Teyzem için ne yapabilirim ?

Enişte bey hem teyzeyi hem flört ettiği bayanı idare ediyor, face de fotolar falan var sarmaş dolaş flört ettiği hanımla. Teyze hanimda saplantılı es bırakmıyor ağlıyor falan :kahve:
Ay canım valla kısa ve öz şeyleri severim şimdi anladım sağolasın :KK36: konu sahibesi : teyzen açısından sıkıntı yoksa sen neden dertlendin ki..boşverrr

Ay canım valla kısa ve öz şeyleri severim şimdi anladım sağolasın :KK36: konu sahibesi : teyzen açısından sıkıntı yoksa sen neden dertlendin ki..boşverrr
ama o bir kadın neden kendini ezdiriyor neden az da olsa gurur yok. valla ben kaldıramadım bu olayı o niye kabulleniyor ne dersem vazgeçer _

Kimse kusura bakmasında, çulsuz enişteni mi bulmuş kadın büyü yapacak ?
Kim bilir enişte bey ne işler çevirdide kandırdı öteki kadınıda :sopa:
Yoksa kadın napsın hem evli hayatı yaşayan hem çulsuz hem kumarbaz hemde ortalıkta '' bana büyü yaptı beni kurtarın'' diye feryat eden adamı :KK45:
Anlattıklarından eniştenin her türlü pisliği çevirebilecek bi karaktere sahip bi adam olduğunu çıkardım.
Teyzene de iki çift laf ederdim ama neyse :KK55:

teyzem çalışıyor zaten kirayı o ödüyor ve marketi falan teyzem yapıyor

Sizin ailenin kadınlarında ırsi galiba bu kocaya bağımlı hissetme.
Bence hiç karışma bırak kendileri çözsün. Rezillik paçadan akıyor resmen. Teyzen zamanında hazır boşanmışken sepetleseydi şimdi banane deyip çekilebilirdi ama bile bile lades olmuş.

Kimse kusura bakmasında, çulsuz enişteni mi bulmuş kadın büyü yapacak ?
Kim bilir enişte bey ne işler çevirdide kandırdı öteki kadınıda :sopa:
Yoksa kadın napsın hem evli hayatı yaşayan hem çulsuz hem kumarbaz hemde ortalıkta '' bana büyü yaptı beni kurtarın'' diye feryat eden adamı :KK45:
Anlattıklarından eniştenin her türlü pisliği çevirebilecek bi karaktere sahip bi adam olduğunu çıkardım.
Teyzene de iki çift laf ederdim ama neyse :KK55:
o kadınla kuzenim telefonda konuşmuş kadınla plan yapmışlar annesinin boşanmasını istedikleri için kadın teyzemin hakkında dediklerini ses kaydına almış kuzenim eniştemin o kadın hakkında dediklerini ses kaydına almış
ikisi hakkında da atıp tutuyor neler diyor ondan nefret ediyorum falan
iki kadında kendisi hakkında konuştuğu iğrenç kelimeleri duyuyorlar, ama ikisi de vazgeçmiyor

sizin aile hep bir dallas hep bir yalan rüzgarı:işsiz: bu kadar anormalin arasında nasıl normal kalmayı başarıyorsunuz

Sizin ailenin kadınlarında ırsi galiba bu kocaya bağımlı hissetme.
Bence hiç karışma bırak kendileri çözsün. Rezillik paçadan akıyor resmen. Teyzen zamanında hazır boşanmışken sepetleseydi şimdi banane deyip çekilebilirdi ama bile bile lades olmuş.
evet bu doğru ırsi sanırım 3 teyzem ve annem aldatılıyor biliyorlar ve devam ediyorlar pes

sizin aile hep bir dallas hep bir yalan rüzgarı:işsiz: bu kadar anormalin arasında nasıl normal kalmayı başarıyorsunuz
daha diğer teyzemlerden ve evli olan adamlarla sevgili olan 3 tane kuzenimden bahsetmedim bile :(((
kafayı yemek üzereyim

o kadınla kuzenim telefonda konuşmuş kadınla plan yapmışlar annesinin boşanmasını istedikleri için kadın teyzemin hakkında dediklerini ses kaydına almış kuzenim eniştemin o kadın hakkında dediklerini ses kaydına almış
ikisi hakkında da atıp tutuyor neler diyor ondan nefret ediyorum falan
iki kadında kendisi hakkında konuştuğu iğrenç kelimeleri duyuyorlar, ama ikisi de vazgeçmiyor
Yalan rüzgarına dönmüş, artık bu işi kimsecikler çözemez :KK53:
Bence en güzeli teyzeni bu adamdan bi şekilde vazgeçirmeye, vazgeçmesi için ikna etmeye çalışın. Nikah yok bi şey yok arada. Kovun adamı gitsin :KK53::KK53:

Yalan rüzgarına dönmüş, artık bu işi kimsecikler çözemez :KK53:
Bence en güzeli teyzeni bu adamdan bi şekilde vazgeçirmeye, vazgeçmesi için ikna etmeye çalışın. Nikah yok bi şey yok arada. Kovun adamı gitsin :KK53::KK53:
ne desem vazgeçmedi ama ben de vazgeçmicem akşam biraz daha konuşayım bakalım

Back
X