Testime bakarmisinz?

Hiçbirinde göremedim ben ya hayırlısıyla nasip olsun inşallah

Aaaa var gibi canım kan ver kesin. Lekelenme şeklinde kanama belki yerleşme kanamasıdır. Benimde adet gibi kanamam olmuştu adet görüyorum sanmıştım. Oğlum 27 aylık şimdi
Adet günlerinizde mi oldu kanamalarınız ?Genelde yerleşme kanaması adet öncesi olur derler.Yoksa adet öncesinde mi oldu?

Eğer hamileysen 14-15 gün önceki ilişkidendir zaten muhtemelen. Doktor kan testi istediyse orada çıkar. İlaç kullanma kan çıkmadan aman.
Yok zaten bu yüzden bugün testi yaptım sonra sağlık ocağına gittim antibiyotik verecekti bakalım her ihtimale karşı dedim eve geldim test bu şekildeydi geç kalmamak için yapıp çıktım hemen 15 dk geri döndüm işte

Kalmissam zaten 12 ocaktakinden kalmamisimdir öncesinde olan birseydir ama yarın sonuc çıkar hayırlısı olsun insaAllah bı tane daha yaptım o daha silikti flaşla gözüküyordu bunu sabah ilk idrarla yaptım bakalım hayırlısı

Adetin kaç gün gecikti
Adetten 3 gün önce lekelenmem başladı sonra pembe kırmızıya dönük olarak devam ediyor yarın normal de günüm. Ama ya sökülmüyor tam diyorum pede geliyor eski regl gibi çok ve yoğun değil ve biri kokusuzsa yerleşme kanaması demişti cidden kan kokusu felan yok

Bu ikinci pozitif testin mi yani canım. Valla ikinciyse olabilir bence

Valla bilmiyorum ki canım aslında test yapsan çıkar evde test varsa yapsana

Bu ikinci pozitif testin mi yani canım. Valla ikinciyse olabilir bence
Evet bu ikinci diğerini dün öğle yada önceki gün yaptım flashla gözüküyor diye attım yoktur dedim bunu yaotim buda direk çıktı gördüm 2. Çizgiyi ama gelince baakrim dedim çıktım evden geldim baya baya gözüküyor dedim bisiler oluyor

Ben de o durumdayım şu an canım ilk yaptığım testte çizgiyi benden başka kimse göremiyor. Sonra koyulaşmaya başladı bu hale geldi bhcg veremedim daha. Değerim düşük çıkar sanırım baya

Eklentiler

• IMG_2556.webp
    13 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_2584.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 37
İlk yaptığım testin fotosu yok onu da atarım. Sizde göremezsiniz muhtemelen

Ben de o durumdayım şu an canım ilk yaptığım testte çizgiyi benden başka kimse göremiyor. Sonra koyulaşmaya başladı bu hale geldi bhcg veremedim daha. Değerim düşük çıkar sanırım baya
Baş bas bağırıyor anne ben burdayım diye kan ver net çıkar pozitif kan ver cabukkk

Evet beklemek çok zor. Ama senin de bariz ikinci çizgi var. 2 test yapmışsın bir de. Umudum yok deme var gibi valla
Reglim yeni bitti 10 gün önce olmuşum bilemiyorum ki bende binkac kez daha böyle çıktı sonuç hüsran hatta bir keresinde 9 test yaptım 9 da pozitifti kan verdim negatif idrarımda sorun var benim bence

Reglim yeni bitti 10 gün önce olmuşum bilemiyorum ki bende binkac kez daha böyle çıktı sonuç hüsran hatta bir keresinde 9 test yaptım 9 da pozitifti kan verdim negatif idrarımda sorun var benim bence
Aaa çok tuhaf gerçekten. Benim sadece bir kere başıma gelmişti öyle bir şey pozitif çıkmıştı idrarda kan da negatifti. Ama belli de olmuyor işte canım. Çok merak ettim haber ver mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…