İlkinde görünüyor canım silik çizgi ama ikinci de göremedim yarın bir daha yaparsan koyulaşırKızlar var mı sizce ya ilk kuruduktan sonra daha net belli olan diğeri ilk 5 dakikada çekmiştim çok silikti. Markası predictor
Merhaba siz kaç kez kan testi verdiniz acaba bende bugün bat a 4 gün kala testim şöyle cıktı. Eğer varsa bence hcg 20 falandır beklesemmi kan versemmi. Durmadan vermekte istemiyorumYok canım ilk gebelikte yerleşme kanaması olmuştu ama bunda olmadı
İki kere verdim ben adete 5 gün varken öğrendim 16 çıktı beta iki gün sonra 50 çıktı doktor iki kere kan testi yeter dedi bir daha kan vermedim 10 11 gün oldu. Şimdi versen çıkar ama kandaMerhaba siz kaç kez kan testi verdiniz acaba bende bugün bat a 4 gün kala testim şöyle cıktı. Eğer varsa bence hcg 20 falandır beklesemmi kan versemmi. Durmadan vermekte istemiyorum
belirtileriniz neler doktora ne zaman gittinizİki kere verdim ben adete 5 gün varken öğrendim 16 çıktı beta iki gün sonra 50 çıktı doktor iki kere kan testi yeter dedi bir daha kan vermedim 10 11 gün oldu. Şimdi versen çıkar ama kanda
25 eylülde ikinci kan testi yaptırmak için gitmiştim haftaya gel dedi kese için bu cumaya randevu aldımbelirtileriniz neler doktora ne zaman gittiniz
Amin canım inş sen nasılsın nası gidiyor hamilelikhadi inşallah bu ay daha güzel gelir size :)
Bi kaç güne başlıcam ovulasyona nasipse sen nasılsın varmı mide bulantısı kusma vsİyi canım cuma gününü bekliyorum doktor randevusu aldım o güne. Sen nasılsın nasıl gidiyor? Diğer kızlar neler yapıyor geldi mi ovülasyon gününüz @evraa4Herseydenbitutam
Yok canım yani sadece iştah artışı var o kadar. İlkinde 5. haftadan sonra başlamıştı bulantı bu da öyle mi olur bilmiyorum ama daha bulantı plmadı henüz. Başla bakalım ovülasyon ile kafa daha net oluyor pik gününü falan görme açısından inşallah Ekim ayı sana uğurlu gelsinBi kaç güne başlıcam ovulasyona nasipse sen nasılsın varmı mide bulantısı kusma vs
Bendede btane test vardı innovita ovulasyon dan cıkan ama bence hassasiyeti baya fazla.25 eylülde ikinci kan testi yaptırmak için gitmiştim haftaya gel dedi kese için bu cumaya randevu aldımbenim aşırı yumurtalıklarım sızladı iğne batmaları oldu zaten ordan tahmin etmiştim ama şu an bulantı vs öyle şeyler yok sadece iştah artışı oldu son bir haftadır :) senin de vardır inşallah yani testte görünüyor şu an ama emin olmak için bi test daha yapılabilir ben aynı gün 3 test yapmıştım durduk yere ümitlenmemek için :)
Test yok sipariş verdim de anca gelirİlkinde görünüyor canım silik çizgi ama ikinci de göremedim yarın bir daha yaparsan koyulaşır
Ayy hayırlı olsunMerhaba siz kaç kez kan testi verdiniz acaba bende bugün bat a 4 gün kala testim şöyle cıktı. Eğer varsa bence hcg 20 falandır beklesemmi kan versemmi. Durmadan vermekte istemiyorum
Hadi inşallah vardırBendede btane test vardı innovita ovulasyon dan cıkan ama bence hassasiyeti baya fazla.
akşam yetişirsem test alcam yoksa yarın
Testin gelmesini bekle bakalım bende Laboquick vardı sabah yaptığımda bi çizgi görür gibi oldum ama yani başkası görse burda çizgi yok der ben bile gördüğüm çizgiyi bir daha göremedimTest yok sipariş verdim de anca gelir
Gözlerimiz bozulacak valla bu testler yüzündenTestin gelmesini bekle bakalım bende Laboquick vardı sabah yaptığımda bi çizgi görür gibi oldum ama yani başkası görse burda çizgi yok der ben bile gördüğüm çizgiyi bir daha göremedimakşama gidip alıç aldım orda belirgindi senin de öyle olsun inşallah
Evet cnm şu an öyleyim :)Gözlerimiz bozulacak valla bu testler yüzündeninşallah bakalım sen gebesin demi
Ayy ne güzel hayırlı olsun canım darısı isteyen herkese inşallahEvet cnm şu an öyleyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?