Testime bakar mısınız

Evet bariz Maşallah saglikla ilerlesin saglikla kucagina al insallah bebegini, kesin var ve bu kadar erken yakalayanı da ilk kez gördü bu gözler beta 0,3 lerden tebrik ederim
Ay çok güldüm Allah'ta sizi güldürsün çok teşekkür ederim inşallah betam ilk kez 0.314 çıktı o yüzden peşine düştüm ikinci kez verdiğim de 1,07 çıkınca da tamam bu iş oldu dedim tekrar test yaptım böyle çıktı cuma gününü iple çekiyorum tekrar kan vericem normalde yarın vermem lazım ama kolumda derman kalmadı

Heyecanla bekliyorum ben de Normalde doktorlara gostersen bunlari negatif der geçer ilgilenmezler bile biliyoruz ama annelik işte bizim hep umudumuz var, icimize doğar anlarız hissederiz. (Asla testlerle kafayı bozmuş degiliz) 3 sene boyunca flaş isiklarla mi bakmadim, testi bekletip sabah kuruma cizgisine mi sevinmedim, gece acile gidip kan mi vermedim Geçiyor bugünler de işte Allah isteyen herkese nasip etsin güzel haberlere gel insallah.

Ayyy bende böyleydiiiim profilime bakarsan zaten görürsün şu kadar sonra gördüm sorularımı ama Allah veriyor işte şimdi hemen çıkıyor ya öyle mutlu oluyorum kiii

Son attığınız fotoda çok hayalet bir çizgi var ben gördüm umarım bebişte vardır, benımde gecıkmemin 5. Günü pozitife döndü ama geçen ay bu test beni yanılttı maalesef başka bir markanın testiyle denemenizi tavsiye ederim

Aaa pardon miratech ise doğru olabilme ihtimali yüksek bana prodoctor gibi geldi kusura bakmayın bende miratechle öğrendim daha çok yeniysen kanda da 22 çıkmıştı hatta :)

Merhaba kan testi verdiniz mi sonucunuz nedir hamile misiniz merak ettim
Kimyasal gebelik oldu canım 2 gündür karnım çok ağrıyordu yerleşme ağrısıdır diye düşünmüştüm meğerse kimyasalmis hastaneden geldim 1-2 saat önce . İnanmadım test yaptım çizgi çıkmadı gitti bebeğim

Kızlar buna da bakar mısınız ? Görüyor musunuz sizde ? Kuruma çizgisi olamaz dimi ? Hamile olanlara hayırlı olsun diyorum

Eklentiler

• 17DA0ED4-8F22-4073-8EDC-3F0DDF118FC0.webp
    202,2 KB · Görüntüleme: 103
Kızlar buna da bakar mısınız ? Görüyor musunuz sizde ? Kuruma çizgisi olamaz dimi ? Hamile olanlara hayırlı olsun diyorum
Ovulasyon testin mi var mı hiç bi de onunla dene istersen varsa, bazen o da hamilelik olduğunda çift çizgi oluyor diyorlar

Geçmiş olsun bende Kasım ayında geçirdim moral en önemli şey Allah en kısa zamanda sağlıklı bi bebek nasip etsin üzülmeyin

Bende aynı durumdayım buyuk ıhtımal hcg suan cok dusuk. Benım 4 gun once 2.4 tu ve boyle cıktı testım. Bıraz daha bekleyıp kan verın ıstersenız.

Ah canım ya geçmiş olsun üzülme lütfen en azından hamile kalabiliyosun.. Kimyasalın arkasından hamile kalan çok kişi var bu sitede. İnşallah sağlıklı bir gebelik nasip olur tez zamanda.

tamda bence gebelik var demeye gelmiştim :)) 2.fotoda silik gördüm. 2günde sıfırdan yükselmesi baya tuhaf olmuş ama sonucta 2ye katlıyor deger :)) bence şimdi kan verin yükselmiştir
Gitti ki bebeğim kimyasal olmuş sıfırlandı betam adet olmayı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…