- 23 Ağustos 2012
- 14.645
- 38.733
- 798
- Konu Sahibi papatyalitac
-
Bencede milletin Ahlak bekcisi olmus istedigimi giyerim sanane diyorum yok bu seferde hizmet etmemisim onlaraEvde oturdukça kafayı giyinmenize takmış sanırım. kendine hobi bul teyze, sonunu iyi görmüyorum diyin.
Bencede bende eskiden dikkat ederdim ama onun icin giyimimi degistirecek değilimİnanamıyorum aynı benim teyzem. Kendisiyle hayati gorüşlerimiz tamamen ayrı. Ben elbise etek dar streç pantalon giymeyi seven biriyim. Dısari çıkarken falan da dikkat ederim saćıma başıma süslenirim biraz o da hep der acik giyiniyorsun edepli ol biraz yanıcan ateşte falan der. Çok kınar beni ama çok da kıskanır. Sürekli güzelliğini herkese göstererek boşa harcıyorsun der.Ama ben onu tinlamam he der güler geçerim. Siz de takmayın böyle insanların zihniyetlerini değistiremezsiniz. He deyin geçin. Ayrıca onun yanına giderken iendi giyiniminizden taviz vermeyin. Nasıl istiyorsaniz öyle giyinin. Hanımefendi rahatsız oluyorsa da olsun çatlasın patlasın. Gıcık oluyorum şu nilletin giyimine karışanlara.
Bencede bende eskiden dikkat ederdim ama onun icin giyimimi degistirecek değilim
Kendi zaten evlenmek istemiyor ama sadece giyim değil herkesin herseyine karisiyor ayni dedem dedemde böyle yani teyzem için her şey sorun sinemaya gideriz orda bile moralimizi bozar yok ne kotu film keske sizle gelmeseydim cok sıkıldım sonra dun misafirler gelmis ben onlara hizmet etmemisim ben arkadaslarimla avmye gidiyorum kesin erkeklere gidiyordu kotu yola düşmek üzere falan diyor annem kendine mayo aldi ona bile kiziyor sen 2 cocuklu kadinsin mayo senin neyine annem kot etek v yaka tisort almis 2 cocuklu kadin bunlari giyer mi sende ne merakliymissin biyerlerini gostermeye diyor giyim haric herseyimize karisir oturusuma gulusume gezmemeBu arada diğer üyler de söylemiş kesin senin ondan önce evleneeģinden korkuyordur. Güzelliģini gençligini kıskanmiyorsa ben bisey bilmiyorum. Yengeni de kıskaniyor evli barklı mutlu ya.
Koca bulmak istemiyor ben böyle iyiyim diyortürkçesi teyzenın başına vurmuş ,
sen benı bırakta önce kendıne bir koca bul benıde unut teyze de ,
Koca bulmak istemiyor ben böyle iyiyim diyor
hadi ordan yalancıde
yeme bizi teyze de[/QUOTE
Kocayida delirtir bu
Kocayida delirtir buhadi ordan yalancıde
yeme bizi teyze de
Kocayida delirtir bu
Kendi zaten evlenmek istemiyor ama sadece giyim değil herkesin herseyine karisiyor ayni dedem dedemde böyle yani teyzem için her şey sorun sinemaya gideriz orda bile moralimizi bozar yok ne kotu film keske sizle gelmeseydim cok sıkıldım sonra dun misafirler gelmis ben onlara hizmet etmemisim ben arkadaslarimla avmye gidiyorum kesin erkeklere gidiyordu kotu yola düşmek üzere falan diyor annem kendine mayo aldi ona bile kiziyor sen 2 cocuklu kadinsin mayo senin neyine annem kot etek v yaka tisort almis 2 cocuklu kadin bunlari giyer mi sende ne merakliymissin biyerlerini gostermeye diyor giyim haric herseyimize karisir oturusuma gulusume gezmeme
Sanırım öyle tsklerYalan çok istiyor evlenmeyi. Size öyle diyor. Ortada i§e etrafta mutlu ne kadar insan varsa kıskanıyor. Anneni de evli çocuklu olmasini mutlu bir yuvasinin olmasini senin gençliģini guzelliğini kıskanıyor. Her iddiasına varım ki istediği gibi bir koca bulmak için yırtınıyor. O yüzden bu agresif tavırları
Harfi harfine katiliyorum artik kendimi onlara ezdirmeyeceğimKadın kıskanıyor seni bence. Benim teyzelerim (demek bile istemiyorum) ben başarılıyım güzel ve bakımlıyım kaliteliyim diye daima üstüme oynamışlardır.İftira da attılar,anneme de kötüledier,lafta soktular en ağırından..Ve ben eşimden boşandım diye de zil takıp oynadılar..Bunların adı teyze.İçlerinde birer canavar yatıyor.Teyzen diye alttan alma yani oldukça kötü kalpli olabiliyorlar kıskandıkları insana karşı.Bu yeğen olsada farketmiyor.Hatta yeğen olunca ezmek daha kolay oluyor.Ne de olsa kimse art niyet aramayacaktır ve her istediğini söyleme hakkı görür birde kendisinde..
Kendide kapalı değil ama onun için en fazla capri giyilecek o da bol olacak hatları belli etmeyecekTeyzen gencken istedigini giyememis olabilir veya belki de zorla kapatilan insanlardandir. Bunlardan biri degilse dar goruslu biri. Hayatinda bi rolu yok ki umursama bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?