teyzanne(star tv)

bebisim52

Tüm varlığım kızımmm...
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2007
5.054
246
363
Diğer
Star TV'de önümüzdeki günlerde 'Teyzeanne' adında yeni bir dizi başlıyor. İnci Türkay, Murat Serezli ve Erkan Sever'in rol aldığı diziyi Şenol Sönmez yönetiyor. Dizide yıllar sonra birbirlerini bulan, ancak hayatları birbirinden tamamen farklı olan Eda ile Zehra adındaki ikiz kardeşlerin hayatı anlatılıyor.

Üniversite arkadaşı Aylin ile birlikte açtıkları bir ağız sağlığı merkezinin ortağı olan Eda'nın bir gün yaşadığı rezidansa gelen bir ziyaretçi dünyasını alt üst eder.

Eskişehir yetiştirme yurdu müdürlüğünden emekli olan Muzazzez Hanım Eda’ya bir kardeşi daha olduğunu ama ikiz olduğu için kendilerine iki ayrı aileye evlatlık verdiklerini söyler. Bir anda neye uğradığını şaşıran Eda, ikizi olup olmadığından emin olmak için Kocataş gecekondu mahallesinde bulur kendini. Verilen adresteki gecekondunun kapısını çaldığında kendisine tıpatıp benzeyen ikizi açar kapıyı… Yılladır kendilerinden saklanan gerçekle bir anda yüzleşen iki kardeş uzun uzun sarılırlar birbirlerine… Dünyaları farklı olsa da konuşacak çok şeyleri vardır…

Diş hekimi olan Eda çocuk yapmaktan korktuğu için evlenmeye hiç yanaşmamıştır. Kendisinin peşinde olan Ömer’in baskılarına rağmen iyi bir eş olamayacağını ve kariyerini düşünerek evlilik tekliflerini reddetmiştir. Zehra ise varoşların şaşmaz kuralı gereğince genç yaşta evlenip üç çocuk yapmıştır. Gülşah (8) , Defne (6) ve Elif (4) Yıllar önce eşinin ani ölümüyle üç kızıyla bir başına kalan Zehra tekstil atölyesinde işe girerek orada overlokçu olarak çalışmaya başlamış. Bir gecekonduda zorluklar içinde de olsa çocuklarıyla mutlu mesut bir hayat sürmekte olan Zehra babalarının ölümüyle ortada kalan üç kızının kendisine daha bir sıkı bağlandığını anlatır. Ancak yıllar sonra birbirini bulan iki kardeşin kavuşması uzun sürmez. ıkizlerin yolları kesiştiği gün ayrılır…

Teyze, anne yarısı ise eğer? Süreç Film/Ali Gündoğdu yapımcılığında, yönetmenliğini Şenol Sönmez'in üstlendiği, senaryosu Gani Müjde'ye ait olan, başrollerini ise ınci Türkay, Murat Serezli ve Erkan Sever'in paylaştığı Teyzanne yakında Star TV'de. Eda ve Zehra birbirlerini yıllar önce kaybetmiş ikiz kardeş.Hayat onları tam birleştirdiği anda bu sefer tamamen ayırır.Zehra hayatını kaybederken, Eda Zehra'nın çocuklarıyla beraber Zehra gibi yaşamaya başlar. Ee tabi ki boşuna teyze anne yarısıdır dememişler.

benimde biricik teyzem annem gibidir:1hug:!herzaman yanımdaa.s izleyelim bakalım!

benim hoşuma gitti fragmanladan komedi zaten artık gülmeye ihtiyacımız var dramlardan sıkıldım artık.

benimde teyzem benimle kankadır herlafı ederiz arkadaş gibi alt alta üst üste boğuşuruz bu yaşta

bnmde hoşuma gitti ızlerım bıraz
karfama yatarsa ızlemeye devam....
ınci Türkayı zaten çok beğenırımde

cuma günleride aşk yakar var inş saat denk gelmezde izlerim.hangi kanalda dizi var ben orda zaten bi papatyam binbir gece ve kadınlar ve kurtlar vd izlemiyorum arada bakıyorum ama oda diğer dizilerin reklam aralarında.

Bunu da mı pazar gününe koymuşlar. Niye yeni başlayan bütün diziler hafta sonları benneyaptımki

Şuan izliyorum diziyi.
Çok klasik bir hikaye ama özellikle bayanların sevdiği bir klasik.
Tabii saçma tarafları çoook fazla ama kızım şuana kadar 1 saat 10 dk. dır gözünü kırmadan seyrediyor.
Ehhh bizimde gözümüz mahkum seyredeceğiz. Ama çok da şikayetçi değilim.
Şimdi reklam başladı. Tam 70 dk. aralıksız yayınladılar her ilk bölüm gibi.

allahım ya gerçekten böyle salak ve insanları ayıran tezgahtarlar varmı bilemiyorum bende yaptım zamanında ama hiçkimseyi kırmadım.insanları görünüşüne göre yargılayan insanlar aşşalık insanla r bence.

ama çok üzüldüm ya öyle davranışa maruz kalan insanlar için

Dün akşam kızımla beraber seyrettik yine diziyi, hoştu aslında.
Umarım daha aksiyonlu bir hale gelirde daha heyecanla seyrederiz.

ya bu eda neden zafere doğru ilerliyoki ömer bence dahada yakışıklı ve sempatik.zafer ayy çok duygusal birlar bir laflar offfffffff sıkıyo zafer ben,i ama ömer çok tatlıya

:) sız tv den zıleyın ben yakından bızm mahalede cekıorlar artık oogg geldı hergun gormekten bıde sahnelerı tekrar edıorlarya ondan gulmekten oluorum ben artık tv de ızlemıorum nerde ne oldugunu bılıorum :) ama yakından bı gorsenız cok sekerler gel 4 ol olmadı okeyden 2 ol hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…