sende haklısın ve sevmek zorunda değilsin ama şu konu başlığını hatalı açmışsın gerizekalı ne demek ayıp oldu biraz
Suana ona okadar sinirliyim ki anlatamam gecen gun konuştum onada söyledim beni sakın bır daha arama bile dedim o ise fazla konuşma dedi biliyorsun cok sey biliyorum falan dedi sence ne yapıyım
Yemin ederim onu 20 kere aradım neden yaptın diyip ağladım ben sana güvendim dedim o ise ben söylemedim falan dedi ama ben ondan başka kimseye guvenmemistimki
Ben onunla herzaman aile gibi olmak istedim ona herseyimi paylaştım o istemedi hayır senin eskilerini ne yapıyım dedi gel birliktekuafore gittip kafa dağıtalım kasimizi falan alalım hem sende biraz incelet falan dedim ama gercekten kırmak icin demedim
Sanamı sorucam bence sen kuaföre git tipini duzelt falan dedi sok oldum yemin ederim bır sey demedi o gun ona kızmadım bile belki bana sinirlenmistir diye yine hep alttan alan ben oldum(((
Suana ona okadar sinirliyim ki anlatamam gecen gun konuştum onada söyledim beni sakın bır daha arama bile dedim o ise fazla konuşma dedi biliyorsun cok sey biliyorum falan dedi sence ne yapıyım
Sanırım birşeyi unutmussun arkadaşım 2 kişinin bildigi sır hiç bir zaman sır olmaz kimseyi sevmek zorunda degilsin ama gerizekalı ifadesi agır olmuş şimdi bende makyaj yapmıyor ve topuklu giymiyorum şimdi bende çirkin oldum
teyzen senin sırlarını neden söyledi aslında sende biliyorsun konunun başında teyzen hakkında yengene birşeyle söylemissin yengende bunu dayına söylemiş sen böyle yaptıgın için teyzende senin sırlarını söyledi bu konuda ikinizde hatalısınız ama kaş alma makyap yapmama yada topuklu ayakkabı olayında sen haklı degilsin
Sizi kırdıysam özür dilerim :)
Ben gercekten ne yapacağımı şaşırdım beni suan tehtit ediyo sizce ne yapmalıyım
Yani neden madem kasıyorsun bu kadar bu ilişkiyi. Hem kendinden hem de olaylardan memnun değilsin neden sürüklüyorsun rahat bırak ya zamanla düzelir, düzelmiyorsa da kimler çıkmıyor ki hayatımızdan neden dert ediyorsun?
çok korktuğun şeylemi tehdit ediyor
3 ihlas 1 fatiha oku
Ben onu bu günden sonra Allah'a havale ediyorum zaten
hata sende canım sırrını söylersen sırrına esir olursun bence hiç uğraşma üstünede gitme eskisi gibi davran ama mesafeli
Nasil başlasam bilemiyorum...
Teyzem bana bildiginiz taktı bu çocukluktan beri boyle ama ben farkında değildim.
Ben hep onunla iyi geçinmeye çalışırım fakat o hep bır kavga çıkarırdi hatta benim sırdaşimdi bütün sırlarımı biliyor(
Aramızda cok yas farkı yok 3 yas var.beni her zaman cok kıskanıyor herneyse konuya giriyim ben teyzeme yengem hakinda bır seyler anlatım oda gidip bunlari dayıma anlatmış ve bütün akrabaları bana düşman etti evet herkes beni arkadan konusan biri olarak biliyo
O 21 yasında olmasına rağmen ne markaj yapmiyo kasini almıyor hatta topuklu bile giymiiyo onun kalbinide kirmak istemiyorum ama gercekten cok bakimiz cirkin demek istemiyorum ama kendine hiç bakiyo herseyde beni kendi ile kiyasliyo yasını sorsanız herkese 18 diyo.
Bır gun okuldaydim bır eve geldim odam karıştırılmış elbiselerim giyilmis falan sok oldum sonra bana tekefonumun saatini duzeltirmisin dedi tuvalete girdi bende resimlerine baktım ne goriyim benim elbiselerimle fotoraf çekilmiş
Ben istanbulda yasıyorum teyzem istanbulda yaşamıyor sadece yazın bura geliyo her geldiginde kavga çıkarıyor artık gercekten bıktım sizce teyzemin sorunu ne
Nasil başlasam bilemiyorum...
Teyzem bana bildiginiz taktı bu çocukluktan beri boyle ama ben farkında değildim.
Ben hep onunla iyi geçinmeye çalışırım fakat o hep bır kavga çıkarırdi hatta benim sırdaşimdi bütün sırlarımı biliyor(
Aramızda cok yas farkı yok 3 yas var.beni her zaman cok kıskanıyor herneyse konuya giriyim ben teyzeme yengem hakinda bır seyler anlatım oda gidip bunlari dayıma anlatmış ve bütün akrabaları bana düşman etti evet herkes beni arkadan konusan biri olarak biliyo
O 21 yasında olmasına rağmen ne markaj yapmiyo kasini almıyor hatta topuklu bile giymiiyo onun kalbinide kirmak istemiyorum ama gercekten cok bakimiz cirkin demek istemiyorum ama kendine hiç bakiyo herseyde beni kendi ile kiyasliyo yasını sorsanız herkese 18 diyo.
Bır gun okuldaydim bır eve geldim odam karıştırılmış elbiselerim giyilmis falan sok oldum sonra bana tekefonumun saatini duzeltirmisin dedi tuvalete girdi bende resimlerine baktım ne goriyim benim elbiselerimle fotoraf çekilmiş
Ben istanbulda yasıyorum teyzem istanbulda yaşamıyor sadece yazın bura geliyo her geldiginde kavga çıkarıyor artık gercekten bıktım sizce teyzemin sorunu ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?