- 5 Ağustos 2009
- 528
- 965
- 628
- Konu Sahibi civcivgagasi
-
Tamamen aynı fikirdeyim ama uçak yolculuğu yapması yasak olduğu için otobüsle gideceğiz. Başı dönüp fenalaştığı için yanında benim bulunmam lazım. Yoksa asla gitmek istemiyorum. Teyzemin bana nasıl davranacağını biliyorum çünkü.Gitmeyin diyorum. Başka bir tavsiyem yok.
Anneniz çocuk değil, yanında olmanızı gerektirecek ne var? Otele yok diyorsa yapacak bir şey yok.
Hastaymış kadın. Birinin yanında olup tutması lazım. dengesini sağlayamaz, düşer ya da bir arabanın altında kalırsa toptan vicdan azabı olur.Gitmeyin diyorum. Başka bir tavsiyem yok.
Anneniz çocuk değil, yanında olmanızı gerektirecek ne var? Otele yok diyorsa yapacak bir şey yok.
Özel davetiye yollamalarını bekleyen yok da, anneme "Abla sen birkaç gün önceden gelip yanımda ol" deyip ikinci tekil şahıs kullanarak konuşuyor. Bundan ne anlamam gerek?Aile bireyleri düğünlere teker teker davet edilmezler ki ama. Annemi davet etti beni etmedi olayı çok saçma bence. Özel davetiye mi yollamalarını bekliyorsunuz sizin adınıza?
Gideceğiniz bir iki gün, düğüne katılır dönersiniz. Hatır için çiğ tavuk yenir.
Valla o zaman otele he diyecek. Dedirteceksiniz bir şekilde.Tamamen aynı fikirdeyim ama uçak yolculuğu yapması yasak olduğu için otobüsle gideceğiz. Başı dönüp fenalaştığı için yanında benim bulunmam lazım. Yoksa asla gitmek istemiyorum. Teyzemin bana nasıl davranacağını biliyorum çünkü.
Ablasının erken gitmesini istediğini anlamalısınız. Size gelme dememişler.Özel davetiye yollamalarını bekleyen yok da, anneme "Abla sen birkaç gün önceden gelip yanımda ol" deyip ikinci tekil şahıs kullanarak konuşuyor. Bundan ne anlamam gerek?
Onu görmemişim de Kudra. Otele ne diye hayır diyor? İnsanlar niye hayatı bu kadar zorlaştırıyor ya? İşte sevmese de düğüne geliyor kız, bırak otelde kalsın, orta noktada buluşuyorsunuz işte. Ne diye illa benim dediğim olacak diye diretiyorlar?Hastaymış kadın. Birinin yanında olup tutması lazım. dengesini sağlayamaz, düşer ya da bir arabanın altında kalırsa toptan vicdan azabı olur.
Çok teşekkür ederim. Annemin duygu sömürüsü beni delirtiyor. "Sana kalsa kimse seni sevmiyor zaten, kafanda kuruyorsun" diyor. Değil ama işte. Annem akrabalarına aşırı bağlı biri. Babamın tarafına karşı bile beni savunmayan biri. "Ölünce cenazemize kim gelecek" kafasıyla her şeyi sineye çekiyor. Deli oluyorum.Annenize geçmiş olsun öncelikle. Siz bir fedakarlık gösterip sadece anneniz istediği için gidiyorsanız, ben olsam annemle konuşur otelde kalmaya razı etmeye çalışırdım. Aksi halde gelemeyeceğinizi beyan edersiniz. Halaları bakmış yeğenlerine onlar da 1 günlük halalarının yanında olsun siz gitmezseniz.
Sıkıntı şurada ki, annemi birkaç gün öncesi için çağırıyor. Bana da "Orada surat yapma" diye tembihliyor. Oynatmama az kaldı.Annemin hatrı için giderdim ama sadece 1 gece kalırız diye annemden söz alırdım. Teyzeniz de zaten anneniz için geldiğinizin farkındadır nasılsa.
Anneler öyledir ama. Ben de teyzemde kalmam otelde kalacam desem annem kızarOnu görmemişim de Kudra. Otele ne diye hayır diyor? İnsanlar niye hayatı bu kadar zorlaştırıyor ya? İşte sevmese de düğüne geliyor kız, bırak otelde kalsın, orta noktada buluşuyorsunuz işte. Ne diye illa benim dediğim olacak diye diretiyorlar?
Ben inat biriyim, o orta noktayı da yıkar viran ederim valla. İnsanı deli ederler. Sinirliyim az Kudra idare et bugün.
Annenizin onden gelmesini istemis aslinda size dair bisey belirtmemis abla sen onden gel demis yani siz dugun gunu de gidebilirsiniz anlaminda gibi geldi banaÖzel davetiye yollamalarını bekleyen yok da, anneme "Abla sen birkaç gün önceden gelip yanımda ol" deyip ikinci tekil şahıs kullanarak konuşuyor. Bundan ne anlamam gerek?
Altına imzamı atarım. İstenmediğimi çok iyi bildiğim bir yerde bulunmak istemiyorum. Ağrıma gidiyor. Otele de izin vermiyor. Gitmeden önce evde kızılca kıyamet kopacak.Onu görmemişim de Kudra. Otele ne diye hayır diyor? İnsanlar niye hayatı bu kadar zorlaştırıyor ya? İşte sevmese de düğüne geliyor kız, bırak otelde kalsın, orta noktada buluşuyorsunuz işte. Ne diye illa benim dediğim olacak diye diretiyorlar?
Ben inat biriyim, o orta noktayı da yıkar viran ederim valla. İnsanı deli ederler. Sinirliyim az Kudra idare et bugün.
Allah allah. Peki anneniz seyahat için bile yardıma gereksinim duyarken düğün hazırlıkları için nasıl koşturacak ki?Sıkıntı şurada ki, annemi birkaç gün öncesi için çağırıyor. Bana da "Orada surat yapma" diye tembihliyor. Oynatmama az kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?