• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

the big bang theory :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla son bölüm süperdi, hemen iPhone a kırbaç uygulaması yükledik:1::1::1::1:

Wolowitz ve Bernadette in nikahı çok güzeldi, Wolowitz e uzayda ne olacak merak ediyorum:1:

sheldon un sevgilisi amy trafik kazası geçirmiş ve elini kaybedebilirmiş

10 numara 5 yıldız dizi..bir haber de benden..yeni sezonda bir kişi Amerika'da olmayacak demiş yönetmen..sanırım howard uzayda olucak bir sezon..

yeni bölüme bayıldım, wolowitz, karısı ve annesinin ilişkileri ne kadarda bize benziyo:1::1:

BAYILIYORUMMMM
komedi de tek geçerim
sheldonnnn:))) ve amy favorim

defalarca izlemekten sıkılmayacağım bir dizi. çok kaliteli esprileri. gece yarısı izlediğimde, ses çıkarmamak için kendimi şekilden şekile soktuğum dizi.
cnbc e den izliyordum. netten aralıksız izlemeye başladım tekrar. sheldon favorim :9:

Espriler süper cidden, sheldon favorim özellikle. :16: :9: $Funny-live-long-and-prosper-sheldon-sheldon-cooper-the-big-bang-theory-Favim.com-286976.webp

Ne yalan söyliyim ilk izlediğimde Sheldon karakterini diziye hiç yakıştıramamıştım ama şimdi favori karakterimdir kendisi :37:

Diziyi cnbc de görmüştüm hangi bölüme rast gelirsem izledim şimdi netten sırasıyla izliyorum..
son bölümler daha iyi bence ilk sezon baya sıkıcı kaçıyor sona göre.. ama yinede izleniyor sheldon sağolsun:1:

Biraz geç oldu ama, en sonunda ben de başladım. 1.sezon ortalarındayım. Çok sevdim, zorlama bir dizi gibi gelmedi. Sheldon'a bayıldım ayrıca :46:

Ya söylemeden geçemicem, konu dışı olacak belki ama.. Bu diziyi izleyen herkesin bayılabileceği, aynı bu dizi gibi, aynı ince espiri ve zeki göndermelerle kurgulanmış başka bir komedi dizisi tavsiye etmeliyim : Community
İmdb puanları da aynı iki dizinin.

Sheldon'ın karakter ikizi de var, özellikle Sheldon sevenlerin kesinlikle izlemesi gerektiği düşünüyorum. :1:

arada sırada izlediğim diziyi baştan başalayarak izliyorum bakalım:D:54:

Back
X