Hiçbirinde göremedim ben ya hayırlısıyla nasip olsun inşallahSelam kizlarrr
Goguslerimde hafif sızlama ve kasiklarimda hafif batma hissettim ve test yapmak istedim sonucum bu sekilde cikti? Yorumlarmsnz ben hep bi çizgi gördüğüm için yanlış görüyor olabilrimbirde siz bakin bakalim ,( yorum yapan herkese teşekkür ederim) hakkimizda hayırlısı olsun
Adet günlerinizde mi oldu kanamalarınız ?Genelde yerleşme kanaması adet öncesi olur derler.Yoksa adet öncesinde mi oldu?Aaaa var gibi canım kan ver kesin. Lekelenme şeklinde kanama belki yerleşme kanamasıdır. Benimde adet gibi kanamam olmuştu adet görüyorum sanmıştım. Oğlum 27 aylık şimdi
Test yapsam çıkmaz kaç gün gecikti
Adetin kaç gün geciktiTest yapsam çıkmaz mı
Yok zaten bu yüzden bugün testi yaptım sonra sağlık ocağına gittim antibiyotik verecekti bakalım her ihtimale karşı dedim eve geldim test bu şekildeydi geç kalmamak için yapıp çıktım hemen 15 dk geri döndüm işteEğer hamileysen 14-15 gün önceki ilişkidendir zaten muhtemelen. Doktor kan testi istediyse orada çıkar. İlaç kullanma kan çıkmadan aman.
10 gün olmuş regli olalı yani 8 ocakta regli olmuşum 12 ocakta bitti diye işaretledim 12 Ocak bittiği günde korunmasız ilişki yaşadım ama dediğim gibi korunma yöntemim bir korunma yöntemi değil
12 ocakta yaşadığın ilişkiden hamile kalman çok zor canım. Olsa bile şimdiden çıkmaz. Ya test bozuk ya da adet olmadın o zaman sen yerleşme gibi bir şeydi
Adetten 3 gün önce lekelenmem başladı sonra pembe kırmızıya dönük olarak devam ediyor yarın normal de günüm. Ama ya sökülmüyor tam diyorum pede geliyor eski regl gibi çok ve yoğun değil ve biri kokusuzsa yerleşme kanaması demişti cidden kan kokusu felan yokAdetin kaç gün gecikti
Bu ikinci pozitif testin mi yani canım. Valla ikinciyse olabilir benceKalmissam zaten 12 ocaktakinden kalmamisimdir öncesinde olan birseydir ama yarın sonuc çıkar hayırlısı olsun insaAllah bı tane daha yaptım o daha silikti flaşla gözüküyordu bunu sabah ilk idrarla yaptım bakalım hayırlısı
Valla bilmiyorum ki canım aslında test yapsan çıkar evde test varsa yapsanaAdetten 3 gün önce lekelenmem başladı sonra pembe kırmızıya dönük olarak devam ediyor yarın normal de günüm. Ama ya sökülmüyor tam diyorum pede geliyor eski regl gibi çok ve yoğun değil ve biri kokusuzsa yerleşme kanaması demişti cidden kan kokusu felan yok
Yok ama yarın bi alıp bakıcam içim rahat etsinValla bilmiyorum ki canım aslında test yapsan çıkar evde test varsa yapsana
Evet bu ikinci diğerini dün öğle yada önceki gün yaptım flashla gözüküyor diye attım yoktur dedim bunu yaotim buda direk çıktı gördüm 2. Çizgiyi ama gelince baakrim dedim çıktım evden geldim baya baya gözüküyor dedim bisiler oluyorBu ikinci pozitif testin mi yani canım. Valla ikinciyse olabilir bence
Ben de o durumdayım şu an canım ilk yaptığım testte çizgiyi benden başka kimse göremiyor. Sonra koyulaşmaya başladı bu hale geldiEvet bu ikinci diğerini dün öğle yada önceki gün yaptım flashla gözüküyor diye attım yoktur dedim bunu yaotim buda direk çıktı gördüm 2. Çizgiyi ama gelince baakrim dedim çıktım evden geldim baya baya gözüküyor dedim bisiler oluyor
Baş bas bağırıyor anne ben burdayım diye kan ver net çıkar pozitifBen de o durumdayım şu an canım ilk yaptığım testte çizgiyi benden başka kimse göremiyor. Sonra koyulaşmaya başladı bu hale geldibhcg veremedim daha. Değerim düşük çıkar sanırım baya
Evet canım var vallaBaş bas bağırıyor anne ben burdayım diye kan ver net çıkar pozitifkan ver cabuk
Beklemek adamı delirtiyor benim benden pek umudum yok ama bakalım yaEvet canım var vallabugün sağlık ocağına gittim ama saat geç olmuştu yarın sabah 9 da gidicem bakalım
Evet beklemek çok zor. Ama senin de bariz ikinci çizgi var. 2 test yapmışsın bir de. Umudum yok deme var gibi vallaBeklemek adamı delirtiyor benim benden pek umudum yok ama bakalım ya
Reglim yeni bitti 10 gün önce olmuşum bilemiyorum ki bende binkac kez daha böyle çıktı sonuç hüsran hatta bir keresinde 9 test yaptım 9 da pozitifti kan verdim negatif idrarımda sorun var benim benceEvet beklemek çok zor. Ama senin de bariz ikinci çizgi var. 2 test yapmışsın bir de. Umudum yok deme var gibi valla
Aaa çok tuhaf gerçekten. Benim sadece bir kere başıma gelmişti öyle bir şey pozitif çıkmıştı idrarda kan da negatifti. Ama belli de olmuyor işte canım. Çok merak ettim haber ver mutlakaReglim yeni bitti 10 gün önce olmuşum bilemiyorum ki bende binkac kez daha böyle çıktı sonuç hüsran hatta bir keresinde 9 test yaptım 9 da pozitifti kan verdim negatif idrarımda sorun var benim bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?