Merhaba bende 31 haftalik gebegim ben iki kere yaptirdim tetanos asimi bnde gittmistim bir ay sonra yine cagirfilar gittim yaptrdim hatta ordaki hemsire 5 kez vurulmus tetanos asisi dedim sizfemi hamilesiniz yok dedi ben kendim yaptrdim civi igne fln battiginds vs sikintilar olunca korusun diye 10 yil koruyormus dedi
Neden yaptırmam dediniz?İlk oglumda bir kere yaptılar.dogum sonrası yapılıcak dedi saglık ocagı yaptırmadım ve normal dogumdu
İkinci oglu da sezeryan oldum ve hiç tetenoz iğnedi yaptırmadım
şimdiki aklım olsa ilkinede yaptırmazdım
Bizim gelinde ilk cocukta birkez yaptı
ikinciye hamile yapmadılar.
Cocugu ve anneyi korudugunu dusunuyorum iki doz hamileyken bir kez dogimdan sonra diye dydm tam olark arastrma ypmadm vaktm vr diye ama buyuk ihtml yptrrm bnm mantgma uyan yazilar okumstm bir kc tane
Kızlar Merhaba
18. Haftamdayim ve geçen cuma günü sağlık ocağında tetanos aşısı yaptırdım.
Tetanos aşısı yaptıran var mı?
İki doz yaptırmaya gerek var mı?
Sağlık ocağındaki hemşire 1 ay sonrası için tekrar gün verdi 2. Doz aşiya.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Çevremdeki herkese önce soruyorum sonra araştırıyorum ve eksik bişey olmasını da istemiyorum o yüzden yaptrdim bende geneli önemli olduğunu söyledi zaten. Bende ilk dozu yaptirdim sağlık ocağındaki hemsireyi bile soru yağmuruna tuttumevt canım 2 doz yaptırman lazım bende 2. dozumu aralık 16 da yaptırıcam. okadar çok araştırdımki bu aşı konularını gereksiz hiçbirşey yaptırmak istemiyorum ( şeker yüklemesini yaptırmadım mesela ) sonunda yaptırmam gerektiğine emin olduktan sonra yaptırdım aşımı
Çevremdeki herkese önce soruyorum sonra araştırıyorum ve eksik bişey olmasını da istemiyorum o yüzden yaptrdim bende geneli önemli olduğunu söyledi zaten. Bende ilk dozu yaptirdim sağlık ocağındaki hemsireyi bile soru yağmuruna tuttum
Söyle mi böyle mi zararı var mı falan derken yaptirdim bende.
30 + 4 geçen hafta gitmiştim ilk dozu vurulmaya. Geç kaldınız biraz dedi ama problem yokmuş 1 ay sonrasına gün verdi 2 dozu doğum öncesine sıkıştırıcak
Ben iki dozuda yaptırdımKızlar Merhaba
Bende yaptırdım ilkinde çok ağrım. vardı oyuzden 2. olmasam olurmu dedim hemşire 2 doz olmazsa faydasını göremezsin dedi 2. de Allahtan çok ağrım olmadı ben de çok araştırdım ama bebek ic9n önemli olan bir asiymis tedavisi ve telafisi de yok oyuzden yaptırdımKızlar Merhaba
Bende yaptırdım ilkinde çok ağrım. vardı oyuzden 2. olmasam olurmu dedim hemşire 2 doz olmazsa faydasını göremezsin dedi 2. de Allahtan çok ağrım olmadı ben de çok araştırdım ama bebek ic9n önemli olan bir asiymis tedavisi ve telafisi de yok oyuzden yaptırdım
Ben iki dozuda yaptırdım
Doktorum bana 2 doz yapılacağını söylemiştiBende 2.dozu Dr a sorup öyle mi yaptırsam diyorum bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?