the big bang theory :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla son bölüm süperdi, hemen iPhone a kırbaç uygulaması yükledik

Wolowitz ve Bernadette in nikahı çok güzeldi, Wolowitz e uzayda ne olacak merak ediyorum

sheldon un sevgilisi amy trafik kazası geçirmiş ve elini kaybedebilirmiş

10 numara 5 yıldız dizi..bir haber de benden..yeni sezonda bir kişi Amerika'da olmayacak demiş yönetmen..sanırım howard uzayda olucak bir sezon..

yeni bölüme bayıldım, wolowitz, karısı ve annesinin ilişkileri ne kadarda bize benziyo

BAYILIYORUMMMM
komedi de tek geçerim
sheldonnnn:))) ve amy favorim

defalarca izlemekten sıkılmayacağım bir dizi. çok kaliteli esprileri. gece yarısı izlediğimde, ses çıkarmamak için kendimi şekilden şekile soktuğum dizi.
cnbc e den izliyordum. netten aralıksız izlemeye başladım tekrar. sheldon favorim

Ne yalan söyliyim ilk izlediğimde Sheldon karakterini diziye hiç yakıştıramamıştım ama şimdi favori karakterimdir kendisi

Diziyi cnbc de görmüştüm hangi bölüme rast gelirsem izledim şimdi netten sırasıyla izliyorum..
son bölümler daha iyi bence ilk sezon baya sıkıcı kaçıyor sona göre.. ama yinede izleniyor sheldon sağolsun

Geceleri uyuyamadigim zaman tek kurtaricim...
izledikce sevilen bi dizi...

Biraz geç oldu ama, en sonunda ben de başladım. 1.sezon ortalarındayım. Çok sevdim, zorlama bir dizi gibi gelmedi. Sheldon'a bayıldım ayrıca

Ya söylemeden geçemicem, konu dışı olacak belki ama.. Bu diziyi izleyen herkesin bayılabileceği, aynı bu dizi gibi, aynı ince espiri ve zeki göndermelerle kurgulanmış başka bir komedi dizisi tavsiye etmeliyim : Community
İmdb puanları da aynı iki dizinin.

Sheldon'ın karakter ikizi de var, özellikle Sheldon sevenlerin kesinlikle izlemesi gerektiği düşünüyorum.

arada sırada izlediğim diziyi baştan başalayarak izliyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…