Hemen saniyelik mi oluyo yoksa biraz igneyi tutuyomu ordaBen yaptrdigimda hic aci hissetmedim
Hemen saniyelik bir aşı hissetmiyorsun bile... Sonradan hafiften kas ağrısı gibi bişey oluyor ama çok az dayanılmayacak gibi değil... Benim 2. Dozda kas ağrısı olmustu.. aşı yapılırken bakmazsan çabuk biter :)Hemen saniyelik mi oluyo yoksa biraz igneyi tutuyomu orda
Aşıları zaten benim bildiğim sağlık ocağındaki kişiler yapıyor... Madem böyle bişey söyledi korkmana gerek yok.. sonuçta bu kişiler bu işi yıllardır yapıyor kimse işini kariyerini riske atmak istemez... Ben olsam yaptırırım asla risk almam hastane ortamına giricem sonuçta...Ordaki ebeye soledim asi oldum diyede oda tek doz asi yaparz o zman dedi ama yinede korkuyorum yaa ins bi sorun olmaz
Yapilirken acimazsa sonra acirsa sorun yok o an icin korkuyorum sdceHemen saniyelik bir aşı hissetmiyorsun bile... Sonradan hafiften kas ağrısı gibi bişey oluyor ama çok az dayanılmayacak gibi değil... Benim 2. Dozda kas ağrısı olmustu.. aşı yapılırken bakmazsan çabuk biter :)
Yok korkma iğnesi incecik :)Yapilirken acimazsa sonra acirsa sorun yok o an icin korkuyorum sdceztn hic igneye bakamiyorum nedense tansiyonm dusuyo heheh
hamilelere tetenoz aşısı şart. çünkü aşı olunca vücutta antikor oluşuyor ve bu bebeğede geçerek onu koruyor. özellikle kordon kesilirken vs tetenoz kapmasın bebek diye mutlaka yaptırılmalı. altı üstü aşı. korkmayın bu kadar.Bende ebeye soledigimde o zman tek doz yaparz demisti acikcasi yaptrma taraftari deilim bisey olursa diye korkuyorum yaptrmasamda bi sorun olurmu acaba die korkuyorum napcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?