• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teyzem , Halam , Eniştelerim , Dayım , Yengem , Vee hatta kuzenlerim bile off bıktımm

kimsenin senin hayatina karismasina izin verme simdi sirf onlar dedi diye evlencek degilsin hadi diyelim öyle bir sey oldu evlendin mutlu olamadin ne olacak vijdan azabi cekmezler mi ??? sen kimseyi karistirma hayatina öyle dediklerindede kulak asma evet bazen gercekten zor durumda kalabilirsin ama sinirlerine hakim ol ve de ki bu benim hayatim ve kimsenin müdahale etmesini istemiyorummm...iste bu kadar hersey bundan ibaret---ALLAH yardimcin olsun bu aradaa...

Siz zaten nişan kıyafetinizi almamışmıydınız? :delphin:

Bu ne perhiz ne lahana turşusu...

Bu yaşta evliliğe gönüllümüsünüz, değil misiniz belli değil...

Ben de sizden birşey anlayamıcam sanırım,kafa karıştırıyor yazdıklarınız,bi evlenirim,bi evlenmem,bi ne zaman evlenmsem ,bi nişan kıyafeti aldım,cidden çözemedim :)

Hee ya... :delphin:

Bir yandan çeyiz düzüyor kıyafet bakıyor, bir yandan evlenmem diyor...

Anlamadım gitti... :kahve:

vereliniortak bu konuyu görünce şaşırdım dogrusu..yaoowwwsss çeyizini gördük nişan elbisesini gördük..tüm hazırlıkların neden bu kadar erken o zaman ...
eski erkek arkadaşınla barışmak falan istiyordun hatta...

sanırım şuan bunalımda sın...seni bunaltmış da olabilirler..

kısmet ne zamansa o zaman olur..boşver elalem ne derse desin canım:teytey:

MEYİN 24 YAŞINDAYM VE 20 YAŞINDA EVLENDİM
ÇOK ÇOK erken evlendim benim bu aklım olsaydı kesinlikle evlenmezdim 25 yaşımdan önce evlenmemeliydim

Dert ettiğin şeye bak:) hayat senin hayatın neden onlar öyle söylüyorlar diye bunalıma giriyosun? cevap bile vermeye değmez şekerim. sen bildiğin yolda ilerle ve cahille cahil olma.yerimseniben

Daha cok kücük yastasın canım ya ne bu acele.Hadi hala,dayı,teyze neyse de evde kaldın diyen kuzenin hangi akılla bunu diyebiliyor.

Kulak asma bosver.Benim ailem allaha sükür hep gec evlilikten yanalar.Babam annem gec evlenmis babam arada ne evlenmesi 30'da diye takılır.Annen senden yanaymıs ne güzel iste gerisi bos.:1closedeyes:

Şimdiki aklım olsa evlenmek için 30 uma kadar beklerdim :delphin:

kesinlikle katılıyorum ne acelem varsa bende 18 yaşında evlendim çok iyi bi eşim ve evliliğim var ama şimdiki aklım olsa hayatta o yaşta evlenmezdim şimdi bakıyorumda yeğenlerime 18 yaş çocuk gibiler daha ya size evde kaldın diyenlere sizde ben hayatımı doya doya yaşayıp öyle evlencem deyin sizi kıskandıklarınada eminim boşverin gitsin

bekarliginizin tadini cikarmaya bakin
bu yasta evlilik bence cok erken
evlenirsenizde bu yasta bekarlara özenirsiniz

bu benim fikrim tabi
herkesin düsüncesi farklidir

sen onlara koşun koşun çok matah bişey sanki aceleniz ne :) diye cevap ver
boşveeeeeeeeeeeeeeer
hiç takma boşver canım ya he kaldım de nolcakki
sen snei biliyon sdevgilini biliyon
şimdi aceleyle evleniversen ne olacak ki daha mutlu mu olacaksın onları mutlu etmek için

:)
boşver ya

Kulak asma cnm boşver...Sana evde kalmışsın diyene ; Senin kadar muhtesem güzel ve zeki değilim ya o yüzdendir dersin :)))))))))) Hayat senin , ne hissediyorsan onu yaşa , ben 28 yasındayım 10 gün sonra düğünüm var hersey yolunda ama hala daha erkenmi diyorum kendi kendime..

sen elalemi neden takıyorsun ki boşverr. banada derlerdi evde kalıcan diye hiç takmazdım üstüne alfı oturttururdum. meslea bir tanıdığımızın gelini " bizim oralarda olsan sana evde kalmış derlerdi" dedi. bende sizin oradaki kızlardan üstünlüğüm nasıl belli olacaktı yoksa dedim şişti kaldı. sonra anneme söyledim oda bir güzel lafı koymuş ohhh. 27 yaşımda evlendim ve evlendikten sonra annem yine geç evlendi ama aslan gibi damadım var kızımı kimseye muhtaç etmiyor demiş yine şişmiş hepsi. bir kerede babaannem çocuk yap yoksa geç kalırsın olmaz demişti bende 40 yaşında evlenip doğuranlar var acelem yok kocama doyamadım daha demiştim. oda şişmişti :))))
neden kendinizi üzüyorsunuz lafı yapıştırın olsun bitsin. elalemin ağzı torba değilki büzesin söylerler boşvereceksin.

şuan 22 yaşımdayım 9 aylık evliyim
evlendim başım göğe ermedi arkadaşım
pişmanda değilim,sevdiğim için ben istedim evlendim...
Evde kalmış statüsüne girmiyorsun
söyleyenler halt etmiş
sen insanların sözüne kulak asma
bizim milletimiz bayılır böyle şeylere
benim ailem evlenme kararıma saygı duydu ama
gerek annem gerekse babam hep yaşımın
küçük olduğunu,biraz daha beklemem gerektiğini
herzaman söylediler...Etrfaımdaki kimseyede laf
düşmezdi konuşturmam..
Bu benim hayatımsa nezaman nerde neyapacağımı
ben bilirim ve kararıda ben veririm.
kendileriküçük evlenmişte neolmuş sanki :S
marifet değil arkadaşım,sen nezaman istiyorsan ozaman evlen
Bu işler yaşa bakmaz...hazır olup olmamaya,doğru insanı bulup bulmamaya bakar.
hakkında herseyın hayırlısı olsun.

bu konuyla alakalı dün akşam kızımla aramızda geçen bir diyalog bu arada kızım 6 yaşında kızım bana ana sınıfındaki stajyer öğretmen ablalarından bahsediyo bende ona ne kadar güzel bak okuyolar öğretmen olcaklar sende okuda öğretmen ol dedim ben olamadım keşke okusaydım zamanındada bende olsaydım bi öğretmen dedim 6 yaşındaki kızımdan gelen cevap TABİ SEN ÇOCUK YAŞTA EVLENDİN ONDAN OLAMADIN DEDİ bide bana tabi o yaş çocuk yaşı demezmi ben kalakaldım doğru söze ne denir

seni çok iyi anlıyorum benim memlekttede kızlar görücü usulü değil ma 10 günlük sevgililerine kaçabilecek kadar cahil yaşta evlenebiliyorlar 16.17.18. yaşındaki kızların düğününe gidip çok göbek attım çevrem artık 21 yaşındayım evde kalmış muamelesi yapıyorlar evlensen bir dert evlemesen başka bir dert çalışıyorum patronlarım patronlarımın arkadaşları seni evlendirmiyormuyuz evlendirmiyormuyuz herkese dert oldu..takma boşver e azından sevgilin var acele etmeyin.

1- lafları kafana takma. 22 yaşında kıza evde kalmış diyen kusura bakma ama cahil, okumamış, köylü zihniyetidir.
2- Sana bunları söyleyen akrabalarınla fazla içli dışlı olma, ev gezmelerine çok gitme, kendi uğraşlarınla ilgilen.

Ben bu yorumlardan sonra evlenmeyi düsünmüyorum acıkcasıı.eyvahedigeldismile

Nedir sizi bu kadar evlilikten sogutan? Zaten önümde bi hayli zaman vardı.

Benim icin suan evlilik erken ama bu KK'dan sonra hic tam zamanı olmayabilir.bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Back
X