Teyzemle Birbirimizi Sevmiyoruz

Annenizin onden gelmesini istemis aslinda size dair bisey belirtmemis abla sen onden gel demis yani siz dugun gunu de gidebilirsiniz anlaminda gibi geldi bana
Tam olarak öyle. Hatta benim gelmemi isteyen de yok zaten. Fakat anneme göre ben "çiğlik" yapıyorum. Kadına beni sevmeyen bir teyzem olduğunu izah edemiyorum.
 
Yok yav Kudra bezdim ben artık başkalarına göre hareket etmekten. Yok o üzülmesin, yok bu kırılmasın diye diye b.k gibi bir hayatım oluyor sonra. Kalmıyorum teyzemde, otelde kalırsam gelirim derim ben direkt kendi anneme.
"Nallı" olduğum için fazla ısrarın beni iyice delirteceğini biliyor annem. 20'lerimin ortasında delirdim, bir daha da iflah olmadım. Biri daha sabrımı deniyor, yarın da onu çarpacağım az kaldı, şu an la havle aşamasındayım.
 
Hem sizin kalmanıza gerek yok. Orada birileri olmayacak mı? Teyzeniz kaldığı müddetçe refakat etsin. Bayılma durumunda sizi ararlar. Her şey bitince teyzenizden alırsınız.
 
Allah allah. Peki anneniz seyahat için bile yardıma gereksinim duyarken düğün hazırlıkları için nasıl koşturacak ki?
Koşturması için değil, yanında olması için istiyor annemi. Ben karışmak istemiyorum ama valide için akrabalrı benden daha önemli.
 
Teyzenizle aranizdaki bu durumu acilen teke tek konusun kuzum sevsin sevmesin nedir yani olayi ?kirginsanizda acikca sorun kafaniza takilanlari kirmadan ama kirildiginizi soylersiniz jic olmadi kendini toparlar en azindan aklinda kalir ama kirmadan dikkatlice.. belki baska bir durum var belki siz yanlis anladiniz?
 
Annenızı bırakın teyzenıze, cıkın gezın dolaşın, gece yatmaya gelin, oh mis. Hem annenızle gitmiş, hem de teyzeyı ka'le almamış olursunuz
 
Anneler ve babalar söz konusu olunca bende yelkenler suya iniyor. Hele ki hasta ve yardıma muhtaçlarsa.
 
Özel davetiye yollamalarını bekleyen yok da, anneme "Abla sen birkaç gün önceden gelip yanımda ol" deyip ikinci tekil şahıs kullanarak konuşuyor. Bundan ne anlamam gerek?
Ya o sözde bısey yok.Cocuklar evlenınceye kadar annenın uzantıları olarak görülür:)
 
Anneniz her şeyi sineye çekip kabullenebilir ve akrabalarına çok düşkün olabilir ama bu sizinde öyle olmak zorunda olduğunuzu göstermez. Ben çok anneciyimdir ama ben sizin söylemek istediğinizi anladım. Annemizle aynı fikirde olmamamız onu sevmediğimizi göstermez bence anneniz ne kadar diretirse diretsin siz de bir o kadar kararlı olun çünkü bu bir çıkmaz böyle sürüp gitmemesi için bir tavıt koymanızı tavsiye ederim.
 
Özel davetiye yollamalarını bekleyen yok da, anneme "Abla sen birkaç gün önceden gelip yanımda ol" deyip ikinci tekil şahıs kullanarak konuşuyor. Bundan ne anlamam gerek?

Nasıl söylemeliydi sizce ? "Abla sen birkaç gün önceden gelip yanımda ol istiyorum ancak hastalığından dolayı civcivgagasiyla gel , o da sana göz kulak olsun" mu deseydi ?
 
Gitmezdim çokta önemli değil beni ciddiye almayan ve nadir görüştüğüm insanların düğünü. Ben en yakınım kardeş gibi büyüdüğüm kuzenimin düğününe vize sınavıma girmeyip gittiğime bile pişmanım. Hiç değmiyor cidden. Benim teyzem yok annemle kuzen olan biri var ona teyze diyorum kızlarını seviyorum normalde iyi anlaşırız ama kadın beni aynı sizin dediğiniz gibi sevmiyorda istemiyorda anlam veremediğim bi durum zira aramızda ne bir negatiflik olacak muhabbet ne de tartışma dahi olmamıştır ama benim ki farkındaydı Allah'tan Aslında sizin annenizde biliyordur ama bilmezlikten gelip kızarak konuyu kapatmaya çalışıyor bence onların kafası başka çalışıyor çünkü Yinede kötü olmak istemiyorlar birbirleriyle ben bizim sülalede bunu anladım. Kardeş kardeşe bile iftira atıyor ama asla küsmezler sırf ele güne karşı küstü konuşmuyorlar dedirtmemek için. Bende annem yalnızlık çekmesin en azından beraber gezip köye gideceği eşi dostu onlar var diye sessiz kaldım hep. En güzeli sizin uzak kalmanız anneniz görüşsün ama sizsiz :)
 

Forumda bolca kulaklarını çınlattığınız dayınız mı evleniyor ? Hayırlı olsun.
 
annen benim annemin aynısı kardeş...Bu modeller adamı delirtiyo..Sürekli sen uyduruyormuşsun gibi davranıyo di mi..Aslında farkındalar da araları bozulmasın diye yapıyolar..Aynı seyleri ben yaşıyorum uzun süredir.Özelden yaz anlatayım neticeyi..Genelde ayrıntıya girmek istemiyorum..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…