Bende makyaj yapmam
Topuklu ayakkabı alır alır ama hiç giymem
Moralimi bozdunuz valla
Kıyafetini denemiş resim çekilmiştir
Teyzen bu, yaşıt sayılırsınız
Heves etmiştir
Takmayın bunları
Valla kusura bakmayın ama sorunun sadece teyzenizde olduğunu düşünmüyorum şu yazdıklarınızdan sonra kaşını almayan makyaj yapmayan topuklu giymeyen herkes çirkin mi yani ve ayrıca yaradanın yarattığına çirkin demek ne haddimize ? Yengeniz hakkında yaptığınız dedikodu şu anda yaptığınızda öyle yani herkesin sandığı şey doğru insanların arkasından konuşuyorsunuz birde kıyafet konusuna gelince ne var ki yani giyse belki heves etti ne bilim tamam izin almadan yapması doğru değil ama siz bu konuşma şekli ile çok sorun yaşarsınız gibime geliyor
Teyzenden dert yaniyorsun ama seninde yaptiklarin cok ayip!
Al birde burdan bak:
Dedikodu yapiyorsun
Makyaj yapmayan, kas almayan, topuklu giymeyene, bakimsiz cirkin diyorsun.
Telefon karistiriyorsun
Teyzene gerizekali diyorsun.
Cok cok ayip!
benden 5 yaş küçük 2 kız yiğenim var arkadaş gibiyizidir.annelerine anlatamadıklarını mevzularını bana anlatırlar.manita gibi
kıyafetlerimizi,çantalarımızı,ayakkabılarımızı paylaşırız yeri geldiğinde.
kimi zaman olurki öfkelenir bağırırım gibi zaman olurki onlardan off teyze saçmalıyorsun laflarını duyarım.
şimdi yazılanları okuyunca tırstım acaba bende mi gerizakalıyım
Sen onun fotoğraflarına bakarken izin almadınsa bence onun da kıyafet giyerken izin almasını istememelisin.
Bence iğneyi kendine çuvaldızı ona batır. :)
Ayrıca dayın onun kardeşi, belki yengen davranışlarına dikkat etsin diye söylemiştir. :)
o kadar rahatsızsanız görüşmeyin bitsin. teyzeniz olması bişeyi değiştirmez. ayrıca madem sizin gözünüzde bakımsız çirkin o zmn neden insanlara yaşım 18 demesini takıyosunuz, sanki 18 ile 21 yaşındaki insan arasında görünüş olarak çok fark varda
o sizden izinsiz elbiselerinizi giymiş sizde onun telefonunu kurcalamışsınız.
bence teyzemin sorunu ne yanlış bir soru, doğru soru ikinizinde sorunu ne?
Ilgınc bence alma onu evıne bıle cok fesat baksana ben olsam mrb mrb bıttı gıttı yeter ahaaaaa ıste fazlasınzararnkıskanıyo daaaaaaa ne olsun
keşke benimde teyzem olsada kıyafetlerimi giyse, arkamda dursa nede olsa anne yarısı sorunu teyzen yerine kendinde arasan daha iyi olur .
sevgi gibi saygıda karşılıklıdır bu kız ona güvenmiş dedikodu yapmış veya sırlarını söylemiş teyzesının bunu açık etmesi normal mi?
büyükte büyüklüğünü bilecek küçüğüne yol gösterecek aynı şekilde saygı duyacak yoksa böyle olması gayet normal
ama senınde çirkin demen gerizekalı demen hiç olmamış...bundan sonra merhaba merhaba gelince misafirolduğu için ağırlarsın ama birdaha ne sır ver ne de kimseyi çekiştir
sankı biz hiç dedikodu yapmıyoruz karşımızdakine güvenip
anneniz teyzeniz sizi hemen gidip açık ediyor mu?
Yaş farkınız çok az,belki bu yüzden kıskançlık olabilir.
Teyzeden çok,kuzen çekişmesi veya kardeş kavgasına benzettim.
Yine de teyzen hakkında böyle sözler söylememelisin.
Teyzen nerede yaşıyor söylememişsin ama senin imkanlarına sahip olmayabilir.
Hatta belki deden,giyimini veya kaş almasını kısıtlıyor olabilir.
Sır konusunda haklısın.Acaba kendi yapamadığını sen yaptın diye mi kızdı ?
Nedense teyzenin baskı altında yaşadığını ve senin serbest olmanı kıskandığını düşündüm.
Nasil başlasam bilemiyorum...
Teyzem bana bildiginiz taktı bu çocukluktan beri boyle ama ben farkında değildim.
Ben hep onunla iyi geçinmeye çalışırım fakat o hep bır kavga çıkarırdi hatta benim sırdaşimdi bütün sırlarımı biliyor(
Aramızda cok yas farkı yok 3 yas var.beni her zaman cok kıskanıyor herneyse konuya giriyim ben teyzeme yengem hakinda bır seyler anlatım oda gidip bunlari dayıma anlatmış ve bütün akrabaları bana düşman etti evet herkes beni arkadan konusan biri olarak biliyo
O 21 yasında olmasına rağmen ne markaj yapmiyo kasini almıyor hatta topuklu bile giymiiyo onun kalbinide kirmak istemiyorum ama gercekten cok bakimiz cirkin demek istemiyorum ama kendine hiç bakiyo herseyde beni kendi ile kiyasliyo yasını sorsanız herkese 18 diyo.
Bır gun okuldaydim bır eve geldim odam karıştırılmış elbiselerim giyilmis falan sok oldum sonra bana tekefonumun saatini duzeltirmisin dedi tuvalete girdi bende resimlerine baktım ne goriyim benim elbiselerimle fotoraf çekilmiş
Ben istanbulda yasıyorum teyzem istanbulda yaşamıyor sadece yazın bura geliyo her geldiginde kavga çıkarıyor artık gercekten bıktım sizce teyzemin sorunu ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?