- 5 Nisan 2013
- 1.493
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi Gelinlikcagindakikiz
Bu kuzen demis yine, murat
Ben de ayni fikirdeyim de bu konularda hep savas cikiyo burda, o yuzden dedim..
Neyse o zaman fikrimi söyledim susuyorum artik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kuzen demis yine, murat
Ben de ayni fikirdeyim de bu konularda hep savas cikiyo burda, o yuzden dedim..
Sen ciddi misin yoksa dalga mı geçiyorsun? Bence dalga geç. Nasıl zihniyetsiz bi yorum. Kardeş sayılır onlar tabii ki ve benim gözümde ensest bi ilişki. Böyle evlendiriyolar akrabaları yarım akıllı çocuklar doğuyor sonra. Yapmayın ya valla boşuna oksijen israfısınız.
Murat beyin yanında kuzenler masum kalıyor tövbe tövbeHep bu Murat Başoğlu yüzünden patladı bu konular,toplum nabzını ölçüyorlar herhal![]()
Akraba evliligi olmaz diye bsy yok arabi kultur de degl bn bn yabanciyim bizim ailede de akraba evliligi var bnm ablamda teyzemin ogluyla evli tabiki herkesin ayri fikri var szn icin yanlış olabilir ama baskalar icin dogru olabilir kesinlikle olmaz diyemeyiz kusura bakmayin szi alinti yaptim kesinlikle kotu amacla degl arabi kultur dediginiz icin szi alinti yaptim bn yabanciyim bizim ulkede de akraba evliligi var yani herkesin dusuncesi ayriMantıken akraba evliliği olmaz/olmamalı.
Her ne kadar bu Arabi kültür iliklerimize kadar işlemiş olsa da bu genetik hastalıklara kapı açan toplum sağlığını bilmem kaç kuşak boyunca etkisi altına alan sıkıntılı bir durumdur.
Hicte yarim akilli cocuk olmuyo cocuklari sz turkiyede yasiyosunuz hele bi turkiyede cok akraba evliligi var hepsinin cocugu yarim akilli olmuyo buSen ciddi misin yoksa dalga mı geçiyorsun? Bence dalga geç. Nasıl zihniyetsiz bi yorum. Kardeş sayılır onlar tabii ki ve benim gözümde ensest bi ilişki. Böyle evlendiriyolar akrabaları yarım akıllı çocuklar doğuyor sonra. Yapmayın ya valla boşuna oksijen israfısınız.
Tam erotik hikaye girişi tadında bir konu olmuş. Film izlerken değdirmeler, bir flört yöntemi olarak banyo yaparken gözetleme vs.
Bnce hic vaktini bosa harcama canm dunyada akraba eligi en cok turkiyede oluyo ve hic aklsz cocuklar dogurmuyo ve dedigin gibi dinen de kanunen de yasak degl zaten kardeş sayilsaydi kanunen de yasaklanirdi herkes bizim gibi düşünmüyor ama boyle kinamadan herkes fikrini bildirmeli bnce ama maalesef kimse tek fikrini bilmirmiyo kiniyorsen saçmalıyorsun bu ülkede milyonlarca insan akrabasıyla evleniyor herkes yarım akıllı mı herkes ensest mi dinen de devleten de öyle bir kural yok nerden çıkıyor bu iş . pekala evlenebilirler. oksijen israfı da sensin düzgün konuş.
Ben bu banyo yaparken gelip izleme olayına takıldım ya.
Naptı geldi küvetin yanına yerleşip mi izledi.
Yoksa eski erotik yeşilçam filmlerinde olurdu, oturma odasında kadın leğenin içinde yıkanırken camdan izlerdi adam.
Öyle bişey mi , nasıl bir eviniz var, evde hiç insan yok mu?
Akraba evliligi olmaz diye bsy yok arabi kultur de degl bn bn yabanciyim bizim ailede de akraba evliligi var bnm ablamda teyzemin ogluyla evli tabiki herkesin ayri fikri var szn icin yanlış olabilir ama baskalar icin dogru olabilir kesinlikle olmaz diyemeyiz kusura bakmayin szi alinti yaptim kesinlikle kotu amacla degl arabi kultur dediginiz icin szi alinti yaptim bn yabanciyim bizim ulkede de akraba evliligi var yani herkesin dusuncesi ayri
Ya öyle değil mi ama benim gözümde öyle sahneler canlandı direkt.Allah iyiliginizi versin ya hic gulesim yoktu cok guzel en guzel yorumu sz yapmissiniz valla cok guldum
Rusiyaliyim ama turkiyede evliyim yanlis anlamayin lutfen sadece fikrimi bildirmek istedim kotu bsy soylediysem hakkinizi helal edinNerelisiniz ?
Valla sayenizde bnmde gozumde canlandiYa öyle değil mi ama benim gözümde öyle sahneler canlandı direkt.![]()
Rusiyaliyim ama turkiyede evliyim yanlis anlamayin lutfen sadece fikrimi bildirmek istedim kotu bsy soylediysem hakkinizi helal edin