Testime bakarmisinz?

Aaa çok tuhaf gerçekten. Benim sadece bir kere başıma gelmişti öyle bir şey pozitif çıkmıştı idrarda kan da negatifti. Ama belli de olmuyor işte canım. Çok merak ettim haber ver mutlaka
Sende ver haber muhakkak bu arada kaç yasindasin ve ilk cocukmuu olacak bu

Ben de o durumdayım şu an canım ilk yaptığım testte çizgiyi benden başka kimse göremiyor. Sonra koyulaşmaya başladı bu hale geldi bhcg veremedim daha. Değerim düşük çıkar sanırım baya
Kaç aralıklı yaptınız testi regliniz gectimi

Evet ailelerimiz çok daraltıyor eşim yok diyor ben kararsızım reglinin bitişi diye bu ay kandırdım onu ama bakalım
Hahaha bakalım hayırlısı . Aileler gerçekten bazen çok baskı kuruyorlar ya çocuk konusunda. Çok bunaltıcı oluyor

Kaç aralıklı yaptınız testi regliniz gectimi
Reglim 1 gün geçince yaptım ama aşırı silik bir çizgi vardı. Yok gibiydi hatta çok ihtimal vermedim. 1 gün sonra tekrar yaptım yukarıdaki soldaki test işte. Sağdaki testi de bugün yaptım hepsi 1 gün arayla. Ama benim regl düzenim son 3-4 aydır bozuldu geç olmaya başlamıştım. Gecikme tarihinden emin değilim o yüzden canım. Muhtemelen hatta kesin yine geç yumurtlamışımdır birkaç gün

Anladim canım ama çok sevindim adına Rabbim sağ salim kucağına aldırmayı nasip etsin inşallah banada dua et olurmu

Anladim canım ama çok sevindim adına Rabbim sağ salim kucağına aldırmayı nasip etsin inşallah banada dua et olurmu
Amin canım Allah razı olsun. Ederim tabi etmem mi. Rabbim tez zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah

Merhaba aynı durumu yaşıyorum sabahtan beri, adete 3 gün var çok hafif ağrı var, adette normalde çok şiddetli ağrılarım olur .merak ettim sonucunuzu

Merhaba aynı durumu yaşıyorum sabahtan beri, adete 3 gün var çok hafif ağrı var, adette normalde çok şiddetli ağrılarım olur .merak ettim sonucunuzu
Merhaba benim daha sonra kanamam oldu ama normal adet gibi değildi 4. Ve 5. Lekelenme şeklinde olunca test yaptım negatif çıktı. O ay kasık ağrısı bel ağrısı çok yaşadım ama adettenmiş veya psikolojik olarak ama tabi sizin için durum farklı olabilir

Şu an adet olmak bile beni mutlu edecek, hiç yaşamadığım bir durum olduğu için korktum açıkçası … hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…