Teyzemin sorunu ne?

cubeda

Guru
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2009
183
14
318
İstanbul
Nasil başlasam bilemiyorum...
Teyzem bana bildiginiz taktı bu çocukluktan beri boyle ama ben farkında değildim.
Ben hep onunla iyi geçinmeye çalışırım fakat o hep bır kavga çıkarırdi hatta benim sırdaşimdi bütün sırlarımı biliyor (
Aramızda cok yas farkı yok 3 yas var.beni her zaman cok kıskanıyor herneyse konuya giriyim ben teyzeme yengem hakinda bır seyler anlatım oda gidip bunlari dayıma anlatmış ve bütün akrabaları bana düşman etti evet herkes beni arkadan konusan biri olarak biliyo
O 21 yasında olmasına rağmen ne markaj yapmiyo kasini almıyor hatta topuklu bile giymiiyo onun kalbinide kirmak istemiyorum ama gercekten cok bakimiz cirkin demek istemiyorum ama kendine hiç bakiyo herseyde beni kendi ile kiyasliyo yasını sorsanız herkese 18 diyo.
Bır gun okuldaydim bır eve geldim odam karıştırılmış elbiselerim giyilmis falan sok oldum sonra bana tekefonumun saatini duzeltirmisin dedi tuvalete girdi bende resimlerine baktım ne goriyim benim elbiselerimle fotoraf çekilmiş
Ben istanbulda yasıyorum teyzem istanbulda yaşamıyor sadece yazın bura geliyo her geldiginde kavga çıkarıyor artık gercekten bıktım sizce teyzemin sorunu ne

sanki herhangi bir arkadasinizdan bahseder gibi yazmisiniz..

ayni yasta sayilirsiniz ama su dediginiz seyler cok cirkin..

onada böyle konusuyorsan sorun odur

Bende makyaj yapmam
Topuklu ayakkabı alır alır ama hiç giymem
Moralimi bozdunuz valla

Kıyafetini denemiş resim çekilmiştir
Teyzen bu, yaşıt sayılırsınız
Heves etmiştir
Takmayın bunları

Bende makyaj yapmam
Topuklu ayakkabı alır alır ama hiç giymem
Moralimi bozdunuz valla

Kıyafetini denemiş resim çekilmiştir
Teyzen bu, yaşıt sayılırsınız
Heves etmiştir
Takmayın bunları

ikinizin davranışları da bi garip...
tek taraflı değil, emin ol...

Sırlarınızı paylaşacak kadar yakınsınız ama kıyafetinizi deneyip fotoğraf çekinince bu kadar tepki veriyorsunuz enterasan.Ayrıca bende pek makyaj yapmam,topuklu ayakkabım yoktur,elbisem dahi yoktur çünkü rahatıma düşkünümdür,biraz utangaç ve çekingen olduğum içinde sanki bunları giyip gezsem herkes bana bakıcakmış gibi hissederim diye ne alırım ne giyerim.Bu beni bakımsız ve çirkin mi yapar.Kaşımıda almam ortasında tek tük çıkanları alırım o kadar.O zaman teyzenle benim vayy halime desene.
Tamam teyzenizinde yaptığı doğru değil sizinle konuştuğunuzu hemen yetiştirmiş ama sizin tepkilerinizde pek normal değil.

Teyzenden dert yaniyorsun ama seninde yaptiklarin cok ayip!
Al birde burdan bak:

Dedikodu yapiyorsun
Makyaj yapmayan, kas almayan, topuklu giymeyene, bakimsiz cirkin diyorsun.
Telefon karistiriyorsun
Teyzene gerizekali diyorsun.

Cok cok ayip!

Sen onun fotoğraflarına bakarken izin almadınsa bence onun da kıyafet giyerken izin almasını istememelisin.

Bence iğneyi kendine çuvaldızı ona batır. :)

Ayrıca dayın onun kardeşi, belki yengen davranışlarına dikkat etsin diye söylemiştir. :)

Birinin arkasından konuşursanız başınıza geleceklere de katlanırsınız.
Aranızda 3 yaş var ama saygı yok. O sizin teyzeniz ve siz ona saygı duymak zorundasınız.
Çirkin demeye çekiniyosunuz ama gerizekalı yazmakta bir beis görmüyorsunuz!
Bence sorun sadece onda değil, karşılıklı.

bence teyzene çekmişsin,tıpa tıp aynısınız hatta.

üzerine vazife olmayan ne kadar çok şeyden dert yanıp senden 3 yaş büyük teyzene gerizekalı sıfatını uygun görmüşsün.. yazık..

Sizi ne ilgilendiriyor baskasinin bakimsiz olup olmadigi herkes kendisinden sorumludur.
Baskasinin arkasindan konusmussunuz iste, ne diye baskalarinin arkasindan konusuyorum diye biliyorlar diyorsunuzki..
Teyzenizde nekadar kötü de size davransada gerizekali teyzem diye hitap etmeniz cok saygisiz.

bence teyzene çekmişsin,tıpa tıp aynısınız hatta.

üzerine vazife olmayan ne kadar çok şeyden dert yanıp senden 3 yaş büyük teyzene gerizekalı sıfatını uygun görmüşsün.. yazık..

Benden çok yaşayacaksın Kadesacım inşallah
Aklımdan da bu geçmişti

Benimde yeğenim var ve aramızda az yaş farkı var..
Teyzeden ziyade ablası olarak görür beni
Böyle bi kelimeyi değil bana bi yabancıya bile kullanamaz benim yanımda

Konu sahibi 18 olduğunu söylüyor ama ben 06 filan sandım

Son düzenleme:
benden 5 yaş küçük 2 kız yiğenim var arkadaş gibiyizidir.annelerine anlatamadıklarını mevzularını bana anlatırlar.manita gibi

kıyafetlerimizi,çantalarımızı,ayakkabılarımızı paylaşırız yeri geldiğinde.

kimi zaman olurki öfkelenir bağırırım gibi zaman olurki onlardan off teyze saçmalıyorsun laflarını duyarım.

şimdi yazılanları okuyunca tırstım acaba bende mi gerizakalıyım

o kadar rahatsızsanız görüşmeyin bitsin. teyzeniz olması bişeyi değiştirmez. ayrıca madem sizin gözünüzde bakımsız çirkin o zmn neden insanlara yaşım 18 demesini takıyosunuz, sanki 18 ile 21 yaşındaki insan arasında görünüş olarak çok fark varda
o sizden izinsiz elbiselerinizi giymiş sizde onun telefonunu kurcalamışsınız.
bence teyzemin sorunu ne yanlış bir soru, doğru soru ikinizinde sorunu ne?

Ilgınc bence alma onu evıne bıle cok fesat baksana ben olsam mrb mrb bıttı gıttı yeter ahaaaaa ıste fazlasınzararnkıskanıyo daaaaaaa ne olsun

Bence senin sorunun ne? O çok rahat davranıyor.. kimse yargılayamaz bunu ortam müsaitmiş gitmiş giymiş elbiselerini. Annen izin vermeseydi madem diyelim ki o bilmiyor böyle şeyleri..
Sen de küçüklüğünden beri tanıyorsan kızı anlatmasaydın madem özelini derinlere kadar. Ayrıca yengen hakkında konuşmuşsun ; herkes beni dedikodu eden biri olarak biliyor demişsin ya zaten etmişsin dedikodu. Teyzeni boş ver sen kendine bak.

bence tüm bunlara sebep olan tek şey yani teyzenin tek sorunu senin gibi bi yeğeni olması... ha bi de makyaj yapmayı bilmemesi

Bende makyaj yapmıyorum yani makyaj yapmayı sevmiyorum topuklu ayakkabı giymiyorum spor ve babet giyerim başkada giymem şimdi bende çirkin oldum size tavır almaları normal çünkü arkasından dedikodu yapıyorsun size cehpe almalarını göze alacaksın ayrıca telefonu size saatini düzelt diye vermiş fakat siz telefonunu karıştırmıssınız ve teyzenize gerizekalı diyorsunuz sevmek zorunda degilsiniz ama gerizekalı gibi bir cümle kuramazsınız ayrıca teyzeniz sadece çok rahat birisi heralde sizden habersiz kıyafetlerinizi giydigine göre bu konuda hak verebilirim bende eşyalarımın karıştırılmasını sevmem ama diger konularda hak vermiyorum

keşke benimde teyzem olsada kıyafetlerimi giyse, arkamda dursa nede olsa anne yarısı sorunu teyzen yerine kendinde arasan daha iyi olur .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…