- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.244
- 448
- Konu Sahibi papatyalitac
-
Bahsetmiştim teyzemle sorunlarımız olduğundan ama bugün artık ağlatacak duruma getirdi beni çok kötü oldum şuan teyzem herkese herşeye karışan ve memnun olmayan biri bekar anneannem ve dedemle yaşıyor bana da hep genç kızsın hiç uygun giyinmiyorsun diyor bende aşırı açık giyinen biri değilim yaşadığımız şehir sıcak ona göre giyiniyorum o istiyor dar giyinmeyelim upuzun giyelim capri bile giymeyelim bende bugün dikkat ettim onlara giderken capri tişört giydim misafirler geldi oturduk falan gitmeden yok ben misafirin yanında bacağımı açmışım çay doldurmamışım ben ne kadar iğrenç bir insanmişim her tarafımı açmaya meraklıymışım saygısızın teki imişim bana sen ilerde hayat kadını falan olursun dedi böyle her yerini açmaya meraklıysan dedi sen adam olmazsın dedi annemde kızdı milletin giyiminden sanane boşver istediğini giysin dedi anneme de laf söyledi sen de zaten bunu böyle açık giyindirmeye meraklısın dedi bende çektim gittim çok kötüyüm artık ya sinirlerim bozuldu dediği lafları duysanız küfürleri capri giydim ya capri neyse gitme diyebilirsiniz ama dedem ve anneannem hasta onlarda gelin diyorlar onlar için gidiyorum
Bu ima çirkin yalnız..
kocasızlık başına vurdu degil, zihniyet meselesi bu.
Evli barklı olup böyle insanlar Yok mu sanki?
Çoook sağolun ucuncuyu yapacagimAh ah kadının en büyük düşmanı yine kadındır.Teyzen sana düşman , burdaki bazı kadın üyeler de teyzene "kocasızlıktan" öyle olmuş diye çirkin imalarda bulunuyor.Bu üyelerin bazılarının eski konularını da biliyoruz üstelik , kocalarından ne çektiklerini de.
Teyzenizin iç dünyasında sorunları olabilir , bunu dışarıya bu şekilde yansıtıyor demek ki siz de nasibinizi alıyosunuz.Aldırmamaya çalışın.Umarım o da kendini mutlu edecek bir yaşam tarzı benimser de etrafındaki insanları mutsuz etmeyi bırakır.
Annen nerde ne diyo bu duruma annenin izin vermemesi gerek bende teyzeyim aramzda az yas farki var yigenimle.fakat ben asla yigenime kizmam bile bebegim diye konusurum hepBahsetmiştim teyzemle sorunlarımız olduğundan ama bugün artık ağlatacak duruma getirdi beni çok kötü oldum şuan teyzem herkese herşeye karışan ve memnun olmayan biri bekar anneannem ve dedemle yaşıyor bana da hep genç kızsın hiç uygun giyinmiyorsun diyor bende aşırı açık giyinen biri değilim yaşadığımız şehir sıcak ona göre giyiniyorum o istiyor dar giyinmeyelim upuzun giyelim capri bile giymeyelim bende bugün dikkat ettim onlara giderken capri tişört giydim misafirler geldi oturduk falan gitmeden yok ben misafirin yanında bacağımı açmışım çay doldurmamışım ben ne kadar iğrenç bir insanmişim her tarafımı açmaya meraklıymışım saygısızın teki imişim bana sen ilerde hayat kadını falan olursun dedi böyle her yerini açmaya meraklıysan dedi sen adam olmazsın dedi annemde kızdı milletin giyiminden sanane boşver istediğini giysin dedi anneme de laf söyledi sen de zaten bunu böyle açık giyindirmeye meraklısın dedi bende çektim gittim çok kötüyüm artık ya sinirlerim bozuldu dediği lafları duysanız küfürleri capri giydim ya capri neyse gitme diyebilirsiniz ama dedem ve anneannem hasta onlarda gelin diyorlar onlar için gidiyorum
Benden büyük diye susuyorum teyze saygısızlık yapıyorsam ben yapıyorum sen neden karışıyorsun benim hayatım ben özgürüm istersem mini şort ile gezerim kimseyi alakadar etmez diyorum
O da diyorAnnen nerde ne diyo bu duruma annenin izin vermemesi gerek bende teyzeyim aramzda az yas farki var yigenimle.fakat ben asla yigenime kizmam bile bebegim diye konusurum hep
Annemde sanane istedigini giyer genc o diyor o da sende heralde onun hayat kadini olmasinii diyor"Hayırdır sen gençliğinde giyemedin diye mi bu saldırganlığın" deyin bence. Kıskandığını vurun yüzüne ama sinirle değil dalga geçerek ve sakince. Oraya giderken de canınız ne istiyorsa onu giyip gidin.
Ayrıca anneniz neden bir şey demiyor? O ses çıkarsa bu kadar yüz bulmaz teyzeniz.
Sıkıntı yok :)Kuralları bin kere okuyup yalan yanlış hatırlayan ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?