• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teyzemin oğlu...

benim tezyezimin oğluyla diğer teyzemin kızı evli.
daha küçücük cocuklarken sen benim gelinim olacaksın
damadim olacaksın diyerek akıllarına düşürmüşler.
16 yasina gelince yüzük taktılar ki kıza talip çıkmasın.20 ki yaşlarda evlendiler.
yani var mi var ama yanlış bana göre.
hem sağlık hem psikolojik bir sürü zararı var.
arkadaş edinin.farklı insanlar taniyin.mutlaka etkileneceginiz biri çıkar karşınıza.
iki oglumunda akrabayla evlenmeyi tercih etmesi yerine bambaşka kültürden ırktan biriyle evlenmelerini tercih ederim.mümkünse evlilik borç ve ortalık ta akrabadan koşarak uzaklaşmak lazım.
kuzenin kardeş gibi göstermek ailerde başlıyor bana göre.daha 5 yaşında çocuğuma kuzenini o senin kardeşin bizim kızımız diye sevdiriyorum.ilerde başka gözle bakarsa oglumdan şüphe ederim.
o yaşlarda siz duş alip bakarken, başını kucaginiza koyup film izlerken aile bireyleri neredeydi?
size değil böyle sorumsuz ailelere deli oluyorum.16 yaşında kızımı kuzeniyle kardeşi sayılır diye başbaşa bırakıp el ele diz dize filmde izletemem.kardeş gibi görmek için bile bazı sınırlar olmalı.
bana göre kardesle kardeş arasında bile sınırlar olmalı.
konunun fake olduğunu düşünmüyorum.
böyle şeyler yaşanıyor.

Sen ciddi misin yoksa dalga mı geçiyorsun? Bence dalga geç. Nasıl zihniyetsiz bi yorum. Kardeş sayılır onlar tabii ki ve benim gözümde ensest bi ilişki. Böyle evlendiriyolar akrabaları yarım akıllı çocuklar doğuyor sonra. Yapmayın ya valla boşuna oksijen israfısınız.

sen saçmalıyorsun bu ülkede milyonlarca insan akrabasıyla evleniyor herkes yarım akıllı mı herkes ensest mi dinen de devleten de öyle bir kural yok nerden çıkıyor bu iş . pekala evlenebilirler. oksijen israfı da sensin düzgün konuş.

Mantıken akraba evliliği olmaz/olmamalı.
Her ne kadar bu Arabi kültür iliklerimize kadar işlemiş olsa da bu genetik hastalıklara kapı açan toplum sağlığını bilmem kaç kuşak boyunca etkisi altına alan sıkıntılı bir durumdur.
Akraba evliligi olmaz diye bsy yok arabi kultur de degl bn bn yabanciyim bizim ailede de akraba evliligi var bnm ablamda teyzemin ogluyla evli tabiki herkesin ayri fikri var szn icin yanlış olabilir ama baskalar icin dogru olabilir kesinlikle olmaz diyemeyiz kusura bakmayin szi alinti yaptim kesinlikle kotu amacla degl arabi kultur dediginiz icin szi alinti yaptim bn yabanciyim bizim ulkede de akraba evliligi var yani herkesin dusuncesi ayri

Sen ciddi misin yoksa dalga mı geçiyorsun? Bence dalga geç. Nasıl zihniyetsiz bi yorum. Kardeş sayılır onlar tabii ki ve benim gözümde ensest bi ilişki. Böyle evlendiriyolar akrabaları yarım akıllı çocuklar doğuyor sonra. Yapmayın ya valla boşuna oksijen israfısınız.
Hicte yarim akilli cocuk olmuyo cocuklari sz turkiyede yasiyosunuz hele bi turkiyede cok akraba evliligi var hepsinin cocugu yarim akilli olmuyo bu

sen saçmalıyorsun bu ülkede milyonlarca insan akrabasıyla evleniyor herkes yarım akıllı mı herkes ensest mi dinen de devleten de öyle bir kural yok nerden çıkıyor bu iş . pekala evlenebilirler. oksijen israfı da sensin düzgün konuş.
Bnce hic vaktini bosa harcama canm dunyada akraba eligi en cok turkiyede oluyo ve hic aklsz cocuklar dogurmuyo ve dedigin gibi dinen de kanunen de yasak degl zaten kardeş sayilsaydi kanunen de yasaklanirdi herkes bizim gibi düşünmüyor ama boyle kinamadan herkes fikrini bildirmeli bnce ama maalesef kimse tek fikrini bilmirmiyo kiniyor

Bana yorum yazan akraba evliliğini normal karşılayanlar siz devam edin. Ben Türkiyede bunlar yaşanıyor diye kabul etmicem bu durumu. Abim kardeşim dediğim insana kalkıp aşk gözüyle bakmak bence akıl işi değil. Neyseki çevremde sizin gibi düşünen insanlar yok.

Ben bu banyo yaparken gelip izleme olayına takıldım ya.
Naptı geldi küvetin yanına yerleşip mi izledi. :KK53:
Yoksa eski erotik yeşilçam filmlerinde olurdu, oturma odasında kadın leğenin içinde yıkanırken camdan izlerdi adam.
Öyle bişey mi , nasıl bir eviniz var, evde hiç insan yok mu?
Allah iyiliginizi versin ya hic gulesim yoktu cok guzel en guzel yorumu sz yapmissiniz valla cok guldum:KK70:

Akraba evliligi olmaz diye bsy yok arabi kultur de degl bn bn yabanciyim bizim ailede de akraba evliligi var bnm ablamda teyzemin ogluyla evli tabiki herkesin ayri fikri var szn icin yanlış olabilir ama baskalar icin dogru olabilir kesinlikle olmaz diyemeyiz kusura bakmayin szi alinti yaptim kesinlikle kotu amacla degl arabi kultur dediginiz icin szi alinti yaptim bn yabanciyim bizim ulkede de akraba evliligi var yani herkesin dusuncesi ayri

Nerelisiniz ?

Direk kimayi yerine fikrinizi bildirebilirsiniz tabiki herkesin dusuncesine saygim sonsuz ama Cocuklari aklsz dogu demk bana gore yanlis Farkndaysaniz sze saygiszlik yapmiyorum bn sadece fikrimi bildiriyorum amacim tartismak degl onuda soylemis oliyim

Rusiyaliyim ama turkiyede evliyim yanlis anlamayin lutfen sadece fikrimi bildirmek istedim kotu bsy soylediysem hakkinizi helal edin

Yanlış anlamadım sadece merak ettim Rusyalıyım derken etnik kökeniniz Rus değil ama değil mi ? SSCB döneminde bir araya gelinmiş bir etnik yapı var,aslen kökeniniz nedir (tacik,tatar,azeri,kazak vs gibi)

Belki de çok şeye müsamaha gösterdin ve gözünde basitleştin. Yani bi erkeğe sevgini gösterirsen ulaşmak için çaba göstermez. Banyo da izlemesi senin seslenmemen falan o zamanlar güzel gelmiştir. Ama büyüyünce hoşuna gitmemiştir bu durum. Çünkü insanın ergenlik çağıyla yetişkinlik kafası aynı olmuyor.

Back
X