Testte çizgi var mı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tugce
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
12 eylüle bak mesela bende koyu c çizgisi ile aynı koyulukta o gün benim pik günü ama 13 Eylül silikleşmiş 12 sine göre çatlamış artık

Yani 12 eylülde yumurtan çatlamışmı demek ?

İkinci çizgi hafif gözüksede birliktemi olmak gerekiyor yoksa tam kırmızı oluncamı

Ben kullanmayı bilmiyorum sadece netten baktım 20 labaquik ovulaston testi 6 ultra erken gebelik testi yeter diymi
evet ben en son onu aldım ve onla denk geldi :) her gün iş çıkışı saat 18.30 da yaptım koyu çizgi 2 gün arka arkaya oldu 3. gün de silik olmaya başladı ve değerlendirdik

Evet 3 kata yakın artmış. Bugün muhtemelen bir daha ne zaman gelmem gerektiğini söyler. Herhalde 6. hafta çağırır diye tahmin ediyorum. Senin kaç haftalık tam şu an
benim uygulamaya göre 4 hafta 6 gün ama uygulama 1 hafta fazla gösteriyor diyorlar pazartesi ya da çarşamba doktora gideceğim

evet ben en son onu aldım ve onla denk geldi :) her gün iş çıkışı saat 18.30 da yaptım koyu çizgi 2 gün arka arkaya oldu 3. gün de silik olmaya başladı ve değerlendirdik
Bu dediğin şey 3-5 günlük mevzu sadece yakalamak lazım o zaman anladığım kadarıyla

yani regli dahil 11. gün aslında diyelim reglin 1-5 arası oldu 6.7.8 gün olarak say
Kızlarr ovülasyon koyulaşmış dün aşırı silikti
Sabah yaptığım testte gözle zor görülüyordu şimdi tekrar gebelik testi yaptım daha belli çıktı

Eklentiler

• IMG_5479.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_5462.webp
    141,9 KB · Görüntüleme: 6
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…