Testte çok silik çizgi

Hep test etdim hic boyle cikmamisdi 3cu yilimizdayiz insAllah bebeyim olsun cok istiyorum.lutfen boyle test cikipta hamile olan arkadaslar varsa yazsinlar yardimxi olsunlar banada
Bence test bozuk tekrarlasaniz cunku bazen kutularda bozuk cikiyo cikanlarda buna benziyo yeniden bi test alip yapsaniz daha iyi olmaz mi

Bu test erken gosteren bi testdi ama sonra ikincini aldim cubukdu onu denedim hicbirsey cikmadi peki neden boyle cikmisdiki hasas olan testde

Bu yeni test mi bisey gorunmuyo malesef adetiniz geciktimi eger supheleriniz varsa en guzeli kan testiyle onaylamak
Evet sonra bu testi yapdim hicbirsey cikmadi.ama bu biraz ucuz bir testdi.benim adetim 6si oldu ama az oldu miktari oyuzden bir test yapiyim dedim.2gun evvelde doktora gittim rahimde su toplanmis dedi.bende belki bebekdir doktor anlamamisdir diye bir test yapdim

Hmm anladim eger cok akliniza takildiysa bi kan verin isterseniz

Evet çok danlamış canım.
Ikinciyi yaptım 4 damla dediği halde 3 damla damlattim. Daha net çıktı. Bi foto atarsan bakarim

Bellii olmaz canım sen bi daha yap. Silik dahi olsa git kan testi yaptir
Analadim canim.ne yapacagimi artik bilmiyorum doktorum antibiyotik yazmis atmiyorumda korkumda hamile olurum diye of ya bu gun adetimin 11gunu.adetim 6si oldu.az oldu kan.brnde umutlandim.rahimde sivi oldugunu dedi doktor bende belki hamileyimde o yanlis gormusdur diye dusundum of ya biktim artik kimden yardim isdesem bilemiyorum.o kadar test yapdim kan testi yapdirdimki oyuzden artik gitmek isdemiyirum ne yacagimi bilmiyorum.hic testi boyle olan yokmuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…