle çıktı .ilk testimden daha net farkederseniz Eki Görüntüle 3185774
Gitti ki bebeğim kimyasal olmuş sıfırlandı betamtamda bence gebelik var demeye gelmiştim :)) 2.fotoda silik gördüm. 2günde sıfırdan yükselmesi baya tuhaf olmuş ama sonucta 2ye katlıyor deger :)) bence şimdi kan verin yükselmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?