Testte çizgi var mı???

Kızlar var mı sizce ya ilk kuruduktan sonra daha net belli olan diğeri ilk 5 dakikada çekmiştim çok silikti. Markası predictor
İlkinde görünüyor canım silik çizgi ama ikinci de göremedim yarın bir daha yaparsan koyulaşır

Yok canım ilk gebelikte yerleşme kanaması olmuştu ama bunda olmadı
Merhaba siz kaç kez kan testi verdiniz acaba bende bugün bat a 4 gün kala testim şöyle cıktı. Eğer varsa bence hcg 20 falandır beklesemmi kan versemmi. Durmadan vermekte istemiyorum

Eklentiler

• IMG_2770.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 10
Merhaba siz kaç kez kan testi verdiniz acaba bende bugün bat a 4 gün kala testim şöyle cıktı. Eğer varsa bence hcg 20 falandır beklesemmi kan versemmi. Durmadan vermekte istemiyorum
İki kere verdim ben adete 5 gün varken öğrendim 16 çıktı beta iki gün sonra 50 çıktı doktor iki kere kan testi yeter dedi bir daha kan vermedim 10 11 gün oldu. Şimdi versen çıkar ama kanda

İki kere verdim ben adete 5 gün varken öğrendim 16 çıktı beta iki gün sonra 50 çıktı doktor iki kere kan testi yeter dedi bir daha kan vermedim 10 11 gün oldu. Şimdi versen çıkar ama kanda
belirtileriniz neler doktora ne zaman gittiniz

belirtileriniz neler doktora ne zaman gittiniz
25 eylülde ikinci kan testi yaptırmak için gitmiştim haftaya gel dedi kese için bu cumaya randevu aldım benim aşırı yumurtalıklarım sızladı iğne batmaları oldu zaten ordan tahmin etmiştim ama şu an bulantı vs öyle şeyler yok sadece iştah artışı oldu son bir haftadır :) senin de vardır inşallah yani testte görünüyor şu an ama emin olmak için bi test daha yapılabilir ben aynı gün 3 test yapmıştım durduk yere ümitlenmemek için :)

Bi kaç güne başlıcam ovulasyona nasipse sen nasılsın varmı mide bulantısı kusma vs
Yok canım yani sadece iştah artışı var o kadar. İlkinde 5. haftadan sonra başlamıştı bulantı bu da öyle mi olur bilmiyorum ama daha bulantı plmadı henüz. Başla bakalım ovülasyon ile kafa daha net oluyor pik gününü falan görme açısından inşallah Ekim ayı sana uğurlu gelsin

Bendede btane test vardı innovita ovulasyon dan cıkan ama bence hassasiyeti baya fazla.
akşam yetişirsem test alcam yoksa yarın

Test yok sipariş verdim de anca gelir
Testin gelmesini bekle bakalım bende Laboquick vardı sabah yaptığımda bi çizgi görür gibi oldum ama yani başkası görse burda çizgi yok der ben bile gördüğüm çizgiyi bir daha göremedim akşama gidip alıç aldım orda belirgindi senin de öyle olsun inşallah

Gözlerimiz bozulacak valla bu testler yüzünden inşallah bakalım sen gebesin demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…