Hafif silik gördüm canım kaç gün var adetineSelam kizlarrr
Goguslerimde hafif sızlama ve kasiklarimda hafif batma hissettim ve test yapmak istedim sonucum bu sekilde cikti? Yorumlarmsnz ben hep bi çizgi gördüğüm için yanlış görüyor olabilrimbirde siz bakin bakalim ,( yorum yapan herkese teşekkür ederim) hakkimizda hayırlısı olsun
Adetim duzensiz cnmHafif silik gördüm canım kaç gün var adetine
Uzulme belki yenidir ondandr. Sen yine test yap olmadi kan verAdetim duzensiz cnm
Aaaa var gibi canım kan ver kesin. Lekelenme şeklinde kanama belki yerleşme kanamasıdır. Benimde adet gibi kanamam olmuştu adet görüyorum sanmıştım. Oğlum 27 aylık şimdiBenimde testime bakarmisiniz reglim yeni bitti 6 gün sürerdi ama 2. Günde kesildi sadece lekelenmem oldu gribim antibiyotik kullanmam lazım her ihtimale karşı kan verdim ama bilemiyorum
Silik çiZgi var gözüküyor. 2 gün normal kanamanız mı olduBenimde testime bakarmisiniz reglim yeni bitti 6 gün sürerdi ama 2. Günde kesildi sadece lekelenmem oldu gribim antibiyotik kullanmam lazım her ihtimale karşı kan verdim ama bilemiyorum
Normal adet kanamanız mı oldu sizin yoksa leke şeklinde pembe kahverengimitdiAaaa var gibi canım kan ver kesin. Lekelenme şeklinde kanama belki yerleşme kanamasıdır. Benimde adet gibi kanamam olmuştu adet görüyorum sanmıştım. Oğlum 27 aylık şimdi
Evet iki gün normal oldu sonra kesildi birden kasık ağrım çok olduSilik çiZgi var gözüküyor. 2 gün normal kanamanız mı oldu
Bazen kahverengi bazen pembe bazen adet kanaması gibi oldu. 10 gün sürmüştür. Ben de hastaydım coviddim benimki düşün tehlikesi gibi bir şeydi ondan uzun sürdü canım. Progestan falan kullanmıştım. Sen kesin doktora git kan verNormal adet kanamanız mı oldu sizin yoksa leke şeklinde pembe kahverengimitdi
Korunma yöntemim geri çekilme ki zaten bu bir korunma yöntemi değil bu yüzden sürekli test yapıyorum ne olur ne olmaz diye şimdi antibiyotik kullanmam lazım grip olmuşum doktor test yaoti yarınki sonucu bekliyorum reglinin bittiği gün korunmasız ilişki yaşadım ama oda çıkmaz cok erken bakalım hayırlısı.Aaaa var gibi canım kan ver kesin. Lekelenme şeklinde kanama belki yerleşme kanamasıdır. Benimde adet gibi kanamam olmuştu adet görüyorum sanmıştım. Oğlum 27 aylık şimdi
Test yapsam çıkmaz mıBazen kahverengi bazen pembe bazen adet kanaması gibi oldu. 10 gün sürmüştür. Ben de hastaydım coviddim benimki düşün tehlikesi gibi bir şeydi ondan uzun sürdü canım. Progestan falan kullanmıştım. Sen kesin doktora git kan ver
Bugün kaçıncı gün yani kaç gün sonra yaptın testiEvet iki gün normal oldu sonra kesildi birden kasık ağrım çok oldu
Eğer hamileysen 14-15 gün önceki ilişkidendir zaten muhtemelen. Doktor kan testi istediyse orada çıkar. İlaç kullanma kan çıkmadan aman.Korunma yöntemim geri çekilme ki zaten bu bir korunma yöntemi değil bu yüzden sürekli test yapıyorum ne olur ne olmaz diye şimdi antibiyotik kullanmam lazım grip olmuşum doktor test yaoti yarınki sonucu bekliyorum reglinin bittiği gün korunmasız ilişki yaşadım ama oda çıkmaz cok erken bakalım hayırlısı.
Adet gunlerim cok duzensiz o yzden bilmiyorum..Bir çizgi gördüm gibi. Kaç gün var adetine canım
10 gün olmuş regli olalı yani 8 ocakta regli olmuşum 12 ocakta bitti diye işaretledim 12 Ocak bittiği günde korunmasız ilişki yaşadım ama dediğim gibi korunma yöntemim bir korunma yöntemi değilBugün kaçıncı gün yani kaç gün sonra yaptın testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?